Bedelli Askerlik Son Dakika

Bedelli Askerlik Son Dakika

Son dakika bedelli askerlik son dakika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bedelli askerlik son dakika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bedelli askerlik son dakika haber sayfamızda...

Bedelli Askerlik Son Dakika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 bedelli askerlik son dakika haberi bulunmuştur.
Son dakika | Bedelli askerlikle ilgili bakanlıktan flaş duyuru!  Yarıyıl ve yaz tatilinde yapacaklar...
Son dakika | Bedelli askerlikle ilgili bakanlıktan flaş duyuru! Yarıyıl ve yaz tatilinde yapacaklar... Öğretmenler, yarıyıl ve yaz tatilinde bedelli askerlik yapabilecek.
14.09.2018 Gündem
Bedelli askerlik başvuru kılavuzu yayımlandı! Site kilitlendi...
Bedelli askerlik başvuru kılavuzu yayımlandı! Site kilitlendi... Bedelli askerlik başvuru kılavuzu da asal.msb.gov.tr adresinden yayınlandı. Yüz binlerce aday inceleme yapmak için siteye akın etti. Yaşanan yoğunluk nedeniyle sitede aksamalar yaşandı ve site çöktü.
4.08.2018 Gündem
Son dakika... Bedelli askerlik meclise sunuldu! İşte tüm merak edilenler...
Son dakika... Bedelli askerlik meclise sunuldu! İşte tüm merak edilenler... Bedelli askerlik ile ilgili düzenleme TBMM başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş bedelli askerlik ile ilgili merak edilen satır başlarını açıkladı.
18.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'baba yiğitler'in başına getirilen ismi açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'baba yiğitler'in başına getirilen ismi açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobilin başına Mehmet Gürcan Karakaş'ın getirildiğini açıkladı.
2.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'baba yiğitler'in başına getirilen ismi açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'baba yiğitler'in başına getirilen ismi açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobilin başına Mehmet Gürcan Karakaş'ın getirildiğini açıkladı.
2.06.2018 Siyaset
İmzalar atıldı! O meslekler 35 yaşına kadar askerlik yapmayacak
İmzalar atıldı! O meslekler 35 yaşına kadar askerlik yapmayacak Hakimler ve Savcılar Kurulu ile Milli Savunma ve Adalet Bakanlığı arasında imzalanan protokole göre askerlik hizmetini yapmamış yargı mensuplarının askere sevkleri ertelendi. Buna göre HSK'nın göndereceği listedeki isimler 35 yaşına kadar askere alınmayacak.
11.01.2018 Gündem
Milli Savunma Bakanı Canikli'den bedelli askerlik açıklaması
Milli Savunma Bakanı Canikli'den bedelli askerlik açıklaması Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, TBMM'de milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
15.12.2017 Gündem
Bedelli askerlik son dakika haberleri
Bedelli askerlik son dakika haberleri Yüksek Askeri Şura (YAŞ), kış dönemi toplantıları için toplanıyor. Günlerdir merakla beklenen bedelli askerlik konusundaki değerlendirmelerin de YAŞ'a yansımasına kesin gözüyle bakıldığı belirtiliyor. İşte bedelli askerlik ile ilgili son açıklamalar ve değerlendirmeler...
29.11.2014 Gündem
Bedelli askerlik son dakika gelişmesi
Bedelli askerlik son dakika gelişmesi Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oldu. Ancak Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili kesin kararı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun vereceğini belirtti...
18.11.2014 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na metro yanıtı: Kibiri aklın önüne geçmiş
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na metro yanıtı: Kibiri aklın önüne geçmiş AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen 'Çankırılı Yarenler Hemşehri Buluşması' programına katıldı.
10.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver'
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver' İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler’de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, ev kadınlarının ayrıştırılması ve CHP Genel Başkanı Özel’in bedelli askerlikle ilgili sözlerine tepki gösterdi.
9.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar
Murat Kurum: 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, "Bu şehrin en önemli sorunlarının başında ulaşım problemi geliyor. 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar. Taş üstüne taş koymadılar. Temelini attığımız metro hatlarına hafriyat döktüler” dedi.
9.03.2024 Gündem
Türkiye'ye kritik ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas görüştü
