Berbatov

Berbatov

Son dakika Berbatov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berbatov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berbatov haber sayfamızda...

Berbatov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 407 berbatov haberi bulunmuştur.
Burak Yılmaz için transfer itirafı: Falcao sakatlık geçirince transfer etmeyi istedik!
Burak Yılmaz için transfer itirafı: Falcao sakatlık geçirince transfer etmeyi istedik! Lille sportif direktörlüğünü bırakmasından bir süre sonra Real Madrid'de Ancelotti'nin ekibine katılan Luis Campos, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz’ın Fransız ekibine kazandırılmasındaki kilit isim olan Campos, bu transferin perde arkasını anlattı.
11.06.2021 İspanya La Liga
Bir göz atalım | Berbatov ve Carrasco, Monaco'ya Lens karşısında galibiyeti getiriyor
Bir göz atalım | Berbatov ve Carrasco, Monaco'ya Lens karşısında galibiyeti getiriyor Aralık 2014'de oynanan Ligue 1 maçında AS Monaco kendi evinde Lens'i 2-0 mağlup etti. Monaco'nun galibiyetinin önemli anları Dugout farkıyla sizlerle.
16.12.2020 Futbol
Berbatov'un Şampiyonlar Ligi favorisi Bayern Münih
Berbatov'un Şampiyonlar Ligi favorisi Bayern Münih Eski Bulgar yıldız futbolcu Dimitar Berbatov, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i favori gördüğünü söyledi.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Berbatov emekliye ayrıldı
Berbatov emekliye ayrıldı 38 yaşındaki santrfor Dimitar Berbatov futbola veda etti.
1.07.2020 Futbol
Berbatov'dan yok artık dedirten refleks!
Berbatov'dan yok artık dedirten refleks! Ünlü eski futbolcu Dimitar Berbatov, futbolu bırakmasına rağmen hala ne kadar esnek olduğunu gösterdi. 38 yaşındaki yıldız top sektirirken yaptığı refleksle çok konuşuldu.
12.07.2019 Futbol
Chicharito kimdir, hangi takımlarda oynadı? Chicharito ne demek?
Chicharito kimdir, hangi takımlarda oynadı? Chicharito ne demek? Chicharito lakaplı Meksikalı futbolcu Javier Hernandez'in adı transfer dedikodularına karışıyor. Chicharito kimdir? Chicharito ne demek? Javier Hernandez kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?
20.06.2019 Spor
Berbatov'dan kalite kokan hareket!
Berbatov'dan kalite kokan hareket! Forvet dünyasının önemli figürlerinden eski futbolcu Dimitar Berbatov, klasını konuşturmaya devam ediyor...
2.06.2019 Futbol
Avrupa Gündemi - Ivan Rakitic Inter yolunda!
Avrupa Gündemi - Ivan Rakitic Inter yolunda! Neymar’a hocasından büyük şok! Thomas Tuchel, Neymar'ın ileride PSG kaptanı olmasına sıcak bakmıyor.    Manchester United’da prim krizi çıktı! Unitedlı futbolcular, Alexis Sanchez ve Paul Pogba'nın aldığı yüksek primlere tepki gösterdi.    İnter, Rakitic için kesenin ağzını açıyor! Goal’ün haberine göre, İtalyan devinin hedefinde Barcelona'nın Hırvat yıldızı Ivan Rakitic var.   David Luiz’in Chelsea’den ayrılacağı iddiaları son buldu! Sezon sonunda Chelsea’den ayrılacağı konuşulan David Luiz, yenilenen sözleşme ile spekülasyonları sona erdirdi.    Manchester United ve Tottenham’ın eski oyuncularından Dimitar Berbatov, Zidane’ın Real Madrid’de düşünmediği Gareth Bale’in geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
14.05.2019 Futbol
Berbatov'un yeni takımı PFB Beroe!
Berbatov'un yeni takımı PFB Beroe! Dimitar Berbatov, uzun bir aranın ardından sahalara döndü, 37 yaşındaki Bulgar golcü Beroe takımıyla idmanlara başladı. Bulgar ekibi Antalya'nın Belek beldesinde ikinci yarıya hazırlanıyor...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Transfer avcısı
Transfer avcısı Fenerbahçe’nin futbol direktörü Damien Comolli’nin Arsenal, Tottenham ve Liverpool dönemlerinde yaptığı görevlerde transferlerdeki başarısı hep ön plana çıktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Damiene Comolli ile 3 yıllık anlaşma sağladı
