Bedelli askerlik yerleri e-devlet SORGULAMA ekranı || Bedelli sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç gün yapılıyor 2022? Bedelli askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri...
Bedelli askerlik yerleri e-devlet SORGULAMA ekranı || Bedelli sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç gün yapılıyor 2022? Bedelli askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri... Bedelli askerlik sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla bekleniyor. Bedelli askerlik sevk tarihleri ve yerlerin açıklanacağı gün belli oldu. Sınıflandırma sonuçları belli olduğu zaman adaylar, e-Devlet üzerinden bedelli askerlik yerlerini öğrenecekler. Diğer taraftan ise bedelli askerlik günü merak konusu. Peki bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? Bedelli askerlik kaç gün ve sevk tarihleri nedir?
27.01.2022 Gündem
Bedelli askerlik ne zaman başlayacak? Bedelli askerlik fiyatı ne kadar, kaç gün 2020?
Bedelli askerlik ne zaman başlayacak? Bedelli askerlik fiyatı ne kadar, kaç gün 2020? Bedelli askerlik ile ilgili detaylar gündemde merak ediliyor.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bedelli askerlik ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bedelli askerliğin akç gün olduğu ve fiyatı ise merak edilen konular arasında. Peki bedelli askerlik ne zaman başlayacak? Bedelli askerlik fiyatı ne kadar, kaç gün?
15.05.2020 Gündem
Bedelli askerlikte son dakika! Revize edildi...
Bedelli askerlikte son dakika! Revize edildi... AK Parti 28 gün olan bedelli askerlik teklifini 21 olarak revize etti. Açıklama AK Parti Grup Başkanvekili AK Partili Mehmet Muş'tan geldi.
23.07.2018 Siyaset