Bts

Bts

Son dakika bts haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bts gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bts haber sayfamızda...

Bts

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 196 bts haberi bulunmuştur.
Bakan Kacır: Ülkemizin bilimsel ve teknolojik kapasitesini güçlendirdik
Bakan Kacır: Ülkemizin bilimsel ve teknolojik kapasitesini güçlendirdik Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Kurduğumuz 101 teknoparkta yer alan 10 binden fazla tekno-girişimcimiz ile ülkemizin teknoloji ve yenilikçilik alanında küresel düzeyde rekabet edebilir bir konuma gelmesini sağladık. 2002'de 1,2 milyar dolar olan AR-GE harcamalarımızı yaklaşık 10 kat artırarak ülkemizin bilimsel ve teknolojik kapasitesini güçlendirdik" dedi.
5.01.2024 Gündem
BTS üyelerinden Suga zorunlu askerlik görevine başladı!
BTS üyelerinden Suga zorunlu askerlik görevine başladı! K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore gündemine yerleşmişti. Ülke bu konuda adeta ikiye bölünürken; grubun üylerinden Kim Seok-Jin ve J-Hope zorunlu askerlik görevlerine başlamıştı. Son olarak BTS'in bir diğer üyesi Suga, sosyal medyadan askere gittiğini duyurdu.
24.09.2023 Cadde
Lokal Ekspres 6: Madrigal, Sorry Nobody, Evdeki Saat
Lokal Ekspres 6: Madrigal, Sorry Nobody, Evdeki Saat Lokal Ekspres'in 6'ncı konukları pandemi döneminin fon müziği olan şarkıları 'Seni Dert Etmeler'den ibaret olmadıklarını her fırsatta kanıtlayan Madrigal grubunun yeni hit'i 'Yaşayamam Bu Benle', Uzak Doğu müziğinin yalnızca K-Pop'tan ibaret olmadığını anime müziği havasındaki ultra havalı şarkılarıyla ispat eden Sorry Nobody grubunun 'empiüç esprili' şarkıları 'Dipteyim.mp3' ve 'Uzunlar'dan 'Sustum'a kadar radyoların uzun ömürlü rotasyon müzisyeni Evdeki Saat'in müzik kariyerindeki en cool nokta olan söz, müzik, düzenleme, miks ve mastering'ine tek başına imza attığı yeni şarkısı 'Şehrin Işıkları'... 'Lokal Ekspres'te yerel yıldızları son sürat keşfetme zamanı!
20.09.2023 Müzik
Genç oyuncunun acı sonu! BTS üyesi Jimin'e benzemeye çalışırken hayatını kaybetti
Genç oyuncunun acı sonu! BTS üyesi Jimin'e benzemeye çalışırken hayatını kaybetti Oyuncu Saint Von Colucci, popüler K-Pop gurubu BTS'ten Park Ji-min'e (Jimin) benzemek için bir yılda 12 kez bıçak altına yattı. Geçirdiği son operasyonun ardından bir takım komplikasyonlar yaşayan 22 yaşındaki aktör, Güney Kore'deki bir hastanede yaşama veda etti.
25.04.2023 Cadde
Kore çizgi romanları Türkçe’de
Kore çizgi romanları Türkçe’de Dünya genelinde ilgi gören K-pop akımı, müzikten modaya popüler kültürün hemen her alanında küresel bir etkiye sahip. K-pop temsilcisi figürler ve ürünlerin ilgi odağı haline geldiği, Türkiye’de de özellikle genç yaş gruplarının ilgi gösterdiği bu akımın son örneklerinden Kore çizgi romanları da artık Türkçe’de.
26.03.2023 Pazar
BTS üyesi J-Hope askere gidiyor!
BTS üyesi J-Hope askere gidiyor! K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore gündemine yerleşmişti. Ülke bu konuda adeta ikiye bölünürken; grubun en büyük üyesi Kim Seok-Jin, 13 Aralık'ta askerlik görevine başlamıştı. Son olarak BTS'in bir diğer üyesi J-Hope'un da askere gideceği açıklandı.
1.03.2023 Cadde
Güney Koreli K-pop gruplarından depremzedelere yardım
Güney Koreli K-pop gruplarından depremzedelere yardım Güney Kore’nin ünlü K-pop gruplarından BTS, Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için UNICEF Kore Komitesine 100 milyon won, Hope Bridge Kore Afet Yardım Derneğine de 100 milyon won bağışta bulundu. TWICE grubu ise Save the Children’a (Çocukları Kurtarın Vakfı) 200 milyon won bağışladı.
15.02.2023 Dünya
BTS üyesi Kim Seok-Jin zorunlu askerlik görevine başladı
BTS üyesi Kim Seok-Jin zorunlu askerlik görevine başladı K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore gündemine yerleşmişti. Ülke bu konuda adeta ikiye bölünürken; grubun ajansı tarafından BTS üyelerinin askerlik görevlerini yerine getirecekleri duyurularak, tartışmalara son nokta konmuştu. BTS'in en büyük üyesi Kim Seok-Jin'in, zorunlu eğitimine başladı. Ünlü ismin ajansından açıklama yapılırken; şarkıcının hayranları eğitim alanına gitti. İşte detaylar...
14.12.2022 Cadde
Time dergisi 2022’nin ‘Yılın Kişisi’ adaylarını açıkladı
Time dergisi 2022’nin ‘Yılın Kişisi’ adaylarını açıkladı Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu.
30.11.2022 Dünya
BTS üyesi Kim Seok-Jin cephede askerlik yapacak!
