Bülent Serttaş

Bülent Serttaş

Son dakika Bülent Serttaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bülent Serttaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bülent Serttaş haber sayfamızda...

Bülent Serttaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 367 bülent serttaş haberi bulunmuştur.
Bülent Serttaş: Erkekler, erkek gibi giyinsinler!
Bülent Serttaş: Erkekler, erkek gibi giyinsinler! Şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Serttaş, daha önce yaptığı "Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla ilgili konuştu.
15.04.2024 Cadde
‘14 kilo aldım’
‘14 kilo aldım’ Bülent Serttaş, Ramazan Ayı’nda kilo aldığını söyledi.
15.04.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!'
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!' Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluşan Bülent Serttaş, sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan şarkıcı, ünlüler dünyasında etek giyip, oje süren isimleri hedef aldı.
11.03.2024 Cadde
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Yeni albümü için 12 takım elbise denedi!
Yeni albümü için 12 takım elbise denedi! Şarkıcı Bülent Şerttaş, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Yeni albüm heyecanı yaşayan Şerttaş'ın, alışveriş turu sırasında birçok takım elbise denemesi dikkat çekti.
29.02.2024 Cadde
Bülent Serttaş: Gerekirse ben de estetik yaptırırım!
Bülent Serttaş: Gerekirse ben de estetik yaptırırım! Bülent Serttaş, önceki gün kızı Miray ile İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. 59 yaşındaki türkücü, son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekti.
9.02.2024 Cadde
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme!
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme! İbo Show'un Yılbaşı Özel bölümünde kullanılan filtre görenleri şaşkına çevirmişti. Konuklar, adeta çocukluk yıllarına dönmüştü. Tiyatrocu Behzat Uygur, İbo Show programında konuk sanatçılara uygulanan filtreli efekti tiye aldı.
2.01.2024 Magazin
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme!
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme! İbo Show'un Yılbaşı Özel bölümünde kullanılan filtre görenleri şaşkına çevirmişti. Konuklar, adeta çocukluk yıllarına dönmüştü. Tiyatrocu Behzat Uygur, İbo Show programında konuk sanatçılara uygulanan filtreli efekti tiye aldı.
2.01.2024 Cadde
Filtre gündem oldu
Filtre gündem oldu İbrahim Tatlıses’in sunduğu ‘İbo Show’un yılbaşı özel programı sosyal medyada gündem oldu.
2.01.2024 Cadde
Çakallarla Dans filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Çakallarla Dans oyuncu kadrosu!
Çakallarla Dans filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Çakallarla Dans oyuncu kadrosu! Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu yeniden gündeme geldi. 2010 yılında vizyona giren film bu akşam TV ekranlarında olacak. Komedi alanındaki filmin yönetmen koltuğunda Murat Şeker otururken başrollerinde Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve İlker Ayrık gibi usta isimler yer alıyor. İşte Çakallarla Dans filmi konusu oyuncu ve karakterleri...
18.12.2023 Bilgi Rehberi
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu!
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu! Yılbaşı gecesinin pazara denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar üç günlük tatil fırsatı oluştu. Bunun üzerine harekete geçen tur operatörleri ve oteller, iki ay öncesinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserli programlar hazırladı.
20.11.2023 Cadde
Bülent Şerttaş oğlu Emir ile alışveriş turunda
Bülent Şerttaş oğlu Emir ile alışveriş turunda Selvi Serttaş ile 21 yıldır devam eden evliliğinden üç çocuk babası olan şarkıcı Bülent Şerttaş, geçtiğimiz gün oğlu Emir Serttaş ile birlikte Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
23.09.2023 Cadde
Serdar Ortaç, Boğaz'ı salladı! 10 konserde 35 bin müzikseverle buluştu
Serdar Ortaç, Boğaz'ı salladı! 10 konserde 35 bin müzikseverle buluştu Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri serisinin 10'uncusunu önceki akşam tamamladı. Ünlü sanatçı, binlerce kişinin bir kez daha 'Serdar Ortaç' dediği gecede enerjik bir konsere daha imza attı.
