Burcu Şendir

Burcu Şendir

Son dakika Burcu Şendir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Burcu Şendir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Burcu Şendir haber sayfamızda...

Burcu Şendir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 126 burcu şendir haberi bulunmuştur.
Ünlü isimlerin Bodrum isyanı!  'Şov yapmanın anlamı yok'
Ünlü isimlerin Bodrum isyanı! 'Şov yapmanın anlamı yok' Havaların ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının ünlü isimleri de tatil sezonunu açmaya başladı. Önceki gün Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleşen bir davete katılan modacı Ivana Sert, manken Özge Ulusoy ve sunucu Özlem Yıldız, Türkiye'nin popüler turizm bölgesi Bodrum'da bazı işletmelerin uyguladığı yüksek fiyat politikasından dert yandı.
2.06.2023 Cadde
Nadire Kabinesi
Nadire Kabinesi Osmanlı sanatı uzmanı Serdar Gülgün’ün yılbaşına özel üretilen ‘Nadire Kabinesi’ adlı yeni koleksiyonu renkli bir davetle tanıtıldı.
24.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Muhteşem İkili’ sahnede Tiyatro Ak’la Kara, Yeşilcam yıldızları Ediz Hun ve Selma Güneri’yi yıllar sonra ‘Muhteşem İkili’ adlı romantik komedi oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesinde buluşturuyor...
28.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Beğeni rekoru ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin ilk fragmanı yayınlanır yayınlanmaz tıklanma rekorları kırdı...
20.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 25 Kasım’da vizyonda! Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi ‘Kurak Günler’, 25 Kasım’da vizyona girecek...
29.09.2022 Cadde
Kısa kısa Cadde
Kısa kısa Cadde Tılsımlı koleksiyon Susona Bodrum, dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess ile bir koleksiyona imza attı...
19.08.2022 Cadde
İtalyan gecesi
İtalyan gecesi Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Be Premium Bodrum’da iki Michelin yıldızlı Anthony Genovese’in hazırladığı lezzetleri deneyimledi.
6.08.2022 Cadde
Masalsı atmosfer
Masalsı atmosfer Nihan Peker, 2022 Gelinlik Koleksiyonu’nu Pera Palace’da gerçekleştirilen koleksiyon sunumuyla moda tutkunlarının beğenisine sundu.
19.05.2022 Cadde
Sağlık için buluştular
Sağlık için buluştular GSK Tüketici Sağlığı Pazarlama Direktörü Gülden Duykan’ın ev sahipliğinde ve Ece Vahapoğlu’nun moderatörlüğünde özel bir buluşma gerçekleşti.
5.04.2022 Cadde
Tam not aldı
Tam not aldı Raşit Bağzıbağlı, Couture Summer ‘22 koleksiyonunu Ritz Carlton İstanbul’da görkemli bir defileyle tanıttı.
1.04.2022 Cadde
Koleksiyon kutlaması
Koleksiyon kutlaması Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess’ın kurucusu Ece Şirin’in, She’s Mercedes için yarattığı ‘Super She for Beymen Exclusive’ koleksiyonu Beymen Zorlu Center Morini Teras’ta gerçekleştirilen özel bir davetle tanıtıldı.
18.03.2022 Cadde
Koleksiyon tanıtımı
Koleksiyon tanıtımı Mizalle, ilkbahar-yaz 2022 koleksiyonunu Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleşen görkemli bir davetle tanıttı.
24.02.2022 Cadde
Lezzetli buluşma
Lezzetli buluşma Kiri Ailesi’nin en yeni üyesi Kiri Labne için düzenenlenen gastronomi atölyesinde, ünlü isimler yeni lezzetle buluşarak özgün tariflere imza attı.
17.02.2022 Cadde
Cemiyet hayatı buluştu
Cemiyet hayatı buluştu Cemiyet hayatının tanınmış simaları, Berinza’nın yılda bir kez düzenlediği ‘Garage Sale’ davetinde buluştu.
14.12.2021 Cadde
Burcu Şendir siyahlar içinde
Burcu Şendir siyahlar içinde Burcu Şendir, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Gün içinde yoğun bir iş temposu geçirdiğini söyleyen sosyetik güzel, haftanın son iş gününün bitmesiyle soluğu alışverişte aldı.
13.11.2021 Cadde
Acıbadem’de buluştular
Acıbadem’de buluştular Acıbadem’de inşaasına başlanan Benesta Acıbadem projesi kapsamında ‘Şehirden Kaçıp Gitmeyin, İstanbul’u Acıbadem’den dinleyin’ konulu davet düzenlendi.
11.11.2021 Cadde
Burcu Şendir kırmızılar içinde
Burcu Şendir kırmızılar içinde Cemiyet hayatının tanınan ve sevilen simalarından olan Burcu Şendir, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
21.09.2021 Cadde
Burcu Şendir göz kamaştırdı
Burcu Şendir göz kamaştırdı Cemiyet hayatının sevilen simalarından olan Burcu Şendir, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Sosyetik güzel, katıldığı davetin ardından soluğu arkadaşlarının yanında aldı.
11.09.2021 Cadde
Akşamüstü buluşması
Akşamüstü buluşması Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Dr. Seran Göçer’in Nişantaşı’ndaki kliniğinde düzenlenen akşamüstü davetinde buluştu.
9.09.2021 Cadde
Sezonun ilk daveti
Sezonun ilk daveti Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple’ın çatısı altında hizmet veren Beats, kablosuz kulaklığı Studio Buds’ın tanıtımı için Zorlu Center Zanzibar’da sezonun ilk davetini gerçekleştirdi.
2.09.2021 Cadde
Lezzetli buluşma
Lezzetli buluşma Cemiyetin ünlü isimleri, Yalıkavak Marina’da hizmete başlayan Novikov’a ait mekanlar ve GQ Bar Bodrum’un etkinliğinde buluştu
14.08.2021 Cadde
Tatil öncesi  iş trafiği
Tatil öncesi iş trafiği Burcu Şendir, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi...
31.07.2021 Cadde
Burcu Şendir'in tatil öncesi yoğun temposu
Burcu Şendir'in tatil öncesi yoğun temposu Cemiyet hayatının tanınan simalarından Burcu Şendir, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
30.07.2021 Cadde
Burcu Şendir siyahlar içinde
Burcu Şendir siyahlar içinde Cemiyet hayatının tanınan simalarından Burcu Şendir, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
25.06.2021 Cadde
Bisiklet tutkunları bir arada
Bisiklet tutkunları bir arada Turkcell’in ana sponsorluğunda bu sene ilk kez düzenlenen Turkcell GranFondo serisinin İstanbul ayağı, iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimleri bir araya getirdi.
15.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Şendir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.