Canan

Canan

Son dakika Canan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Canan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Canan haber sayfamızda...

Canan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.193 canan haberi bulunmuştur.
Görevi başında hayatını kaybeden polis memuruna veda
Görevi başında hayatını kaybeden polis memuruna veda Samsun’un Bafra ilçesinde görevi başındayken fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Ercan Dursun (38) bugün toprağa verildi.
15.04.2024 Gündem
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı Meteoroloji idaresi gelecek günlerde Afganistan'ın 34 vilayetinin çoğunda çok daha fazla yağmur olacağı tahmininde bulunuyor.
15.04.2024 Dünya
Canan Karatay'ın kalp ve şeker hastalarına tek önerisi! 'Bunu içen turp gibi oluyor'
Canan Karatay'ın kalp ve şeker hastalarına tek önerisi! 'Bunu içen turp gibi oluyor' Prof. Dr. Canan Karatay zeytinyağının faydalarını anlata anlata bitiremiyor. Zeytinyağının sağlığa olan faydaları birçok besine kıyasla oldukça fazla. Özellikle kalp ve şeker hastaları için doğal ilaç niteliği taşıyor, tabii ölçülü olmak kaydıyla! İşte zeytinyağının vücuda bazı faydalı etkileri.
10.04.2024 Genel Sağlık
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Dün elektriğimiz bağlandı. Bugün suyumuz, asansörlerimiz, yani apartmanla ilgili bütün yapılacak işler tamamlandığı için valilik tarafından da apartmana giriş izni verildi. Çok şükür bayramda evimizde olacağız." dedi.
10.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
10.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı'
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı' Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
9.04.2024 Gündem
Kaybetti ama pes etmedi!  20 yıllık muhtara karşı kazanıp ilk kadın muhtar oldu
Kaybetti ama pes etmedi! 20 yıllık muhtara karşı kazanıp ilk kadın muhtar oldu Antalya'da yaşayan 4 çocuk annesi Canan Aydın (52), daha önce aday olup kaybettiği muhtarlık seçiminde, kendisini arayan bir seçmene verdiği söz nedeniyle 31 Mart seçimlerinde tekrar aday oldu. 20 yıldır muhtarlık yapan rakibi karşısında seçimi kazanan Aydın, kentin en büyük 3’üncü mahallesinin ilk kadın muhtarı oldu.
7.04.2024 Gündem
Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan açıklaması!
Hamdi Alkan'dan Zeynep Alkan açıklaması! Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Cadde
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilere eğitim verildi
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilere eğitim verildi Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından afetlerde sağlık hizmetleri ile ilgili proje hazırlama konusunda öğrencilere eğitim verildi.
5.04.2024 Eğitim
Canan Karatay'dan lazer epilasyona onay yok! 'Ağır metallerin çıkışını önlüyor, çok zararlı'
Canan Karatay'dan lazer epilasyona onay yok! 'Ağır metallerin çıkışını önlüyor, çok zararlı' Günümüzde birçok kişi istenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon işlemini tercih ediyor. Ancak Prof. Dr. Canan Karatay lazer epilasyon işleminin insan sağlığına olan zararlı etkilerini şöyle aktarıyor: "Vücudu ağır metale teslim ediyor, doğallığı yok ediyor"
4.04.2024 Genel Sağlık
Aynı anda tüketmeyin! Canan Karatay: 'Bağırsaklar neye uğradığını şaşırıyor'
Aynı anda tüketmeyin! Canan Karatay: 'Bağırsaklar neye uğradığını şaşırıyor' Kalp ve iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı beslenme konusunda sık sık uyarılarda bulunuyor. Bunlardan biri de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi salatalık ve domates için geldi. Detaylar haberimizde!
Yer: Bilecik! Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti
Yer: Bilecik! Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti Bilecik'te Ramazan’ı fırsat bilen dilencilere zabıta geçit vermezken 2 kadının üzerinden çıkan para ekipleri şoke etti.
4.04.2024 Gündem
Canan Karatay 'Konuşulması bile ayıp' diyerek anlattı! Düğümlenen bağırsakları çözüyor
Canan Karatay 'Konuşulması bile ayıp' diyerek anlattı! Düğümlenen bağırsakları çözüyor Kabızlık sorununuz varsa ve bununla baş etmek için doğal yöntem arayışındaysanız doğru adrestesiniz. Prof. Dr. Canan Karatay'ın bağırsak florasını iyileştirecek tavsiyeleri haberimizde!
2.04.2024 Genel Sağlık
Canan Karatay son noktayı koydu! 'En sağlıklısı pastırma, kuruysa uzak durun'
Canan Karatay son noktayı koydu! 'En sağlıklısı pastırma, kuruysa uzak durun' Sucuk, salam, sosis ve pastırma etin işlenmiş hali olsa da pek çok kere bunlar arasından en faydalısının hangisi olduğu tartışma yarattı. Söz konusu işlenmiş gıdalardan en sağlıklısının pastırma olduğunu açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay, önemli açıklamalar yaptı.
Müjde Ar estetik mi yaptırdı? Son hali gündem oldu
Müjde Ar estetik mi yaptırdı? Son hali gündem oldu Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Selman Nacar'ın yaptığı 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde rol alacak olan olan Müjde Ar, rol arkadaşı Canan Ergüder ile poz verdi. Türk sinemasına damga vuran Müjde Ar'ın son hali ise sosyal medyada gündem oldu.
30.03.2024 Cadde
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
28.03.2024 Haberler
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
28.03.2024 Gündem
Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen CHP'de para sayma görüntüleri ile ilgili CNN Türk'te konuştu
Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen CHP'de para sayma görüntüleri ile ilgili CNN Türk'te konuştu Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. Sevigen "Seçim bittikten sonra bu iş bitmeyecek" dedi.
27.03.2024 Gündem
İki başkan ifade verecek
İki başkan ifade verecek CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde, 2019 yılında kaydedilen para sayma görüntülerine dair soruşturma sürüyor.
27.03.2024 Gündem
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satın alınmasına ilişkin para sayma görüntülerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç şüpheli olarak ifadeye çağırıldı.
26.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, para sayma görüntülerine ilişkin ifade verdi. Yaklaşık 3 saat ifade veren Kaftancıoğlu çıkışta basın açıklaması yaptı. Öte yandan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.
23.03.2024 Haberler
Para sayma soruşturmasında Kaftancıoğlu da ifade verdi
Para sayma soruşturmasında Kaftancıoğlu da ifade verdi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2019 yılında CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının alım sürecinde bir avukatlık ofisinde çekilen para sayma görüntüleriyle ilgili soruşturması kapsamında, o dönem CHP İl Başkanlığı görevini yürüten Canan Kaftancıoğlu ifade verdi. 
23.03.2024 Gündem
AK Parti anayasa için muhalefet turuna çıkacak
AK Parti anayasa için muhalefet turuna çıkacak AK Parti, yeni anayasa çalışmalarına 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin hemen ardından start vermeye hazırlanıyor.
23.03.2024 Gündem
Lütfü Savaş mahalle toplantısında saldırıya uğradı! Açıklama geldi
Lütfü Savaş mahalle toplantısında saldırıya uğradı! Açıklama geldi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, Samandağ ilçesindeki mahalle toplantısında bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırı sırasında platformdan düşen Savaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
22.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, para sayma görüntülerine ilişkin ifade verdi. Yaklaşık 3 saat ifade veren Kaftancıoğlu çıkışta basın açıklaması yaptı. Öte yandan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Canan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.