Kuzey Ormanları'nda rant iddiası!
Kuzey Ormanları'nda rant iddiası! 3. köprü güzergahındaki ormanlara otel ve AVM mi yapılacak?
16.03.2015 Konut
HDP ve MHP Grup önerileri reddedildi
HDP ve MHP Grup önerileri reddedildi TBMM Genel Kurulu'nda HDP ve MHP'nin grup önerileri reddedildi.
23.02.2015 Siyaset
Buğday ithalatı  kurgulanmalı
Buğday ithalatı kurgulanmalı CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, kuraklık dolayısıyla tahıl üretimindeki belirsizliğin yakından takip edilmesi, spekülasyona fırsat verilmeden, çiftçi mağdur edilmeden buğday ithalatı olanaklarının hemen kurgulanması gerektiğini söyledi.
20.01.2014 Gündem
Antik kent üzerine alışveriş merkezi
Antik kent üzerine alışveriş merkezi CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Mudanya’da Myrleia Antik Kenti üzerine alışveriş merkezi yapıldığını belirterek, TBMM’ye, İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi...
21.05.2013 Siyaset
40 gün sonra 40 milyon TL çöp olacak
40 gün sonra 40 milyon TL çöp olacak Bursa’nın Gürsu ilçesinde, Suriye’deki olayların ardından İran ve Suriye üzerinden Orta Doğu ülkelerine yapılan ihracatın durma noktasına gelmesi, 12 bin tonu deveci armudu toplam 20 bin ton meyvenin, soğuk hava depolarına kalmasına neden oldu. Bu ürünün ekonomik olarak da maliyeti yaklaşık olarak, 40 milyon TL
28.03.2013 Ekonomi
İnternet Medyası Yasa Taslağı Başbakanlık'ta
İnternet Medyası Yasa Taslağı Başbakanlık'ta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, internet medyası temsilcilerinin yıllardır beklediği 'İnternet Medyası Yasası Taslağı'nın Başbakanlık'a sunulduğunu belirtti...
11.12.2012 Siyaset
Son dakika: Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: İnadına yapacağız buna da alışacaklar
Son dakika: Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: İnadına yapacağız buna da alışacaklar Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'de konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Karşımıza kim dikilirse dikilsin, önümüze hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın, geride hangi oyunlar oynanırsa oynansın, ülkemize, milletimize ve İstanbul'a hizmet davamızdan asla vazgeçmedik." ifadelerine yer verdi. Erdoğan, Gezi olaylarına dair "Bundan sonra da ola ki böyle bir yola tevessül edecek olurlarsa bu millet bunun bedelini çok ağır ödetir." dedi. Kanal İstanbul hakkında da konuşan Erdoğan, "Engellemeye çalışıyorlar ya, şimdi tüm teknik çalışmalar tamamlandı. İnadına yapacağız buna da alışacaklar" dedi. Erdoğan "Önümüzdeki salı günü İnsan Hakları Eylem Planını milletimiz ile paylaşacağız." şeklinde konuştu. Öte yandan kongrede konuşmasına başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Ederlezi ve Karadeniz türküsüyle herkesi büyüleyen görme engelli Tuana Şahin, 'Beraber Yürüdük Biz Yollarda' şarkısını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Tuana'ya eşlik etti.
25.02.2021 Siyaset
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
1.11.2015 Gündem
İşte yeni milletvekillerimiz
İşte yeni milletvekillerimiz Ak Parti, 25. dönem milletvekili seçiminde resmi olmayan sonuçlara göre, geçerli oyların 18 milyon 850 bin 748’ini alarak yüzde 40.86 ile 258 milletvekili çıkardı. CHP, 25. dönem milletvekili seçimlerinde, resmi olmayan sonuçlara göre, geçerli oyların 11 milyon 513 bin 67’sini alarak, yüzde 24.96 ile 132 milletvekili çıkardı. MHP, resmi olmayan sonuçlara göre, geçerli oyların 7 milyon 516 bin 225’ini alarak, yüzde 16.29’luk oy oranı ile 80 milletvekili çıkardı. HDP, 25. Dönem Milletvekili Seçimi’nde, resmi olmayan sonuçlara göre geçerli oyların 6 milyon 51 bin 469’unu alarak yüzde 13.12 ile 80 milletvekili çıkardı.
8.06.2015 Siyaset
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi Ak Parti yeni yılda seçim gününde beraber hareket edeceği yeni milletvekillerini belirledi. YSK'ya sunulan AKP milletvekili aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Ak Parti'den hangi ilde kim milletvekili adayı oldu? Detaylar ve kesinleşmiş son liste haberimizde...
