Belli Oldu

Belli Oldu

Son dakika belli oldu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan belli oldu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan belli oldu haber sayfamızda...

Belli Oldu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78.705 belli oldu haberi bulunmuştur.
İLK GİTME ADAYI! Survivor'da dün haftanın 1. dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Survivor haftanın ilk eleme adayı belli oldu...
İLK GİTME ADAYI! Survivor'da dün haftanın 1. dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Survivor haftanın ilk eleme adayı belli oldu... Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık heyecanı sürüyor! Mavi ve kırmızı takımda rekabet artarak devam ederken Yunus Emre'nin kırmızıdan mavi takıma geçişi de dengeleri değiştirecek. Survivor'da 4 Mayıs Cumartesi günü haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Survivor'da hangi takım kazandı? Survivor 1. gitme adayı kim oldu?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Survivor'da birinci eleme adayı belli oldu! Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti
Survivor'da birinci eleme adayı belli oldu! Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti Survivor All Star'da heyecan dorukta. Kırmızı Takım Mavi Takım'ı rahat yenerek doknulmazlığın sahibi oldu. Mavi Takım'dan ise birinci eleme adayı belirlendi. Oyunda Sercan ile Yunus Emre arasında gerilim yaşandı. Konsey'de ise Aleyna ile Yunus Emre yüzleşti. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
4.05.2024 Cadde
EuroLeague, Fenerbahçe Beko'nun cezasını açıkladı!
EuroLeague, Fenerbahçe Beko'nun cezasını açıkladı! Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Beko ile Monaco maçının ardından yaşanan olayların faturası belli oldu.
Sadiq Khan bir kez daha Londra Belediye Başkanı oldu
Sadiq Khan bir kez daha Londra Belediye Başkanı oldu İngiltere’de Perşembe günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde oy sayma işleminin sonuna gelinirken, kesin olmayan sonuçlara göre başkent Londra’da belediye başkanlığına 3. kez Sadiq Khan seçildi.
4.05.2024 Dünya
TFF 2. Lig'de play-off eşleşmeleri belli oldu!
TFF 2. Lig'de play-off eşleşmeleri belli oldu! TFF 2. Lig'de 38'inci hafta maçları heyecanı sona erdi. Normal sezonun sona ermesinin ardından play-off eşleşmeleri netlik kazandı.
4.05.2024 2.Lig
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan transfer cevabı! 'Yönetime sunduk'
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan transfer cevabı! 'Yönetime sunduk' Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun imza töreninde konuştu.
4.05.2024 Beşiktaş
TFF 3. Lig'e düşenler belli oldu! 8 takım veda etti
TFF 3. Lig'e düşenler belli oldu! 8 takım veda etti TFF 2. Lig'de 2023-2024 sezonu sona erdi. Normal sezonun tamamlanmasının ardından 8 takım, TFF 3. Lig'e düştü.
4.05.2024 2.Lig
4 AYLIK ENFLASYON FARKI MEMUR MAAŞ ZAMMI 🔴Temmuz'da memur zammı ne kadar olacak? 4 aylık enflasyon farkı kaç oldu? 2024 memur ve emekli memur maaş zam oranı...
4 AYLIK ENFLASYON FARKI MEMUR MAAŞ ZAMMI 🔴Temmuz'da memur zammı ne kadar olacak? 4 aylık enflasyon farkı kaç oldu? 2024 memur ve emekli memur maaş zam oranı... Memur ve memur emeklisi maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde. TÜİK tarafından açıklanan nisan ayı enflasyon rakamları sonrasında Temmuz memur zam oranı hafızaları meşgul ediyor. Memur zamları 6 aylık enflasyon rakamlarına göre şekilleniyor. Nisan ayı enflasyon rakamları sonrası memur ve memur emeklisi maaş zam oranı da belli oldu. Peki, temmuz memur maaşı ne kadar olacak? İşte, 4 aylık enflasyon farkı oranı...
4.05.2024 Bilgi Rehberi
TFF 2. Lig'de normal sezon bitti! İşte play-off eşleşmeleri
TFF 2. Lig'de normal sezon bitti! İşte play-off eşleşmeleri TFF 2. Lig'de 38. hafta maçları sonucunda 2023-2024 sezonu play-off eşleşmeleri belli oldu.
4.05.2024 2.Lig
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde organize edilen ve bu sene ikincisi yapılan Çeşme Yarı Maratonu, 21K ve 10K’lık parkurlarda koşuldu.
4.05.2024 Diğer
Thiago Silva'nın yeni takımı belli oldu! 2 yıllık anlaşma
Thiago Silva'nın yeni takımı belli oldu! 2 yıllık anlaşma Sezon sonunda Premier Lig ekibi Chelsea defterini kapayacağını açıklayan Brezilyalı stoperin eski takımı Fluminense ile 2 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.
4.05.2024 Dünyadan Futbol
'Yargı'dan anlamlı gece! Büyük final gecesi ile çocukların eğitimine destek
'Yargı'dan anlamlı gece! Büyük final gecesi ile çocukların eğitimine destek Üç sezondur ekrana gelen 'Yargı' dizisinin büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.
