Burçin Büke

Burçin Büke

Son dakika Burçin Büke haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Burçin Büke gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Burçin Büke haber sayfamızda...

Burçin Büke

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117 burçin büke haberi bulunmuştur.
Bodrum’da Nükhet şov
Bodrum’da Nükhet şov Nükhet Duru, Bodrum Caresse Luxury sahnesinde sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.
15.04.2024 Cadde
Şişli ‘Fato’sunu unutmadı
Şişli ‘Fato’sunu unutmadı Geçen yıl aramızdan ayrılan sinema sanatçısı Fatma Girik, önceki akşam Şişli Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde anıldı. Sanatçının ölümünün birinci yıl dönümünde, 24 Ocak’ta düzenlenen anmaya Girik’in arkadaşları, dostları ve sevenleri katıldı.
26.01.2023 Kültür Sanat
Fatma Girik anılıyor
Fatma Girik anılıyor 24 Ocak 2022’de kaybettiğimiz, sinemamızın dört yapraklı yoncasının mavi gözlüsü, gönüllerimizin Fato’su Fatma Girik, aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde, 1989-1994 yılları arasında başkanlık görevini yürüttüğü Şişli’de anılacak.
23.01.2023 Kültür Sanat
İlhan Şeşen'in Ferhan Şensoy ve Levent Kırca anıları! 'Parasını hâlâ vermedi'
İlhan Şeşen'in Ferhan Şensoy ve Levent Kırca anıları! 'Parasını hâlâ vermedi' 1968’de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başlayan, 1971'de 'Kavga' isimli 45'liğini piyasaya sunan İlhan Şeşen, 'Ustalara Saygı Konserleri' kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne aldı. Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarının yanı sıra yeni albümünden de eserlere yer veren usta sanatçı, kendisini dinlemeye gelen konuklarıyla Levet Kırca ve Ferhan Şensoy anılarını da paylaştı.
15.10.2022 Cadde
Ustalar sahnede
Ustalar sahnede MESAM tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen ‘Ustalara Saygı Konserleri’ kapsamında sezonun ilk performansını İlhan Şeşen gerçekleştirdi.
15.10.2022 Cadde
Açılış Şeşen’den
Açılış Şeşen’den İlhan Şeşen, MESAM tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen Ustalara Saygı Konserleri’nin açılışını Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda verecek.
12.10.2022 Cadde
Burcu Güneş kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Güneş şarkıları
Burcu Güneş kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Güneş şarkıları Bu akşam İBO Show konukları arasında bulunan Burcu Güneş ile ilgili meraklı arayış başladı. Yıllara damga vuran sesi ve şarkılarıyla büyük ilgi gören Burcu Güneş kaç yaşında ve nereli? Burcu Güneş şarkıları nelerdi? İşte Burcu Güneş hakkında merak edilenler...
29.05.2021 Cadde
Duyarlı vatandaşa bilet
Duyarlı vatandaşa bilet Selçuk Belediyesi, çevreye duyarlı vatandaşlar ve hayvan severlere online konser bileti hediye etti.
31.01.2021 Ege
Yeni sezon daveti
Yeni sezon daveti Kaya Demirer’in sahibi olduğu Frankie, önceki akşam düzenlenen özel bir davetle kış sezonuna kapılarını açtı.
5.10.2020 Cadde
Harika Çocuk Yasası nedir?
Harika Çocuk Yasası nedir? Türk kültür dünyasının en önemli gelişmelerinden birisi Harika Çocuk Yasası’dır. Özel çocuklar için çıkarılan Harika Çocuk Yasası Türk kültür dünyasına birçok ismi kazandırmıştır. Peki, Harika Çocuk Yasası nedir?
7.07.2020 Diğer
Şarkılarla tedavi merkezine destek
Şarkılarla tedavi merkezine destek Türkiye’nin iki büyük sanatçısı Burçin Büke ve Güvenç Dağüstün, Kitvak’ın Ege Üniversitesi Kitvak Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde kuracağı “Hücresel Tedavi Merkezi”ne destek için birlikte sahne aldı.
25.01.2020 Ege
Müzik ziyafeti
Müzik ziyafeti Türk sanat müziğinin önde gelen sanatçılarından Melihat Gülses ve Tanini Trio’nun, merakla beklenen konseri geçtiğimiz akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
4.01.2020 Cadde
Burcu Güneş kimdir? Burcu Güneş'in yeni şarkısının adı ne?