9.09.2023 Cadde
Bülent Serttaş: Serdar Ortaç çok zor bir dönemden geçiyor!
Bülent Serttaş: Serdar Ortaç çok zor bir dönemden geçiyor! Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Etiler'deki bir dönerciden çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Serttaş, kendisine Serdar Ortaç'ın sorulması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Cadde
Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Önceki gün KKTC'de görüntülenen ve sahne alacağı otelin sahilinde denize giren Kınalı, "Bugün itibarıyla oryantalliğe veda ediyorum" dedi. Kınalı'nın 'ölüm tehdidi' itirafı dikkat çekti.
1.07.2023 Cadde
Didem Kınalı: Bazen 'zengin bir koca bulup rahat mı etsem?' diye düşünüyorum!
Didem Kınalı: Bazen 'zengin bir koca bulup rahat mı etsem?' diye düşünüyorum! Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Bebek'te görüntülenen Kınalı, özel hayatıyla ilgili tartışma yaratan sözler sarf etti. "2.5 senedir hayatımda kimse yok" açıklamasını yapan 36 yaşındaki ünlü oryantal, kafasındaki 'zengin' profiline dair itirafıyla dikkat çekti.
3.06.2023 Cadde
Yıldız De Bana jüri üyeleri-yarışmacıları ve sunucusu kim? Yıldız De Bana jüri koltuğunda kimler oturuyor?
Yıldız De Bana jüri üyeleri-yarışmacıları ve sunucusu kim? Yıldız De Bana jüri koltuğunda kimler oturuyor? Kanal D ekranında yayımlanan yeni yarışma programı Yıldız De Bana yarışmasının jüri üyeleri ve yarışmacıları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelen Yıldız De Bana'da konuk olarak Bülent Serttaş ve Anadolu Ateşi Dans Grubu konuk oluyor. Peki Yıldız De Bana yarışmacıları kimler?
21.04.2023 Bilgi Rehberi
Kanal D’de bayram coşkusu
Kanal D’de bayram coşkusu Kanal D, sevilen yapımlarıyla Ramazan Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak.
20.04.2023 Cadde
Müzik, eğlence, yarışma ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak
Müzik, eğlence, yarışma ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Ramazan Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak.
19.04.2023 Cadde
'Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş!'
'Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş!' 'Oryantal Didem' olarak tanınan Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkararak şarkıcılığa adım atmıştı. Geçtiğimiz günlerde Maslak'ta bir mekanda ilk kez sahne alan Kınalı, önceki gece ise şoke eden bir olay yaşadı. Aracını park etmesi için teslim ettiği bir otopark görevlisi, trafik çevirmesine yakalandı. İşte detaylar...
5.02.2023 Cadde
'Yanlarında cepleri kabarık amcalar, abiler olanlar var'
'Yanlarında cepleri kabarık amcalar, abiler olanlar var' Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Cadde
Elif Karlı'nın en acı günü! 30 yıllık eşine böyle veda etti
Elif Karlı'nın en acı günü! 30 yıllık eşine böyle veda etti 6 aydır Tokat cezaevinde tutuklu bulunan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilen Cengiz Karlı (57) için Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
19.01.2023 Magazin
Elif Karlı'nın en acı günü! 30 yıllık eşine böyle veda etti
Elif Karlı'nın en acı günü! 30 yıllık eşine böyle veda etti Ünlü sanatçı Elif Karlı’nın eşi Cengiz Karlı, tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 57 yaşında hayatını kaybeden Cengiz Karlı için dün Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde cenaze namazı kılındı. Eşini son yolculuğuna uğurlayan Elif Karlı, çocukları Ecem Naz ve Alperen ile birlikte camii avlusunda taziyeleri kabul etti.
20.01.2023 Cadde
BÜLENT SERTTAŞ KİMDİR? Bülent Serttaş nereli, kaç yaşında?
BÜLENT SERTTAŞ KİMDİR? Bülent Serttaş nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programına konuk olan Bülent Serttaş’ın hayatı merak ediliyor. Şarkıları ile akıllara kazınan Bülent Serttaş performansı ile izleyenleri etkiliyor. Peki merak edenler için Bülent Serttaş kimdir? Bülent Serttaş nereli, kaç yaşında, eşi kim? Bülent Serttaş hayatı ile ilgili merak edilenler…
31.12.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Serttaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.