4.05.2024 Cadde
Büyükçekmece'de feci kaza! Otomobil TIR'ın altına girdi, 1 kişi hayatını kaybetti
Büyükçekmece'de feci kaza! Otomobil TIR'ın altına girdi, 1 kişi hayatını kaybetti Büyükçekmece’de gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, seyir halindeki TIR'ın altına girdi. Kazada araç içerisinde sıkışan 1 kişi hayatını kaybederken TIR'ın ve kaza yapan aracın sürücüleri ise yaralandı.
4.05.2024 Gündem
Survivor All Star'da sular durulmuyor! 'Düşmanlar dost olmuş'
Survivor All Star'da sular durulmuyor! 'Düşmanlar dost olmuş' Survivor All Star'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yunus Emre, Nagihan ve Aleyna'nın atışmaları aynı şiddette devam ediyor. Yunus Emre, Aleyna için, "İnsanları o kadar basamak olarak kullanmaya alışmış ki, basar geçer" diyor. İşte detaylar...
4.05.2024 Cadde
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görevini bırakacağını açıkladı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görevini bırakacağını açıkladı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkanlık görevinden ayrılacağını açıkladı.
3.05.2024 Gündem
ON NUMARA (3 MAYIS) ÇEKİLİŞ SONUÇLARI | On Numara çekilişi kazandıran numaralar ve ikramiye tutarları! On Numara bilet sorgulama ekranı
ON NUMARA (3 MAYIS) ÇEKİLİŞ SONUÇLARI | On Numara çekilişi kazandıran numaralar ve ikramiye tutarları! On Numara bilet sorgulama ekranı On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın iki günü gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği On Numara çekilişinde bu haftanın son çekilişi az önce gerçekleştirildi. Çekilişin hemen ardından kazandıran numaralar ve ikramiye tutarları belli oldu. İşte 3 Mayıs On Numara çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar...
3.05.2024 Bilgi Rehberi
YEMEKTEYİZ 75 BİN TL KİM KAZANDI? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte 75 bin TL'nin kazananı olan yarışmacı...
YEMEKTEYİZ 75 BİN TL KİM KAZANDI? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte 75 bin TL'nin kazananı olan yarışmacı... TV8 ekranında hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın son gün yarışmacısı yemek konusunda hünerlerini sergiledi. Yapılacak tadımların ardından yarışmacılar tarafından puanlama yapıldı. Haftanın finalinde Zuhal Topal'ın oylarının eklenmesi ile 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olan yarışmacı belli oldu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte 75 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı...
3.05.2024 Bilgi Rehberi
Domenec Torrent'in yeni adresi belli oldu!
Domenec Torrent'in yeni adresi belli oldu! Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent'in Meksika ekibinde göreve başlayacağı öğrenildi.
3.05.2024 Dünyadan Futbol
Real Madrid'de Thibaut Courtois sevinci!
Real Madrid'de Thibaut Courtois sevinci! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Thibaut Courtois'nın Cadiz maçında forma giyeceğini açıkladı.
3.05.2024 İspanya La Liga
Berke Özer'den Arda Turan itirafı! 'Görünce bana kızdı'
Berke Özer'den Arda Turan itirafı! 'Görünce bana kızdı' Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'da genç eldiven Berke Özer açıklamalarda bulundu. Berke Özer'in Arda Turan ile ilgili yorumları dikkat çekti.
3.05.2024 1.Lig
Galatasaray Daikin'de yeni menajer belli oldu!
Galatasaray Daikin'de yeni menajer belli oldu! Galatasaray Daikin'de takım menajerliği görevine Neşve Büyükbayram getirildi.
3.05.2024 Voleybol
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada karar çıktı.
3.05.2024 Gündem
Galatasaray, Mauro Icardi'nin partnerini buldu! Fatih Terim detayı
Galatasaray, Mauro Icardi'nin partnerini buldu! Fatih Terim detayı Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'ta bu sezon yıldızı parlayan golcü oyuncu Fotis Ioannidis'in, Galatasaray tarafından Mauro Icardi'ye eşlik edecek oyuncu olarak düşünüldüğü iddia edildi.
3.05.2024 Galatasaray
Volkan Demirel sürprizi! İstifa sonrası muhtemel yeni adresi
Volkan Demirel sürprizi! İstifa sonrası muhtemel yeni adresi Hatayspor'daki görevinden istifa eden Volkan Demirel'in Süper Lig ekibinin gündeminde olduğu öğrenildi. Kırmızı-beyazlı camiada, mevcut teknik adamla vedalaşılması durumunda ilk adayın Volkan Demirel olduğu kaydedildi.
3.05.2024 Hatayspor
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Süheyl Batum başkanlığa adaylığını koydu. Batum yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Belli Oldu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.