ENKA Sanat Eylül etkinlikleri devam ediyor
ENKA Sanat Eylül etkinlikleri devam ediyor ENKA Sanat, 22 Eylül Çarşamba akşamı Cenk Erdoğan, Ceylan Ertem ve Coşkun Karademir’i ilk kez bir araya getiren “Yekpâre” konserine ev sahipliği yapıyor. Her üç ismin kendi müzik anlayışının bir senteziyle ortaya çıkan sesler, tarihin ve coğrafyanın çok ötesinden rüzgarlar estiriyor; insanıyla, mekanlarıyla ve tüm zamanlarıyla Anadolu’yu konu ediniyor.
14.09.2021 Kültür Sanat
"Arıyorum Hâlâ benim için bir corona günlüğü"
"Arıyorum Hâlâ benim için bir corona günlüğü" Türkiye'nin en önemli gitar virtüözlerinden biri olan Cenk Erdoğan, "corona günlüğüm" olarak nitelendirdiği yeni albümü "Arıyorum Hâlâ"yı dinleyiciyle buluşturdu. Yedinci stüdyo albümünü yayımlayan besteci ve müzisyenle hem pandemi sürecinde yaşadıklarını ve neler yaptığını hem de yeni albümünü konuştuk. Cenk Erdoğan'ın içe dönük bir yolculuk olarak tanımladığı bu süreçteki yeni üretimleri ve daha fazlası röportajımızda.
17.09.2020 Kültür Sanat
"Bağlantılı Kopukluk" 1 Kasım'da yayında
"Bağlantılı Kopukluk" 1 Kasım'da yayında Perdesiz gitarın yeni nesil üstadı Cenk Erdoğan ve İspanya’nın çağdaş flamenko gitaristi Rycardo Moreno “Connected Disconnection” (Bağlantılı Kopukluk) albümünde buluştu. Selin Çelik Müzik Prodüksiyon tarafından temelleri atılan albüm altısı yeni, toplam sekiz eserden oluşuyor. Albümün ilk parçası “Venusa”, Bandcamp isimli dijital platformda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.
10.08.2020 Kültür Sanat