Borç Yapılandırma

Borç Yapılandırma

Son dakika borç yapılandırma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan borç yapılandırma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan borç yapılandırma haber sayfamızda...

Borç Yapılandırma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.014 borç yapılandırma haberi bulunmuştur.
Çinli emlak şirketi tahvil ödemesini yapmadı
Çinli emlak şirketi tahvil ödemesini yapmadı Çin'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Country Garden Holdings Co. ilk kez yuan cinsinden bir tahvilin kupon ödemesini kaçırdı.
13.03.2024 Uzmanpara
Depremzedelere 600 bin konut
Depremzedelere 600 bin konut Depremin yol açtığı hasarların giderilmesi ve bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları için bu yıl bütçede 1 trilyon 28 milyar liralık kaynak ayrıldı. Bölgede konut seferberliğiyle de toplamda 600 bin 41 afet konutu depremzede hak sahiplerine teslim edilecek.
6.02.2024 Gündem
MTV ödemeleri için bugün son gün!
MTV ödemeleri için bugün son gün! Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü bugün.
4.08.2023 Ekonomi
SGK BORÇ YAPILANDIRMA: Vergi ödemeleri uzatıldı mı? Vergi borcu yapılandırma ödemeleri son gün ne zaman?
SGK BORÇ YAPILANDIRMA: Vergi ödemeleri uzatıldı mı? Vergi borcu yapılandırma ödemeleri son gün ne zaman? Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan borç yapılandırma açıklaması geldi! SGK tarafından son ödeme tarihi 31 Temmuz olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer borçların ödeme süresi uzatıldı. Sigortalı ve işvereni yakından ilgilendiren borç yapılandırma süresi ne zaman bitiyor? Vergi yapılandırma borç ödemeleri için son gün ne zaman?
1.08.2023 Bilgi Rehberi
Borç yapılandırmasında son ödeme günü uzatıldı
Borç yapılandırmasında son ödeme günü uzatıldı Vergi ve borç yapılandırma ödemelerinde son ödeme tarihi uzatıldı. Son ödeme tarihi dün olan sigorta prim borçların son ödeme süresi, 3 Ağustos 2023 saat 23.59’a kadar uzatıldı. Yapılandırma kapsamındaki diğerler vergi ve idari para cezalarına ilişkin borçlar ise 4 Ağustos Cuma günü sonuna kadar ödenebilecek.
1.08.2023 Ekonomi
2023 VERGİ AFFI BORÇ YAPILANDIRMA: Vergi affı borç yapılandırma işlemleri nereden ve nasıl yapılır? Borç yapılandırmada son başvuru tarihi ne zaman?
2023 VERGİ AFFI BORÇ YAPILANDIRMA: Vergi affı borç yapılandırma işlemleri nereden ve nasıl yapılır? Borç yapılandırmada son başvuru tarihi ne zaman? Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Bugüne kadar ki en kapsamlı yapılandırma paketi olarak adlandırılan Vergi Affı düzenlemesi kapsamında 31 Aralık 2022 öncesine ait vergi, prim, idari para cezası, öğrenim kredileri, trafik cezaları 48 eşit taksitte ödenebilecek. Bunun yanı sıra . Daha önce yapılandırma kapsamına girmeyen, adli para cezaları, üst kurul cezaları, sigara cezaları gibi cezalar da bu kanun kapsamında yapılandırılabilecek. Peki başvurular başladı mı, ilk ödemeler ne zaman yapılacak?
16.03.2023 Bilgi Rehberi
12 taksitte ödenebilecek! Matrah artırana jet ‘vergi barışı’
12 taksitte ödenebilecek! Matrah artırana jet ‘vergi barışı’ Yapılandırma kanunu, bir anlamda ‘vergi barışı’ özelliği de taşıyor. Geriye dönük olarak 5 yıllık süre için vergi ve matrah artırımına giden mükellefler hakkında söz konusu yıllara ilişkin olarak başlatılmış incelemeler ortadan kalkacak.
14.03.2023 Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi Resmi Gazete'de
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi Resmi Gazete'de Milyonlarca kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler, trafik cezaları, askerlik ve otoyol cezaları ve belediyelere olan tüm borçlar 48 taksitte ödenebilecek.
