Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

Son dakika Borussia Dortmund haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borussia Dortmund gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borussia Dortmund haber sayfamızda...

Borussia Dortmund

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.685 borussia dortmund haberi bulunmuştur.
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
9.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta transfer harekatı! 2 yıldız birden gündemde
Beşiktaş'ta transfer harekatı! 2 yıldız birden gündemde Beşiktaş'ta gelecek sezon adına kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların, 2 yıldızı birden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.
9.05.2024 Beşiktaş
Arda Güler'de Şampiyonlar Ligi paniği! UEFA kuralına takılabilir
Arda Güler'de Şampiyonlar Ligi paniği! UEFA kuralına takılabilir UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler'le ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. 19 yaşındaki on numaranın, UEFA kuralına takılabileceği öğrenildi.
9.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid'den tarihi geri dönüş! Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu
Real Madrid'den tarihi geri dönüş! Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi.
8.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Diğer
Real Madrid - Bayern Münih heyecanı Misli'de!
Real Madrid - Bayern Münih heyecanı Misli'de! Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
8.05.2024 Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Borussia Dortmund!
Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Borussia Dortmund! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Borussia Dortmund, Fransa'da PSG'yi Hummels'in golüyle 1-0 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.
7.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Borussia Dortmund 11 yıl sonra Webmley'de! İlk finalist belli oldu
Borussia Dortmund 11 yıl sonra Webmley'de! İlk finalist belli oldu Borussia Dortmund, 1-0'ın rövanşında Paris Saint-Germain'i deplasmanda da 1-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi. Alman ekibi, Devler Ligi'nde 11 yıl sonra finale yükselme başarısı gösterdi.
8.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Mbappe, Usain Bolt'un teklifini kabul etti! 100 metrede dev yarış
Mbappe, Usain Bolt'un teklifini kabul etti! 100 metrede dev yarış Sezon sonunda Paris Saint-Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe, kendi adını taşıyan KM vakfının etkinliğinde sürpriz bir açıklama yaptı. Hızı ve yüksek ayak hakimiyetiyle rakiplerinin korkulu rüyası olan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, dünya atletizm tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan Usain Bolt'un teklifi kabul etti.
6.05.2024 Futbol
Beşiktaş transferde büyük oynuyor! 3 dünya yıldızı için atak
Beşiktaş transferde büyük oynuyor! 3 dünya yıldızı için atak Tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdürüyor. Yönetim transferde 3 ünlü yıldıza odaklandı.
6.05.2024 Beşiktaş
Antalyaspor'dan Nuri Şahin açıklaması: Beşiktaş'a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır
Antalyaspor'dan Nuri Şahin açıklaması: Beşiktaş'a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, son günlerde Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen eski futbol sorumluları Nuri Şahin hakkında açıklamalarda bulundu.
5.05.2024 Antalyaspor
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı Yeni teknik direktörü adına temaslarda bulunan Beşiktaş'ta gözler Nuri Şahin'e çevrilmişken sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa'yı bu sezon kasıp kavuran genç teknik adam siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı.
5.05.2024 Beşiktaş
Süper Lig devinden transferde Marco Reus planı! Temaslar hızlandı
Süper Lig devinden transferde Marco Reus planı! Temaslar hızlandı Sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılacak olan Marco Reus için Süper Lig devi devrede. Temaslara başlayan Süper Lig ekibi, Alman yıldızın ayrılık açıklamasından sonra görüşmeleri hızlandırmaya karar verdi.
4.05.2024 Beşiktaş
Borussia Dortmund'da bir dönem sona eriyor! Marco Reus ayrılığı açıkladı
Borussia Dortmund'da bir dönem sona eriyor! Marco Reus ayrılığı açıkladı Dortmund, 34 yaşındaki Marco Reus'un sezon sonunda kulüpten ayrılacağını açıkladı.
3.05.2024 Galatasaray
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
Futbol denklemi: Borussia Dortmund müjdesi!
Futbol denklemi: Borussia Dortmund müjdesi! Topa sahip oynadığı Bundesliga’da beşinci sıradaki Dortmund, topu rakibe bıraktığı Devler Ligi’nde finalin kapısına dayandı. Sarı-siyahlılar bir kaç bilinmeyenli bir futbol denklemi üretti, favorilerin hep kazanmasından bıkkın futbolseverleri heyecanlandırdı.
3.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Lucas Hernandez depremi! EURO 2024'ü kaçıracak
Lucas Hernandez depremi! EURO 2024'ü kaçıracak Paris Saint Germain'de sakatlanan Lucas Hernandez'in EURO 2024'te forma giyemeyeceği öğrenildi.
2.05.2024 Fransa Haberleri
Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması!
Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Almanya’ya çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer’in yanı sıra RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez’le bir araya geldi. İkili görüşmelerde transfer başta olmak üzere kulüpler arasındaki iş birliği fırsatlarının masaya yatırıldığı belirlendi.
2.05.2024 Beşiktaş
Edin Terzic: Hak edilmiş bir galibiyet oldu!
Edin Terzic: Hak edilmiş bir galibiyet oldu! Borussia Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic, Paris Saint Germain maçından sonra konuştu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Niclas Füllkrug: Finale sadece 90 dakika uzaktayız!
Niclas Füllkrug: Finale sadece 90 dakika uzaktayız! Borussia Dortmund'un yıldızı Niclas Füllkrug, Paris Saint Germain maçından sonra konuştu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Jadon Sancho: Elimden gelenin en iyisini yapıyorum!
Jadon Sancho: Elimden gelenin en iyisini yapıyorum! Borussia Dortmund'un yıldızı Jadon Sancho, Paris Saint Germain maçından sonra konuştu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Marquinhos: Sahamızda farklı bir senaryo olacak!
Marquinhos: Sahamızda farklı bir senaryo olacak! Borussia Dortmund'a 1-0 mağlup olan Paris Saint Germain'de Marquinhos açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Nuno Mendes: Bir 90 dakika daha var!
Nuno Mendes: Bir 90 dakika daha var! Paris Saint Germain'in genç oyuncusu Nuno Mendes, Borussia Dortmund maçından sonra konuştu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Luis Enrique: Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok!
Luis Enrique: Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok! Paris Saint Germain Teknik Direktörü Luis Enrique, Borussia Dortmund maçından sonra konuştu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Borussia Dortmund, Paris Saint Germain'i tek golle yıktı!
Borussia Dortmund, Paris Saint Germain'i tek golle yıktı! UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Borussia Dortmund, Paris Saint Germain'i 1-0 mağlup etti.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Borussia Dortmund ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.