'Bataklık Operasyonu'nda ara karar verildi
'Bataklık Operasyonu'nda ara karar verildi Kamuoyunda "Bataklık Operasyonu" olarak bilinen ve suç örgütü kurucuları Çetin Gören ile Nejat Daş'ın da aralarında bulunduğu 73 sanıklı davada, tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına hükmedildi.
22.10.2021 Gündem
Önce ismini verdi sonra ifade değiştirdi
Önce ismini verdi sonra ifade değiştirdi Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Daire Başkanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerince geçen temmuzda ortaklaşa gerçekleştirilen “Bataklık Operasyonu”na ilişkin çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıllarda Gaziantep’te 5 bin “ectasy” hap ile yakalanan bir şüphelinin, ifadesinde, “uyuşturucuyu kimden aldığı” sorusuna karşılık, uyuşturucu baronu Çetin Gören’in ismini verdiği, ancak bir süre sonra ifadesini değiştirdiği öğrenildi. Soruşturmanın ardından kovuşturma aşamasında Gören’in mahkemece şartlı olarak dinlenmesine karar verildiği, daha sonra ise tutuksuz yargılanması yönünde karar çıktığı belirtildi.
6.08.2020 Gündem
Uyuşturucu baronu Gören’le ilgili çarpıcı detaylar! 1 ay sevkiyat testi yapmış
Uyuşturucu baronu Gören’le ilgili çarpıcı detaylar! 1 ay sevkiyat testi yapmış Gören bir ay boyunca Kolombiya’dan Hollanda’ya soktuğu 200 kiloluk uyuşturucuyu peyder pey konteyner ile gümrükten geçirerek test etmiş. Sonra şirket kurup 400 kilo uyuşturucu ülkeye sokup yakalanmayınca 8 tonluk büyük vurgun için plan yapmış.
15.07.2020 Gündem
'Bataklık' operasyonunda 7 kişi serbest bırakıldı!
'Bataklık' operasyonunda 7 kişi serbest bırakıldı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıkladığı 'Bataklık' operasyonunda gözaltına alınan 74 kişiden 7'si emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Aralarında örgütün ele başları Nejat Daş ve Çetin Gören'in de bulunduğu diğer şüphelilerin sorgusu sürüyor.
2.07.2020 Gündem
Son dakika! Ellerini nereye attılarsa torba torba para çıktı!
Son dakika! Ellerini nereye attılarsa torba torba para çıktı! Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye dahil 9 ülkede gerçekleştirilen ve 'Bataklık' adı verilen, cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç gelirleri operasyonunda 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Soylu, "Şu ana kadar nakdi olarak 70 milyon liraya el konuldu. Toplam tüm süreçleri ile beraber 500 milyonun üzerine çıkabilecek bir nakdi ve suç gelirleri toplamı söz konusu olacak" dedi. Gözaltına alınan kişiler arasında, örgütün 2 lideri Nejat Daş ve Çetin Gören'in de olduğu öğrenildi.
30.06.2020 Gündem
Son dakika! Bataklık operasyonundan ilk görüntüler geldi! Padişah ve kılıç detayı...
Son dakika! Bataklık operasyonundan ilk görüntüler geldi! Padişah ve kılıç detayı... Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye dahil 9 ülkede gerçekleştirilen ve 'Bataklık' adı verilen, cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç gelirleri operasyonunda 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Soylu, "Şu ana kadar nakdi olarak 70 milyon liraya el konuldu. Toplam tüm süreçleri ile beraber 500 milyonun üzerine çıkabilecek bir nakdi ve suç gelirleri toplamı söz konusu olacak" dedi. Gözaltına alınan kişiler arasında, örgütün 2 lideri Nejat Daş ve Çetin Gören'in de olduğu öğrenildi.
30.06.2020 Gündem