Bekir

Bekir

Son dakika bekir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bekir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bekir haber sayfamızda...

Bekir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.038 bekir haberi bulunmuştur.
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen!
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen! Trendyol 1. Lig’de son 7 maçından 1 galibiyet elde eden Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kesinlikle Play Off oynamalılar. Bunu çok hak ediyorlar. Son 4 maçta teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ciddi bir şekilde odaklanmaları gerekiyor’’ dedi.
19.04.2024 1.Lig
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vefatını duyurduğu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusu Prof. Sezer Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2024 Gündem
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu Konya'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan (44) hakkında, ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
16.04.2024 Gündem
Trafik polisinin dikkati, fenalaşan sürücünün kaza yapmasını önledi
Trafik polisinin dikkati, fenalaşan sürücünün kaza yapmasını önledi Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise kameraya yansıdı.
16.04.2024 Haberler
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Göztepe'ye Tuzlaspor çelmesi: 1-1
Göztepe'ye Tuzlaspor çelmesi: 1-1 Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında İzmir temsilcisi deplasmanda Tuzlaspor'la yenişemedi.
14.04.2024 1.Lig
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı!
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 30'uncu haftasında Manisa FK ile Eyüpspor arasındaki mücadele 2-2 sona erdi.
12.04.2024 1.Lig
Bekir İrtegün istifa etti
Bekir İrtegün istifa etti TFF 1'inci Lig temsilcisi Tuzlaspor'u çalıştıran Bekir İrtegün, görevini bıraktığını açıkladı.
11.04.2024 1.Lig
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Haberler
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Gündem
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi!
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi! U14 Milli Takımı, özel maçta karşı karşıya geldiği Kuzey Makedonya ile golsüz berabere kaldı.
8.04.2024 Futbol
Serhat Güller: Tecrübesizlik bir kez daha canımızı yaktı!
Serhat Güller: Tecrübesizlik bir kez daha canımızı yaktı! Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Tuzlaspor maçının ardıdnan açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 1.Lig
Bekir İrtegün: İnşallah hata yapan taraf Tuzlaspor olmaz!
Bekir İrtegün: İnşallah hata yapan taraf Tuzlaspor olmaz! Tuzlaspor Teknik Direktörü Bekir İrtegün, Giresunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 1.Lig
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi!
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Altay'ı 4-1 mağlup eden Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 1.Lig
Adana'da orman yangını
Adana'da orman yangını Adana'nın Pozantı ilçesindeki orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
7.04.2024 Haberler
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Karaisalı Belediye Başkanı, makam odasının kapısını söktü
Karaisalı Belediye Başkanı, makam odasının kapısını söktü 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde MHP'den Karaisalı Belediye Başkanı seçilen Bekir Şimşek, göreve başlar başlamaz ilk iş makam odasının kapısını söktü.
4.04.2024 Gündem
Burcu Biricik'in karnı burnunda! Tatil sezonunu Yunanistan'da açtı
Burcu Biricik'in karnı burnunda! Tatil sezonunu Yunanistan'da açtı Ünlü oyuncu Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin, ağabeyi Bekir Biricik ve onun eşi Sümeyye Biricik ile birlikte tatile çıktı. 6 aylık hamile olan Biricik, karnı burnunda pozlarını sosyal medya sayfasından paylaştı.
4.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi ve eski eşinden duygusal paylaşım
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi ve eski eşinden duygusal paylaşım Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve eski eşi Filiz Akın, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlarda bulundu.
4.04.2024 Cadde
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı Bir zamanlar yalnızca saray sakinlerinin yiyebildiği bir tatlıydı. Ancak Kırım'dan gelen Abdullah Efendi ülkenin dört bir yanına güllacı yaydı. Bu tatlıyı severek tüketen halk ise tam 1,5 asırdır yarattığı mirası omuzlarında taşıyor. İşte ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan tatlının 'Uncu Abdullah' ile başlayıp nesiller boyu devam ettirilen hikayesi.
3.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bekir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.