Cansu Kurtçu

Cansu Kurtçu

Son dakika Cansu Kurtçu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cansu Kurtçu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cansu Kurtçu haber sayfamızda...

Cansu Kurtçu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 cansu kurtçu haberi bulunmuştur.
‘Gitmeliyim’de buluştular
‘Gitmeliyim’de buluştular Cansu Kurtcu ve Birol Namoğlu, ‘Gitmeliyim’ parçasında bir araya geldi.
15.03.2024 Cadde
'Artık tatil için İstanbul'a geliyoruz'
'Artık tatil için İstanbul'a geliyoruz' Bir süre önce İstabul'dan taşınıp Bodrum'a yerleşen müzisyen çift Cansu Kurtçu ile Fettah Can, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ikili, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
6.02.2024 Cadde
Fettah Can, AVM'de çocuklarıyla top oynadı
Fettah Can, AVM'de çocuklarıyla top oynadı Müzisyen çift Cansu Kurtçu ile Fettah Can, altı yaşındaki ikiz çocukları Vera ve Oğul ile birlikte Bodrum'a yerleşmişti. Ünlü çift, önceki gün ailece Akmerkez'de objektiflere yansıdı.
16.11.2023 Cadde
Demet Akalın'dan ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı!
Demet Akalın'dan ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı! Ünlü popçu Demet Akalın, yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini söyleyen Işın Karaca ile polemik yaşamış, bu polemiğe şarkının yazarı Cansu Kurtçu da dahil olmuştu. Önceki gün verdiği konser sonrası gazetecilerle bir araya gelen Akalın, şarkısıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu.
2.11.2023 Cadde
'Türkiye'de herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz!'
'Türkiye'de herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz!' Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini söyleyen Işın Karaca ile arasında çıkan polemiğe, şarkının sahibi Cansu Kurtçu da dahil oldu. Önceki gün Arnavutköy'de görüntülenen ünlü isim, kendisinin yaptığı şarkıyı beğenmeyen Işın Karaca ile şarkıyı Kurtçu'nun hatırı için çıkardığını söyleyen Akalın'a, "Türkiye’de herkes Mariah Carey, herkes Celine Dion ya biz kötü şarkı yapıyoruz" sözleriyle tepki gösterdi.
26.10.2023 Cadde
‘Öyle bir dünya yok’
‘Öyle bir dünya yok’ Demet Akalın’ın yeni şarkısı ‘Bana Yolla’yı beğenmediğini söyleyen Işın Karaca’yla arasında çıkan polemiğe, şarkının sahibi Cansu Kurtçu da dahil oldu.
26.10.2023 Cadde
Fettah Can ve ailesinin Bodrum tatili! Eşini öpüp, dans etti
Fettah Can ve ailesinin Bodrum tatili! Eşini öpüp, dans etti Her sene tatillerini Çeşme Alaçatı'da geçiren Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, önceki gün Bodrum Ortakent'te plajda çocuklarıyla birlikte görüntülendi. Eşi Fettah Can’ı öpücüklere boğan Kurtçu, ardından iskelede dans etti.
28.07.2023 Cadde
Fettah Can konserinde Aytaç Şaşmaz ile Sümeyye Aydoğan sürprizi
Fettah Can konserinde Aytaç Şaşmaz ile Sümeyye Aydoğan sürprizi Fettah Can, önceki akşam Ortaköy'de bulunan 888 isimli mekanda sahne aldı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye giden oyuncular Aytaç Şaşmaz ile Sümeyye Aydoğan, sahneye çıkarak Mabel Matiz'in dillere dolanan 'Antidepresan' şarkısını birlikte söyledi. İkilinin ses performansı dinleyicilerden tam not aldı.
2.05.2023 Cadde
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil!
Gül Sunal: Ali'yi, Kemal ile karşılaştırmak doğru değil! Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, 14 Nisan’da vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Cadde
Fettah Can'ın annesi hayatını kaybetti
Fettah Can'ın annesi hayatını kaybetti Şarkıcı Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Şarkıcı, annesini cenaze töreniyle ilgili detayları da açıkladı. Takipçileri Fettah Can'a başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.
15.02.2023 Cadde
Fettah Can: Starlığa halk karar verir
Fettah Can: Starlığa halk karar verir Fettah Can, kimsenin “Ben starım” diye iddiası olmaması gerektiğini söyledi. Şarkıcı, “Buna halk karar verir” dedi.
19.11.2022 Cadde
10 Kasım’a özel klip
10 Kasım’a özel klip MSG, Neşet Ertaş’ın unutulmaz eseri ‘Neredesin Sen’ ile Mustafa Kemal Atatürk anısına çok özel bir çalışmaya imza attı.
10.11.2022 Cadde
Fettah Can: Sanatçı sürekli muhalif olmak zorunda mı?
Fettah Can: Sanatçı sürekli muhalif olmak zorunda mı? 'Boş Bardak', 'Bu Aşkın Katili Sensin' ve 'Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim' gibi şarkılarla geniş bir hayran kitlesi elde eden şarkıcı Fettah Can, önceki gün Arnavutköy’de bir kafede görüntülendi. Ayaküstü muhbirlerle konuşan ünlü isim; Ben Fero ve Aleyna Tilki gibi meslektaşlarını hedef alarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.09.2022 Cadde
Fettah Can ailesiyle tatilde
Fettah Can ailesiyle tatilde 2014 yılında dünyaevine giren şarkıcı Fettah Can ile müzisyen eşi Cansu Kurtçu, İzmir Alaçatı'da tatil yapıyor. Önceki gün bir plajda objektiflere yansıyan çift, çocuklarıyla denizin keyfini çıkardı.
9.07.2022 Cadde
Pozitif hüzün  geliyor
Pozitif hüzün geliyor Cansu Kurtcu’dan müzikseverlere bayram hediyesi...
29.04.2022 Cadde
‘İkizlerle hayat zor’
‘İkizlerle hayat zor’ Cansu Kurtçu, İpek Açar’ın TRT Müzik’teki programı ‘İpek Yolu’nun konuğu oldu.
27.01.2022 Cadde
Cansu Kurtçu'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması
Cansu Kurtçu'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması Şarkıcı Fettah Can ile meslektaşı Cansu Kurtçu, 2014 yılında hayatlarını birleştirmişti. 2017'de ikizleri dünyaya gelmişti. Çift, çocukları Vera ve Oğul ile önceki gün Akmerkez'deydi.
13.01.2022 Cadde
‘Dört mucize yılı kutluyoruz’
‘Dört mucize yılı kutluyoruz’ Cansu Kurtçu, ikizlerinin yeni yaşını sosyal medya hesabından kutladı.
11.10.2021 Cadde
Fettah Can ve Cansu Kurtçu'dan iki sene sonra bir ilk
Fettah Can ve Cansu Kurtçu'dan iki sene sonra bir ilk Müzisyen çift Fettah Can ve Cansu Kurtçu, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'deydi. İstinye Pazarı katında görüntülenen ikili, araçlarına binmeden önce objektiflere poz verdi.
8.10.2021 Cadde
Cansu Kurtçu ve Fettah Can'dan ilklerin konseri
Cansu Kurtçu ve Fettah Can'dan ilklerin konseri Müzik dünyasının en üretken çiftlerinden Cansu Kurtçu ile Fettah Can, ilk kez birlikte Bursa’da konser verdi. Aynı zamanda ilk kez bir açık hava sahnesinde beraber performans sergileyen çift, alanı dolduran kalabalığa unutamayacakları bir gece yaşattı.
30.08.2021 Cadde
Fettah Can’ın bitmeyen Çeşme tatili
Fettah Can’ın bitmeyen Çeşme tatili Her sene tatillerini Çeşme Alaçatı'da geçiren Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu önceki gün plajda görüntülendi. Baş başa Dalyan The Beach Of Momo'da güneşlenen çiftten ilerleyen saatlerde Can, denize girdi.
12.08.2021 Cadde
Ünlü isimler harekete geçti: Alaçatı'da yardım seferberliği!
Ünlü isimler harekete geçti: Alaçatı'da yardım seferberliği! Ünlüler, yangın mağdurları için harekete geçti. Oyuncu Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, Alaçatı’daki sanatçı dostları ve gönüllülerle bir kamyon dolusu koli hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için Köyceğiz’deki Yılmaz Erdoğan’a gönderdi.
6.08.2021 Cadde
El ele verdiler!
El ele verdiler! Günlerdir süren orman yangınlarına, sunucu Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler ve oyuncu Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı da duyarsız kalamadı.
6.08.2021 Cadde
Cansu Kurtçu: Pandemide üçüz olduk!
Cansu Kurtçu: Pandemide üçüz olduk! Şarkıcı Fettah Can, 2014 yılında nikah masasına oturduğu eşi Cansu Kurtçu ve çocukları ile Alaçatı'da tatile başladı. Bir mekanda ailece kahvaltı yapan çift, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı ve pandemiyle ilgili konuştu.
28.05.2022 Cadde
Teklisi çıkıyor
Teklisi çıkıyor Işın Karaca, yeni teklisi ‘Bir Yol Var’la cuma günü sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
16.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Kurtçu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.