Çiçek Abbas

Çiçek Abbas

Son dakika Çiçek Abbas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çiçek Abbas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çiçek Abbas haber sayfamızda...

Çiçek Abbas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 169 çiçek abbas haberi bulunmuştur.
İstanbulluysan bin dolmuşa
İstanbulluysan bin dolmuşa Ne sohbetler, ne başlangıçlar, ne bitişler, ne telaşlar, ne kavgalar... Dolmuşların yollarda bıraktığı izlerde bu şehrin, bizlerin anıları var. Hadi binelim dolmuşa ve yeni hikâyeler katalım hayatımıza...
9.04.2023 Gündem
İstanbul'dan kaçtı, Bodrum'a yerleşti!
İstanbul'dan kaçtı, Bodrum'a yerleşti! Olası Marmara depreminin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte birçok insan, zemin ve yapı bakımında daha güvenli olduğunu düşündükleri kentlere göç etmeye başladı. İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına bir isim daha katıldı. Sosyal medyada sevenlerine içini döken şarkıcı Bahadır Tatlıöz, aldığı radikal kararın nedenini ve yeni hayatını anlattı.
27.03.2023 Cadde
‘Çiçek Abbas’ şarkı oldu
‘Çiçek Abbas’ şarkı oldu Fenomen film ‘Çiçek Abbas’ın müziği, şarkı oldu.
4.10.2022 Cadde
Haftanın Seçimi
Haftanın Seçimi Day Shift Vampir avcısı bir baba, çocuğunun okul giderlerini ve diş tellerini karşılayacak parayı bir hafta içinde bulmalıdır...
21.08.2022 Kültür Sanat
Sinan Çetin'in panik anları!
Sinan Çetin'in panik anları! 1980 yılında ilk uzun metrajlı filmini çeken, yönetmen koltuğunda oturduğu 'Çiçek Abbas' kariyerinde dönüm noktası olan Sinan Çetin, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı genç bir kadınla objektiflere takılınca büyük panik yaşadı.
17.07.2022 Cadde
En eskisi 65 yaşında 70 aracın yer aldığı müze ziyaretçilerine kapılarını açtı
En eskisi 65 yaşında 70 aracın yer aldığı müze ziyaretçilerine kapılarını açtı Antalya’da eski Dokuma Fabrikası’na ait pamuk ambarı, Araç Müzesi’ne dönüştürüldü. En yenisi 25, en eskisi 65 yaşında olan 70 aracın yer aldığı müze ziyaretçilere kapılarını açarken, “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminde kullanılan “Aldırma Gönül” isimli kamyon ise hayli ilgi çekti. 70 aracın 7 yıllık çalışma sonucunda müzede toplanabildiği ifade edildi.
19.05.2022 Haberler
Şener Şen ve İlyas Salman buluştu! 'Kırk altı yıllık dostum gelmiş'
Şener Şen ve İlyas Salman buluştu! 'Kırk altı yıllık dostum gelmiş' Türk sinemasında çok sayıda filmde birlikte rol alan ünlü oyuncular Şener Şen ile İlyas Salman uzun süre sonra yeniden buluştu. Salman, kendisini evinde ziyaret eden Şen ile çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
24.01.2022 Cadde
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu! Sıfır araç bu hale geldi
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu! Sıfır araç bu hale geldi İstanbul Esenyurt'ta bir mahalleye dadanan hırsızlar, çok sayıda aracın dört lastiğini jantları ile birlikte çaldı. Yaşananlar İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerini oynadığı Çiçek Abbas filmindeki hırsızlık sahnesini akıllara getirdi.
28.11.2021 Haberler
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu! Sıfır araç bu hale geldi
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu! Sıfır araç bu hale geldi İstanbul Esenyurt'ta bir mahalleye dadanan hırsızlar, çok sayıda aracın dört lastiğini jantları ile birlikte çaldı. Yaşananlar İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerini oynadığı Çiçek Abbas filmindeki hırsızlık sahnesini akıllara getirdi.
28.11.2021 Gündem
28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nden hüzünlü açılış
28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nden hüzünlü açılış Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali bu yıl, uzun yıllar Altın Koza’da görev yapmış, son 3 yıldır da Festival Direktörlüğünü üstlenen, Türk Sinemasına verdiği emek ve destekle her zaman sinema sanatının ışığında sanatçıyla yol alan akademisyen Prof. Dr. Kadir Beycioğlu’nun vefatıyla hüzünlü bir açılışa sahne olacak.
24.08.2021 Kültür Sanat
Yeşilçam Filmleri: En Unutulmaz Ve En Sevilen Eski Türk Filmleri
Yeşilçam Filmleri: En Unutulmaz Ve En Sevilen Eski Türk Filmleri Yeşilçam denilince akla usta oyuncuların yer aldığı eski Türk sineması gelmektedir. Birbirinden güzel Türk filminin yer aldığı Yeşilçam filmleri ünümüzde halen daha izlenmektedir. Özellikle Yeşilçam’ın en önemli aktörlerinden Kemal Sunal ve Şener Şen gibi sanatçıların yer aldığı filmler oldukça fazla beğenilmektedir. Yeşilçam filmleri internette de en çok izlenen Türk sinemalarından bir tanesidir. Peki Yeşilçam filmleri nelerdir? Yeni ve eski en çok izlenen Yeşilçam filmleri hangileridir? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Tarihi garaj! Kimisini bedavaya aldılar