12.03.2023 Ekonomi
Yapılandırma teklifine depremden etkilenenler için maddeler eklendi
Yapılandırma teklifine depremden etkilenenler için maddeler eklendi Kamuya olan borçların yapılandırılmasını da içeren kanun teklifine, Kahramanmaraş merkezli depremlerin oluşturduğu etkilerin giderilmesine yönelik maddeler eklendi.
8.03.2023 Ekonomi
Meclis'te borç yapılandırma mesaisi! Bu hafta görüşülecek
Meclis'te borç yapılandırma mesaisi! Bu hafta görüşülecek Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, bu hafta deprem bölgesine yönelik düzenlemeleri de içeren kamu alacaklarına yapılandırma getiren yasa teklifinin görüşmeleri başlayacak.
5.03.2023 Ekonomi
Borç yapılandırmada deprem düzenlemesi
Borç yapılandırmada deprem düzenlemesi AK Parti, depremden doğrudan etkilenen 11 ilde yaşayan vatandaşlara yönelik bazı ekonomik düzenlemeleri gündemine aldı. AK Parti’nin hazırladığı borç yapılandırma paketi, ocak ayı sonunda Meclis Başkanlığı’na sunulmuştu. Ancak deprem felâketinin ardından teklifin görüşmeleri ertelenmişti.
25.02.2023 Ekonomi
VERGİ AFFI ÇIKTI MI, YASALAŞTI MI, Meclis'ten geçti mi? Vergi Borç Yapılandırma Başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma kapsamında olan borçlar...
VERGİ AFFI ÇIKTI MI, YASALAŞTI MI, Meclis'ten geçti mi? Vergi Borç Yapılandırma Başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma kapsamında olan borçlar... Kamu borçlarına yapılandırma teklifi Komisyon'da kabul edildi. Böylece halkın vergi dairelerine hangi türden olursa olsun tüm borçları yeniden yapılandırma kapsamına alınmış oluyor. Borç yapılandırması kapsamında ise gümrük vergileri, idari para cezaları, gecikme faizi, gecikme zammı gibi kalemler yer alıyor. Peki, vergi affı başvurusu nasıl, nereye yapılır? Vergi affı yürürlüğe girdi mi, yasalaştı mı?
2.02.2023 Bilgi Rehberi
İşte dev yapılandırmanın etki analizi raporu
İşte dev yapılandırmanın etki analizi raporu Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak nitelendirilen düzenlemenin etki analizine göre, devletin, vatandaşın 521 milyar liralık vergi borcunun 43.5 milyar lirasını, SGK’ya olan 196 milyar liralık borcun ise 47.8 milyar lirasını tahsil edebileceği değerlendiriliyor.
1.02.2023 Ekonomi
EYT'de kritik gün bugün! Stajyerler EYT kapsamına alınacak mı? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı
EYT'de kritik gün bugün! Stajyerler EYT kapsamına alınacak mı? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı Meclis'te yoğun mesai yeni haftada da devam edecek. EYT düzenlemesi bugün Meclis başkanlığına sunulacak. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi de komisyonda ele alınacak. Peki stajyerler EYT kapsamına alınacak mı? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı.
30.01.2023 Ekonomi
GSS BORÇLARI SİLİNDİ Mİ? Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu sorgulama...
GSS BORÇLARI SİLİNDİ Mİ? Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu sorgulama... Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu silindi mi, borç sorgulama nasıl yapılır? En kapsamlı borç yapılandırma paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 23 Ocak tarihli Kabine toplantısı ardından açıklandı. Açıklamada, ''Vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını kaldırıyoruz.'' sözleri yer aldı. Hemen ardından GSS borçları silindi mi, GSS prim borcu son durum nedir? soruları öne çıktı.
29.01.2023 Bilgi Rehberi
Yapılandırmada son başvuru tarihi 30 Nisan
Yapılandırmada son başvuru tarihi 30 Nisan AK Parti’nin hazırladığı Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi, dün Meclis Başkanlığı’na sunuldu.