12.04.2015 Gündem
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi)
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi) Ve beklenen gün geldi. Ak Parti milletvekili adayları listesi akşam saatlerinde belli oldu. Ak Parti milletvekili adayları içerisinde çok büyük sürpriz isimler var. Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek milletvekili adayı gösterilmedi. İşte Ak Parti milletvekili adaylarının tam listesi.
2.08.2022 Siyaset
Kulislerde ‘yeni dönem’ yorumu
Kulislerde ‘yeni dönem’ yorumu Halen milletvekili olan yalnızca 16 ismin yeniden parlamentoya girmesi beklenirken, eski Genel Başkan Deniz Baykal döneminde siyaset yapan hiç kimse listelerde yer bulamadı
30.03.2015 Gündem
Baykal 2. sırada tamamladı! Antalya ve Ankara seçim sonuçları
Baykal 2. sırada tamamladı! Antalya ve Ankara seçim sonuçları CHP'de ön seçime memleketi Antalya'dan katılan ve bir ara 6. sıraya kadar gerilediği belirtilen eski Genel Başkan Deniz Baykal, merkez ilçelerden oylar gelince yukarılara yükseldi. Ankara'da ise eski Genel Sekreter Önder Sav ve MYK üyesi Hakkı Süha Okay ilk 14'e giremedi. 15 milletvekiline ise ön seçimde soğuk duş vardı.
30.03.2015 Siyaset
Çağlar’ın annesi toprağa verildi
Çağlar’ın annesi toprağa verildi Devlet eski Bakanı olan işadamı Cavit Çağlar’ın, İstanbul’da 91 yaşında yaşamını yitiren annesi Hacer Çağlar, dün toprağa verildi. İş, spor ve siyaset dünyasından birçok kişi Çağlar’ı acı gününde yalnız bırakmadı.
31.01.2015 Siyaset
Zeytinyağında sorunlar ‘Başkent’e taşınacak
Zeytinyağında sorunlar ‘Başkent’e taşınacak CHP’li milletvekillerinin zeytin ve zeytinyağının sorunlarını TBMM gündemine taşımak için kurduğu Zeytin Çalışma Grubu, İzmir’de sektörün tüm paydaşlarını biraraya getirerek sorunları belirledi.
1.06.2012 Ege
Kocaoğlu Karşıyakalı muhtarlarla buluştu
Kocaoğlu Karşıyakalı muhtarlarla buluştu Orman köylerini ziyaret ederek ihtiyaçlarını belirleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bir yandan da metropol içinde mahalle muhtarlarıyla görüşmelere başladı.
29.05.2012 Ege
'Mevcut durumda Cumhurbaşkanı seçiminin 2012'de yapılması lazım'
'Mevcut durumda Cumhurbaşkanı seçiminin 2012'de yapılması lazım' CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, mevcut durumda Cumhurbaşkanı seçiminin 30 Haziran 2012 ile 28 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılması gerektiğini ileri sürerek, aksi halde Yüksek Seçim Kurulunun Anayasayı ihlal suçu işlemiş olacağını iddia etti.
8.12.2011 Siyaset
CHP'den siyah kurdele eylemi
CHP'den siyah kurdele eylemi CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, kadına yönelik şiddet ile parlamento içi şiddeti protesto etmek amacıyla TBMM’de siyah kurdele eylemi yaptı. Kaleli, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında konuşma yaptığı kürsüye iki siyah kurdele astı.
25.11.2011 Siyaset
CHP komisyon üyelerini belirledi
CHP komisyon üyelerini belirledi CHP, ihtisas komisyon üyelerini belirledi
13.07.2011 Siyaset
YSK kesin sonuçları açıkladı
YSK kesin sonuçları açıkladı Yüksek Seçim Kurulu(YSK), 12 Haziran’da yapılan milletvekili genel seçimlerinde 43 milyon 914 bin 948 oy kullanıldığını, 973 bin 185 oyun da geçersiz sayıldığını açıkladı. YSK günlerdir sürdürdüğü itirazları dün itibariyle tamamladı ve 24. dönem milletvekili genel seçimlerinin kesin sonuçlarını ilan etti.
23.06.2011 Siyaset
Bursa’da Ak Parti de CHP de oyunu artırdı
Bursa’da Ak Parti de CHP de oyunu artırdı Bursa’da Ak Parti, 2007 genel seçimlerine göre oy oranını yüzde 2.3 oranında artırırken CHP’deki artış 6.52 oldu. Ak Parti Bursa’dan 11, CHP ise 5 milletvekilini Meclis’e yolladı
13.06.2011 Gündem
CHP'nin kesinleşmiş tam aday listesi
CHP'nin kesinleşmiş tam aday listesi İzmir'den aday olması beklenen Eski başsavcı İlhan Cihaner’in son anda liste dışı kaldığı öğrenilirken tutklu gazeteci Tuncay Özkan da aday gösterilmedi...
11.04.2011 Siyaset