Burcu Güneş kimdir? Burcu Güneş'in yeni şarkısının adı ne? Uzun yıllardır müzik dünyasında önemli bir yeri olan Burcu Güneş yeni şarkısıyla yaza damga vurmayı hedefliyor. Burcu Güneş'in yeni şarkısının adı ne? İşte Burcu Güneş'in hayatı ile ilgili merak edilen detaylar...
10.07.2019 Cadde
'Sahnede hayat buluyorum'
'Sahnede hayat buluyorum' ‘Çılgın kemancı’ diye anılan Ara Malikian, “Ciddi, sert ve kibirli olmamız beklenir. Ben olduğum gibiyim. Sahnede hayat buluyorum. Takma adı da seviyorum” dedi.
21.03.2019 Cadde
Karşıyaka’da caz dolu günler
Karşıyaka’da caz dolu günler Karşıyaka Belediyesi, ‘2. Caz Günleri’ni müzikseverlerle buluşturdu. Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Caz Günleri’, Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio’nun konseriyle başladı.
28.11.2018 Ege
'Şair Şarkıları' dinleyenleri mest etti
'Şair Şarkıları' dinleyenleri mest etti Güvenç Dağüstün’ün sesine,Burçin Büke’nin piyanosuyla eşlik ettiği 'Şair Şarkıları' adlı konser dizisinin son konuğu Mehmet Erdem oldu.
22.11.2018 Cadde
Deniz Çakır aşka geldi: Bravo sevgilim
Deniz Çakır aşka geldi: Bravo sevgilim Burçin Büke'nin piyanoda, Güvenç Dağüstün'ün vokalde olduğu 'Şair Şarkıları' projesi, önceki akşam Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Leman Sam'ın konuk sanatçı olarak yer aldığı gecede Deniz Çakır, sevgilisi Güvenç Dağüstün'ü en önde izleyerek yalnız bırakmadı.
19.10.2018 Cadde
Deniz Çakır aşka geldi: Bravo sevgilim
Deniz Çakır aşka geldi: Bravo sevgilim Burçin Büke'nin piyanoda, Güvenç Dağüstün'ün vokalde olduğu 'Şair Şarkıları' projesi, önceki akşam Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Leman Sam'ın konuk sanatçı olarak yer aldığı gecede Deniz Çakır, sevgilisi Güvenç Dağüstün'ü en önde izleyerek yalnız bırakmadı.
19.10.2018 Cadde
9. Phaselis Festivali başladı!
9. Phaselis Festivali başladı! Festivalin açılış gecesinde Tanini Trio seyircileri Batıdan Doğuya müzikli bir yolculuğa çıkararak 2500 yıllık Phaselis Antik Kenti’nin büyüleyici ortamında unutulmaz bir müzik şöleni sundu...
11.09.2018 Cadde
‘Kendimi 20 yıl ihmal ettim’
‘Kendimi 20 yıl ihmal ettim’ Ercan Saatçi, 20 yılın ardından yeni bir albümle hayranlarının karşısına çıkıyor. “Bu süreçte müzikten hiç kopmadım” diyen sanatçı, “Sektörde çok şey yaptım ama kendimi ihmal ettim” şeklinde konuştu.
6.08.2018 Cadde
İlhan Şeşen'den 'Ciddi Eğlence'
İlhan Şeşen'den 'Ciddi Eğlence' Usta müzisyen İlhan Şeşen, geçtiğimiz aylarda Sony Music imzasıyla yayınladığı "İstanbul’lu Şarkılar" albümünden sonra sözü ve müziği kendisine, düzenlemeleri piyanist Burçin Büke’ye ait olan 'Ciddi Eğlence' albümünü 20 Nisan Cuma günü müzikseverlerle buluşturuyor.
19.04.2018 Cadde
Selçuk Basa'dan 4 Mevsim 1 Hikaye
Selçuk Basa'dan 4 Mevsim 1 Hikaye Selçuk Basa, Türkiye'de alanında önemli bir doktor olmasının yanı sıra müzisyen kimliğiyle de tanınıyor. Yeni albümü 4 Mevsim 1 Hikaye'de ünlü müzisyenlerle çalışıp bir konsept albüm ortaya çıkaran Selçuk Basa bu açıdan kendisini şanslı hissediyor. Yeni albümü, müzikal anlayışı ve gelecek planları hakkında Selçuk Basa ile gerçekleştirdiğimiz röportaj yayında.
9.04.2018 Yaşam
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
9.03.2018 Cumartesi
İzmir'de Kürşat Başar, Burçin Büke ve Ayşen konseri
İzmir'de Kürşat Başar, Burçin Büke ve Ayşen konseri İzmir'e gelecek olan Kürşat Başar, Burçin Büke ve Ayşen, 'Karşıyaka'da Jazz Var' etkinliği kapsamında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
9.11.2017 Cadde
Fazıl Say, Beethoven'ın eserlerini yorumlayacak
Fazıl Say, Beethoven'ın eserlerini yorumlayacak Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 29'ıncı Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmalarının açılış konserinde, Ludwig van Beethoven repertuvarından özel bir seçki ile performans sergileyecek.
3.10.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Burçin Büke ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.