Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine devam ediyor. 15 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te Patrick Hahn’ın yönetiminde BİFO’nun vereceği canlı radyo konserinin yanı sıra; 18 Nisan Pazar günü borusansanat.tv’de BİFO ve Borusan Quartet’ten oluşan iki ayrı konser dinleyiciler ile buluşacak.
13.04.2021 Kültür Sanat
Louvre Müzesi’nde  çello sesleri
Louvre Müzesi’nde çello sesleri Paris’te çello sanatçısı Camille Thomas, pandemi sebebiyle ziyarete kapalı olan Louvre Müzesi’nde performans gerçekleştirdi.
28.02.2021 Kültür Sanat
Camille Thomas: Müziğin güzelliklerini paylaşamayınca kendimi boşlukta hissediyorum
Camille Thomas: Müziğin güzelliklerini paylaşamayınca kendimi boşlukta hissediyorum Camille Thomas, son yılların en önemli genç çello sanatçılarından biri olarak gösteriliyor. Dünyanın dört bir yanında konserler veren Paris doğumlu sanatçı geçtiğimiz perşembe günü İstanbul'da Borusan Klasik için bir canlı yayın kaydı gerçekleştirdi. Şef Gürer Aykal'ın yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın eşlik ettiği konserde Camille Thomas, Schumann, Mozart, Prokofiev ve Salieri gibi bestecilerin eserlerini seslendirdi. Geçtiğimiz yıl Voice of Hope isimli yeni albümünü yayımlayan Camille Thomas, yeni cdsinde yer alan ve bir Fazıl Say bestesi olan Never Give Up konçertosunu albümünün merkezindeki yapı olarak tanımlıyor. Konser için İstanbul'da bulunan Camille Thomas ile hem BİFO ile gerçekleştirdikleri bu özel kaydı hem de Fazıl Say ile gerçekleştirecekleri yeni projeyi konuştuk.
6.02.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat etkinlikleri yeni sezonda ücretsiz
Borusan Sanat etkinlikleri yeni sezonda ücretsiz Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 2020-2021 konser sezonuna 15 Ekim Perşembe akşamı 19.00’da Borusan Klasik radyodan canlı yayınlanacak Açılış Konseri’yle başlıyor. Borusan Sanat bu sezon da toplulukları ve birbirinden başarılı konuk solistleriyle beraber, hız kesmeden; çevrimiçi ve canlı yayınlarla izleyicilerine ulaşmaya devam edecek.
13.10.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri