Brezilyalı

Brezilyalı

Son dakika brezilyalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan brezilyalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan brezilyalı haber sayfamızda...

Brezilyalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.547 brezilyalı haberi bulunmuştur.
Anderson Talisca'dan Beşiktaş itirafı! 'Kariyerimin en iyi günlerini yaşamıştım'
Anderson Talisca'dan Beşiktaş itirafı! 'Kariyerimin en iyi günlerini yaşamıştım' Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, ülkesinin basınına konuştu. Al Nassr'da forma giyen yıldız futbolcunun Beşiktaş'la ilgili sözleri dikkat çekti.
8.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan Marcao sürprizi! Transfer Sergio Ramos'a bağlı
Galatasaray'dan Marcao sürprizi! Transfer Sergio Ramos'a bağlı Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, savunma oyuncularının ayrılık ihtimalleri karşısında düğmeye bastı. İspanyol basını sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı için harekete geçtiğini ileri sürerken transferin Sergio Ramos'a bağlı olduğu belirtildi. İşte detaylar...
8.05.2024 Galatasaray
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor'
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor' Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Eski eşlerden Tom Brady, komedyen Kevin Hart tarafından sunulan bir şaka programının konuğu oldu. Gece boyunca ikilinin evliliği ve Gisele'in Joaquim Valente ile ilişkisiyle ilgili şakalar yapıldı. Ünlü modelin bu şakaların ardından 'çok üzgün' olduğu bildirildi.
8.05.2024 Cadde
Marcao pişman oldu! Galatasaray için Sevilla'ya rest çekti
Marcao pişman oldu! Galatasaray için Sevilla'ya rest çekti Galatasaray'dan İspanyol kulübü Sevilla'ya 15 milyon euroya transfer olan Marcao beklentilerin altında kaldı. Brezilyalı futbolcunun İspanyol kulübünden ayrılığı gündemde.
8.05.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Alex de Souza ile anlaşma sağlandı! Eski Fenerbahçeli de ekibinde olacak
SON DAKİKA: Alex de Souza ile anlaşma sağlandı! Eski Fenerbahçeli de ekibinde olacak Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, 12 yıl sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönüyor. Alex ile anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Eski Fenerbahçeli isim de Alex'in teknik heyetinde yer alacak.
7.05.2024 Antalyaspor
Ölü amcasını kredi çekmeye götürmüştü! Sessizliğini bozdu, kendini böyle savundu
Ölü amcasını kredi çekmeye götürmüştü! Sessizliğini bozdu, kendini böyle savundu Bankadan kredi çekmek için ölü amcasını bankaya götüren kadın, cesede imza attırmaya çalıştı. Olayın videosu ortaya çıkınca, yaşananlar dünya basınında ses getirdi. Olayın yankıları sürerken, verdiği röportajla sessizliğini bozan kadın gözyaşlarıyla kendini savundu.
7.05.2024 Dünya
Demir parçası kasığından göğsüne kadar saplandı! Mucize eseri hayatta kaldı: Kan donduran röntgenler
Demir parçası kasığından göğsüne kadar saplandı! Mucize eseri hayatta kaldı: Kan donduran röntgenler Çalıştığı inşaattaki iskeleden aniden düşen işçi, tüyler ürperten bir kaza geçirdi. Metal parçasına saplanan adam, mucize eseri hayat mücadelesini kazandı. Röntgen görüntüleri ise, kan dondurdu.
7.05.2024 Dünya
Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum'
Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum' VakıfBank kariyeri sona eren ve şu anda herhangi bir takıma resmi olarak imza atmayan Gabi Guimaraes suskunluğunu bozdu. 30 yaşındaki voleybolcu tedavi sürecine dair konuştu.
4.05.2024 Voleybol
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı Brezilya'da Avai'yi çalıştırdıktan sonra yaklaşık 1 yıldır bir takımla anlaşmayan Alex de Souza, Süper Lig ekibinin başına geçebilir. İşte detaylar...
4.05.2024 Antalyaspor
Thiago Silva'nın yeni takımı belli oldu! 2 yıllık anlaşma
Thiago Silva'nın yeni takımı belli oldu! 2 yıllık anlaşma Sezon sonunda Premier Lig ekibi Chelsea defterini kapayacağını açıklayan Brezilyalı stoperin eski takımı Fluminense ile 2 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.
4.05.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Galatasaray
Yaşar Güler'in A-400M açıklaması ne anlama geliyor? 'Her dönemde rolü çok kritik'