28.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş yapılandırma düzenlemesinin detaylarını açıkladı
AK Parti'li Elitaş yapılandırma düzenlemesinin detaylarını açıkladı AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
2023 EYT SON DAKİKA HABERLERİ | Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkıyor?
2023 EYT SON DAKİKA HABERLERİ | Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkıyor? EYT, Türkiye'nin bir numaralı gündemi... Her geçen gün beklentiler artıyor. Yüz binler yasanın çıkmasının ardından başvurularını yapacak. Fakat EYT yasası henüz çıkmış değil. Bu nedenle de her son dakika haberi yakından takip ediliyor ve "Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkıyor?" sorusu yöneltiliyor.
26.01.2023 Bilgi Rehberi
EYT düzenlemesi Meclis'te! AK Parti'li milletvekillerinin imzasına açıldı
EYT düzenlemesi Meclis'te! AK Parti'li milletvekillerinin imzasına açıldı Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi AK Parti'de milletvekillerinin imzasına açıldı. Teklifin, kısa süre içinde Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor.
25.01.2023 Ekonomi
EYT düzenlemesi Meclis'te! AK Parti'li milletvekillerinin imzasına açıldı
EYT düzenlemesi Meclis'te! AK Parti'li milletvekillerinin imzasına açıldı Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi AK Parti'de milletvekillerinin imzasına açıldı. İmzalar tamamlandıktan sonra Meclis Başkanlığı'na sunulacak.
25.01.2023 Haberler
2023 Borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlıyor? 2023 Borç yapılandırma paketi başvuru formu
2023 Borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlıyor? 2023 Borç yapılandırma paketi başvuru formu Son zamanlarda gündemden düşmeyen borç yapılandırma kararı netleşti. Vatandaşlar ise konuya ilişkin detaylı bilgi almak için arayışa geçti. Kamu alacakları yeniden yapılandırılacak, borçların cezaları kaldırılacak. Borçları belirli oranla güncelleme ve taksitle ödeme imkanı getiriliyor. Peki borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlıyor? 2023 Borç yapılandırma paketi başvuru formuna nereden erişim sağlanır?
25.01.2023 Bilgi Rehberi
Staj sigorta girişi sayılacak mı? AK Parti'den EYT açıklaması!
Staj sigorta girişi sayılacak mı? AK Parti'den EYT açıklaması! AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin milyonların merakla beklediği EYT düzenlemesinde ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Peki staj ve çıraklık süreleri başlangıç sayılacak mı? AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin merak edilen soruyu cevapladı.
25.01.2023 Ekonomi
Bakan Bilgin EYT'lilere ilk maaş için net tarih verdi
Bakan Bilgin EYT'lilere ilk maaş için net tarih verdi EYT düzenlemesinin bu hafta Meclis’e gelebileceğini söyleyen Bakan Bilgin, “EYT’lilerin Mart’ın 1’inde ilk maaşlarını alabilecekleri bir düzenleme Meclis’ten çıkacak diye düşünüyorum” dedi.
25.01.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Milliyet’e konuştu! EYT için paramız hazır
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Milliyet’e konuştu! EYT için paramız hazır Enflasyonun üretim, yatırım ve istihdam artışını engelleyecek şekilde keskin düşürülmesi yerine kademeli gerilemesinin sağlanacağını belirten Bakan Nebati, marketlere “indirime devam” çağrısı yaptı. Bakan Nebati, EYT konusunda da, “Maliyetini hesapladık, bütçemizi ona göre ayarladık. Kasayı çok güçlü tuttuk” açıklamasında bulundu.
25.01.2023 Ekonomi
VERGİ BORÇLARI SİLİNDİ Mİ, yapılandırma olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın VERGİ AFFI açıklaması
VERGİ BORÇLARI SİLİNDİ Mİ, yapılandırma olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın VERGİ AFFI açıklaması Vergi affı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine'den çıkan kararları duyurdu ve borç yapılandırma detaylarını paylaştı. Şİrketlerin ve vatandaşların vergi ve prim yükümlülerin borçlarının cezaları kaldırılıyor. Yapılandırma açıklaması ardından 'vergi borçları silinecek mi, vergi cezalarına af geldi mi?' soruları öne çıktı.
24.01.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Borç Yapılandırma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.