Türkiye'ye kritik ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas görüştü Filistin Devlet Başkanı Abbas Ankara'da. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mahmud Abbas Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'bedelli askerlik' tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'bedelli askerlik' tepkisi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu patavatsızlıktan öte bir zihniyet bozukluğunun işareti." ifadelerini kullandı.
5.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan akıllı telefon kararı... Bedelli askerlikte ücret belli oldu
Milli Savunma Bakanlığı'ndan akıllı telefon kararı... Bedelli askerlikte ücret belli oldu Harekat ve operasyon bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımıyla ilgili yeni bir karar alındı. Öte yandan bedelli askerlik ücreti de belli oldu.
11.01.2024 Gündem
Son dakika... Operasyon bölgeleri için yeni tedbir! 'Çalışmalarımız son aşamaya geldi'
Son dakika... Operasyon bölgeleri için yeni tedbir! 'Çalışmalarımız son aşamaya geldi' MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, operasyon bölgesindeki görevli askerlerin akıllı telefon kullanımına ilişkin tedbir alınacağı belirtildi. Öte yandan bedelli askerlik ücretleriyle ilgili de bilgilendirme yapıldı. MSB'den, Suriye'de de saldırı hazırlığındaki 27 teröristin etkisiz hale getirildiği aktarıldı.
4.01.2024 Gündem
Zamlı maaşlar belli oldu! İşte yeni kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ücretleri
Zamlı maaşlar belli oldu! İşte yeni kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ücretleri Aralık ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin alacağı enflasyon farkı dahil aylık artışları yüzde 49,25 oldu. SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışları ise yüzde 37,57 olarak gerçekleşti.
3.01.2024 Ekonomi
ABD'nin PKK/YPG/SDG ilişkisine Bakan Güler'den tepki: Kimse bizim zekamızla alay etmesin
ABD'nin PKK/YPG/SDG ilişkisine Bakan Güler'den tepki: Kimse bizim zekamızla alay etmesin Yıllık basın değerlendirme toplantısında konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin terör örgütü PKK/YPG/SDG tatbikatına ilişkin soruya net yanıt verdi: Kimse bizim zekamızla alay etmesin.
16.12.2023 Gündem
Son dakika: Beytüşşebap'ta 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: Beytüşşebap'ta 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beytüşşebap kırsalında düzenlenen operasyonda 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
10.08.2023 Gündem
MSB'den 'askerlik süresi' açıklaması
MSB'den 'askerlik süresi' açıklaması Milli Savunma Bakanlığı (MSB), askerlik süresinin uzatılacağı iddialarına ilişkin, "Askerlik hizmet süresinin uzatılmasına yönelik yapılan bir çalışma yoktur" açıklamasında bulundu.
30.07.2023 Gündem
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2023 ne kadar oldu? Yeni Bedelli askerlik ücreti kaç para, nasıl ödenir?
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2023 ne kadar oldu? Yeni Bedelli askerlik ücreti kaç para, nasıl ödenir? Bedelli askerlik ücreti ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 2023 yılında bedelli askerlik yapmak isteyenler, bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu araştırması yapıyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bedelli askerlik ücretiyle ilgili son durum aktarıldı.
21.07.2023 Bilgi Rehberi
Bedelli askerlik ne kadar oldu? MSB'den açıklama
Bedelli askerlik ne kadar oldu? MSB'den açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan bedelli askerlik ücretiyle ilgili yeni bir açıklama geldi.
30.07.2023 Gündem
Bedelli askerlik yerleri 2023 sorgulama - öğrenme ekranı | Son dakika Bedelli askerlik yerleri nereler? İşte yeni sınıflandırma sonuçları e Devlet girişi
Bedelli askerlik yerleri 2023 sorgulama - öğrenme ekranı | Son dakika Bedelli askerlik yerleri nereler? İşte yeni sınıflandırma sonuçları e Devlet girişi Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Bedelli askerlik görevini tamamlamak için hazır olanlar, Bedelli askerlik yerleri 2023 sorgulama - öğrenme ekranı araştırmasında bulunuyor. Peki bedelli askerlik yerleri nereler? İşte yeni sınıflandırma sonuçları...
18.01.2023 Bilgi Rehberi
2023 bedelli askerlik yerleri açıklandı
2023 bedelli askerlik yerleri açıklandı Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bedelli askerlik hizmeti kapsamında 2023 yılında silahaltına alınacak yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi." denildi.
18.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bedelli Askerlik Son Dakika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.