BTS üyesi Kim Seok-Jin cephede askerlik yapacak! K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore gündemine yerleşmişti. Ülke bu konuda adeta ikiye bölünürken; grubun ajansı tarafından BTS üyelerinin askerlik görevlerini yerine getirecekleri duyurularak, tartışmalara son nokta konmuştu. BTS'in en büyük üyesi Kim Seok-Jin'in, 13 Aralık'ta zorunlu eğitimine başlayacağı ve cephe hattına gönderileceği ortaya çıktı. Bu karar, ünlü ismin hayranlarının tepkisine neden oldu.
26.11.2022 Cadde
Yıldızlarla sahnede
Yıldızlarla sahnede Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası kapsamında Al Khor Al-Bayt Stadyumu’nda sahne alacak.
23.11.2022 Cadde
En iyilerin gecesi
En iyilerin gecesi Müzik dünyasının en iyilerinin seçildiği 2022 Amerikan Müzik Ödülleri, görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Taylor Swift, gecede altı ödül alarak, rekor kırdı.
22.11.2022 Cadde
Tarihi futbol şöleni başladı! Unutulmaz açılış töreni
Tarihi futbol şöleni başladı! Unutulmaz açılış töreni Tüm dünyanın merakla beklediği futbol şöleni dün itibariyle resmen başladı. İlk kez Kasım-Aralık aylarında düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası Al Bayt Stadı’ndaki unutulmaz açılış töreniyle start aldı.
21.11.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nın resmi şarkısı yayınlandı!
Dünya Kupası'nın resmi şarkısı yayınlandı! Katar'da oynanacak 2022 FIFA Dünya Kupası'nın resmi şarkısı resmen yayınlandı.
19.11.2022 Dünya Kupası
Shakira'dan Dünya Kupası kararı! Katar'da olmayacak
Shakira'dan Dünya Kupası kararı! Katar'da olmayacak Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın açılış seremonisi için ismi geçen sanatçılar arasında yer alan Shakira'nın, organizasyonda yer almayacağı ortaya çıktı.
17.11.2022 Dünya Kupası
BTS grubunun üyeleri askere gidecek mi? Tartışmalara son nokta!
BTS grubunun üyeleri askere gidecek mi? Tartışmalara son nokta! K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu olan BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore’nin gündemine yerleşmişti. Konu hakkında farklı görüşler savunulur ve ülke bu konuda adeta ikiye bölünürken; grubun bağlı olduğu ajanstan tüm bu 'zorunlu askerlik' tartışmalara son noktayı koyacak açıklama geldi. İşte detaylar...
18.10.2022 Cadde
BTS, Güney Kore’yi ikiye böldü: Askere gitmeliler mi, gitmemeliler mi?
BTS, Güney Kore’yi ikiye böldü: Askere gitmeliler mi, gitmemeliler mi? K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu olan BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore’nin gündemine yerleşti.
11.10.2022 Dünya
BTS’den son akşam yemeği
BTS’den son akşam yemeği Dünyanın en popüler K Pop gruplarından Güney Koreli BTS yıl dönümlerini kutladıkları akşam yemeğinde hayranlarını üzen bir açıklama yaptı.
17.06.2022 Kültür Sanat
K-pop grubu BTS Beyaz Saray'da Asya karşıtı nefret suçlarına dikkat çekti
K-pop grubu BTS Beyaz Saray'da Asya karşıtı nefret suçlarına dikkat çekti Güney Koreli K-pop grubu BTS, Beyaz Saray'da Asya karşıtı nefret suçlarına ilişkin konuştu.
31.05.2022 Dünya
Dünyaca ünlü R&B yıldızı Jason Derulo İstanbul'a geliyor
Dünyaca ünlü R&B yıldızı Jason Derulo İstanbul'a geliyor Pop ve R&B müziğin sevilen ismi Jason Derulo, İstanbul Kent Festivali kapsamında Türkiye'ye geliyor.
15.04.2022 Kültür Sanat
Oscar'a katılan Halsey'in transparan kıyafetine Demet Akalın'dan olay yorum!
Oscar'a katılan Halsey'in transparan kıyafetine Demet Akalın'dan olay yorum! Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren sürüdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, önceki gün Los Angeles’taki Dolby Theatre'da düzenlenen tören sonrası yapılan Oscar partisine katıldı. Siyah transparan tercihiyle iddiasını konuşturan ünlü isme, Demet Akalın'dan yorum gecikmedi.
29.03.2022 Cadde
İletişim kar sınavını geçti
İletişim kar sınavını geçti Telekom ekipleri ağır kış koşullarında ses ve internet hizmetlerini kesintisiz sürdürmek için çalışıyor. Binlerce saha ekibi sayesinde arıza ve kesintilere anında müdahale ediliyor. Mobil baz istasyonları da hazır tutuluyor.
27.01.2022 Ekonomi
Dünyaca ünlü grup BTS'ten üzen haber! Koronavirüse yakalandılar
Dünyaca ünlü grup BTS'ten üzen haber! Koronavirüse yakalandılar Dünyanın en popüler K-pop gruplarından BTS’nin iki üyesinin daha Covid-19’a yakalanması ile grupta Covid-19 teşhisi konulan üye sayısı 3’e yükseldi.
25.12.2021 Dünya
Halk seçimini yaptı!
Halk seçimini yaptı! Amerikan Halkın Seçimi Ödülleri, önceki akşam görkemli bir törenle dağıtıldı. Halle Berry ve Dwayne Johnson, onurlandırılan isimler oldu.
9.12.2021 Cadde
K-Pop’u tükenmişlik sendromu vurdu
K-Pop’u tükenmişlik sendromu vurdu Yarattıkları büyüyle onların peşinden koşan kuşağı değil ama Z'nin ardını biraz yordu K-Pop...
8.12.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Bts ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.