Fenerbahçe, Damiene Comolli ile 3 yıllık anlaşma sağladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ilk icraatını yaptı ve Damien Comolli'yi sportif direktörlük görevine getirdi. Sarı-lacivertli kulüp, Fransız futbol adamıyla 3 yıllık anlaşma sağladı. Comolli'nin imza töreni ve basın toplantısı, 12 Haziran Salı günü saat 14.00’te...
30.06.2020 Fenerbahçe
Damien Comolli, İstanbul'a geldi!
Damien Comolli, İstanbul'a geldi! Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Sportif Direktör Damien Comolli, İstanbul'a geldi. Comolli, "Ali Koç, Fenerbahçe başkanı seçildiği için çok mutluyum. Ali Koç'un daveti üzerine İstanbul'dayım." dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Damien Comolli İstanbul'a geliyor
Damien Comolli İstanbul'a geliyor Fenerbahçe'nin futbol direktörü olması beklenen Damien Comolli, İstanbul'a geliyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kerala Blasters'ta David James dönemi
Kerala Blasters'ta David James dönemi Hindistan Süper Lig ekibi Kerala Blasters'ta teknik direktörlük görevi için İngiliz eski milli kaleci David James ile anlaşma sağlandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Tudor’un dejavusu!
Tudor’un dejavusu! Galatasaray’da tartışmaların ana noktasında bulunan Igor Tudor’un Türkiye kariyeri, bir önceki Yunanistan kariyeriyle olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.
30.06.2020 Galatasaray
Berbatov: Tudor beni nasıl yöneteceğini bilmiyordu
Berbatov: Tudor beni nasıl yöneteceğini bilmiyordu Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un PAOK'tan eski öğrencisi Dimitar Berbatov, Hırvat teknik adamı çok ciddi şekilde eleştirdi.
30.06.2020 Galatasaray
Ajaxlı David Neres'ten Berbatov çalımı!
Ajaxlı David Neres'ten Berbatov çalımı! Ajax'ın forveti David Neres, Feyenoord maçında Ridgeciano Haps'a Dimitar Berbatov'u anımsatan bir çalım attı.
23.10.2017 Futbol
Berbatov'un hedefi federasyon başkanlığı
Berbatov'un hedefi federasyon başkanlığı Bulgar futbolcu Dimitar Berbatov, ülkesinin futbol federasyonu başkanlığını hedefliyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Hindistan takımı Kerala Blasters, 36 yaşındaki Berbatov'u kadrosuna kattı
Hindistan takımı Kerala Blasters, 36 yaşındaki Berbatov'u kadrosuna kattı Hindistan Süper Lig ekiplerinden Kerala Blasters, tecrübeli Bulgar golcü Dimitar Berbatov'u renklerine bağladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Bulgaristan'da ünlü futbolculardan yardım maçı
Bulgaristan'da ünlü futbolculardan yardım maçı Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov ile Portekizli eski futbolcu Luis Figo'nun kaptanlıklarını yaptığı takımlar, yardım maçında karşılaştı.
1.07.2020 Futbol
Barcelona ve Manchester United efsaneleri maç yapacak!
Barcelona ve Manchester United efsaneleri maç yapacak! Barcelona ve Manchester United'ın efsane futbolcuları, bir yardım organizasyonu kapsamında sahaya çıkacak.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Bursaspor'da Berbatov bombası!
Bursaspor'da Berbatov bombası! Süper Lig'de kötü günler geçiren Bursaspor golcü transferinde Berbatov'u gündemine aldı.
12.05.2017 BursaSpor
Berbatov ile Figo yardım maçına çıkacak
Berbatov ile Figo yardım maçına çıkacak Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov ile Portekizli eski futbolcu Luis Figo'nun kaptanlıklarını yapacağı takımlar, 14 Haziran'da yardım maçında karşılaşacak.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Kişisel değil sistemsel
Kişisel değil sistemsel Galatasaray’da Igor Tudor’un göreve gelmesiyle beraber yedek kulübesine çekilen ve formasına uzak kalan Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisi öncesi de en önemli gündem maddesi olarak duruyor.
30.06.2020 Galatasaray
Berbatov futbola devam edecek
Berbatov futbola devam edecek Dünya futbolunun en iyi golcüleri arasında yer alan Dimitar Berbatov, kariyeriyle ilgili söylentilere nokta koydu. Yıldız futbolcu, emekli olmak istemediğini ve kendisine kulüp aradığını ifade etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Berbatov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.