Yaşar Güler'in A-400M açıklaması ne anlama geliyor? 'Her dönemde rolü çok kritik' Kosova'dan Somali'ye kadar geniş bir coğrafyada, birçok ülkede faaliyet gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en kritik unsurlarından biri de nakliye filosu. Kargo uçakları sadece savaş zamanlarında değil, barış zamanlarında yaptıklarıyla da göz doldururken, Türk ordusunun artan faaliyetlerinin ardından nakliye filosunu ek A-400M alımlarıyla güçlendirmesi gündemde.
4.05.2024 Gündem
Domenec Torrent'in yeni adresi belli oldu!
Domenec Torrent'in yeni adresi belli oldu! Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent'in Meksika ekibinde göreve başlayacağı öğrenildi.
3.05.2024 Dünyadan Futbol
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor Brezilya'da Avai'deki görevinden ayrıldıktan sonra 1 yıldır boşta olan Alex de Souza'nın Süper Lig ekibiyle el sıkıştığı öğrenildi. 46 yaşındaki Brezilyalı futbol adamının, gelecek sezon Süper Lig ekibini çalıştıracağı belirtildi.
3.05.2024 Antalyaspor
Mario Jardel'den Fenerbahçe göndermesi! 'Çok para harcamak yetmiyor'
Mario Jardel'den Fenerbahçe göndermesi! 'Çok para harcamak yetmiyor' Galatasaray'ın efsane golcülerinden Mario Jardel, hem sarı-kırmızılı gündemden hem de Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu. Jardel'in Icardi yorumu dikkat çekti
2.05.2024 Galatasaray
Arsenal'da Gabriel Jesus için radikal transfer kararı!
Arsenal'da Gabriel Jesus için radikal transfer kararı! Arsenal'ın Gabriel Jesus için gelecek transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.
Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a! Dursun Özbek'ten şampiyonluk hediyesi
Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a! Dursun Özbek'ten şampiyonluk hediyesi Galatasaray'da tek hedef Süper Lig şampiyonluğu... Sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek'in şampiyonluğun gelmesi halinde Manchester United'ın yıldızını kadroya katmak için harekete geçecek.
1.05.2024 Galatasaray
Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne neden olan sürücüden 'Keşke evden alkollü çıkmasaydım' savunması
Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne neden olan sürücüden 'Keşke evden alkollü çıkmasaydım' savunması Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın oğlu Davi Pereria (4) ile kayınpederi Walter Tilatti'nin (65) ölümüne, iki kişinin de yaralanmasına neden olan tutuklu sürücü Ferhat Karakaş (23) savunmasını yaptı.
30.04.2024 Gündem
Madencilik devleri, Brezilya'daki baraj felaketi için 25 milyar dolarlık anlaşma önerdi
Madencilik devleri, Brezilya'daki baraj felaketi için 25 milyar dolarlık anlaşma önerdi Madencilik devleri Vale ve BHP, Brezilya'daki baraj felaketi için 25 milyar dolarlık anlaşma önerdi.
30.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci durdurulamıyor! Alex de Souza'dan beri bir ilki başardı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci durdurulamıyor! Alex de Souza'dan beri bir ilki başardı Fenerbahçe'nin bu sezon vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci, kariyer sezonunu geçiriyor. Milli yıldız, Alex de Souza'dan bu yana bir ilke imza attı.
29.04.2024 Fenerbahçe
Konserve çorba içti, felç oldu! Nadir görülen ölümcül tehlike
Konserve çorba içti, felç oldu! Nadir görülen ölümcül tehlike Konserve çorba içtikten saatler sonra fenalaşmaya başladı. Durumu kötüleşince arkadaşlarına haber verdi. Evine gelen arkadaşları genç kadını, zar zor nefes alırken ve giderek yayılan bir felç geçirirken buldu.
27.04.2024 Dünya
Trafikte kenara çekilince ağlamıştı! 'Gidecek yerim yok, peşimde paparazziler var'
Trafikte kenara çekilince ağlamıştı! 'Gidecek yerim yok, peşimde paparazziler var' Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, geçtiğimiz günlerde Miami trafiğinde polis tarafından kenara çekilmişti. O anlarda ağlamaya başlayan ünlü ismin, neden üzgün olduğu ortaya çıktı.
27.04.2024 Cadde
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, son olarak Miami'de görüntülendi. Trafikte yaptığı bir kural ihlali nedeniyle polis tarafından kenara çekilen Bündchen, gözyaşlarına hakim olamadı.
25.04.2024 Cadde
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Brezilyalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.