Tarihi garaj! Kimisini bedavaya aldılar Karabük Üniversitesinde (KBÜ) bulunan ve içinde, birçoğu kaybolmaya yüz tutan kara, demir ve hava yolu ulaşım araçlarının yer aldığı müze, ziyaretçilerini geçmişte yolculuğa çıkartıyor.
29.11.2020 Haberler
En iyi 10 Şener Şen filmi
En iyi 10 Şener Şen filmi Türk sineması dediğimiz zaman akıllara gelen ilk isimlerden birisi Şener Şen. Usta isim yarım yüzyıldan fazladır Yeşilçam’a emek veriyor. Biz de Molatik olarak en iyi 10 Şener Şen filmini derledik. İşte en iyi 10 Şener Şen filmi…
17.11.2020 Sanat
Efsane geri döndü! Bursa'nın 'Çiçek Abbas'ı yollarda
Efsane geri döndü! Bursa'nın 'Çiçek Abbas'ı yollarda Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan Ragıp Ablay (47), satın aldığı aracı "Çiçek Abbas" filmindeki minibüsün benzeri olarak modifiye ettirdi.
8.07.2020 Gündem
Efsane geri döndü! Bursa'nın 'Çiçek Abbas'ı yollarda
Efsane geri döndü! Bursa'nın 'Çiçek Abbas'ı yollarda Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan Ragıp Ablay (47), satın aldığı aracı "Çiçek Abbas" filmindeki minibüsün benzeri olarak 40 bin lira masrafla modifiye ettirdi.
8.07.2020 Gündem
Çiçek Abbas filmi nerede ne zaman kaç yılında çekildi? Çiçek Abbas filmi başrol oyuncuları
Çiçek Abbas filmi nerede ne zaman kaç yılında çekildi? Çiçek Abbas filmi başrol oyuncuları Çiçek Abbas filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Çetin'in yer aldığı Çiçek Abbas filmi ile ilgili tüm merak edilenleri bir araya getirdik. Peki binlerce izleyicinin merakla beklediği Çiçek Abbas filmi nerede ne zaman kaç yılında çekildi?
27.05.2020 Cadde
Corana tehdidi nedeniyle evde değil, minibüste kalıyor
Corana tehdidi nedeniyle evde değil, minibüste kalıyor Trabzonlu Fatih Turan, kızları için köydeki evinin önüne demir iskele üzerine kondurduğu 1985 model minibüste yatıp kalkıyor. Özel bir şirkette çalışan Turan Korona virüs nedeniyle ailesini korumak için minibüste kaldığını söylüyor.
6.04.2020 Haberler
Medipol Başakşehirli futbolcular Robinho ve Azubuike'den "Çiçek Abbas" atışması
Medipol Başakşehirli futbolcular Robinho ve Azubuike'den "Çiçek Abbas" atışması Medipol Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Robinho ve Nijeryalı oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, turuncu-lacivertli kulübün yaptığı videolu paylaşımda "Çiçek Abbas" filminin meşhur atışma sahnesini canlandırdı.
10.01.2020 Futbol
Çiçek Abbas filmi nerede çekildi? Çiçek Abbas filmi başrol oyuncuları
Çiçek Abbas filmi nerede çekildi? Çiçek Abbas filmi başrol oyuncuları Çiçek Abbas filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 1982 yılında çekilen film Türk sinema tarihinin önemli filmleri arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Çetin'in yer aldığı Çiçek Abbas filminde Şakir ve Çiçek Abbas'ın aynı kıza sevdalanması ve Çiçek Abbas'ın kendi minübüsünü alması ile ikili arasında yaşanan olaylar komik bir dille anlatılır. Filmde en dikkat çeken sahne ise Şakir ve Çiçek Abbas ile kahvehanede yapılan atışma sahnesidir. Peki Çiçek Abbas filminin başrollerinde hangi oyuncular yer almaktadır?
18.08.2019 Gündem
Gören fotoğraf çekilmek için sıraya giriyor!
Gören fotoğraf çekilmek için sıraya giriyor! Ordu’da yıllar önce satın aldığı 1975 model minibüsü keyfince modifiye ettiren Ahmet Şahin, ‘Çiçek Abbas’ filmini adeta günümüzde yaşatıyor. Görenlerin oldukça dikkatini çeken aracı fotoğraflamak için, insanlar sıraya bile girebiliyor.
1.07.2019 Ekonomi
Gören fotoğraf çekilmek için sıraya giriyor!
Gören fotoğraf çekilmek için sıraya giriyor! Ordu’da yıllar önce satın aldığı 1975 model minibüsü keyfince modifiye ettiren Ahmet Şahin, ‘Çiçek Abbas’ filmini adeta günümüzde yaşatıyor. Görenlerin oldukça dikkatini çeken aracı fotoğraflamak için, insanlar sıraya bile girebiliyor.
1.07.2019 Ekonomi
Yeşilçam müzikleri kanserli çocuklar için çalınacak
Yeşilçam müzikleri kanserli çocuklar için çalınacak Yeşilçam tutkunları, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) destek için Grand Pera Emek Sahnesi'nde buluşuyor.
6.06.2019 Cadde
'Çiçek Abbas' filmi, Adana'da gerçek oldu
'Çiçek Abbas' filmi, Adana'da gerçek oldu Adana Büyükşehir Belediyesinde şoför olarak çalışan bir kişinin bir hafta önce 10 bin 500 liraya satın aldığı ve sadece iki kez bindiği otomobilin 4 lastiği jantlarla birlikte çalınması başrollerini İlyas Salman ve Şener Şen'in oynadığı "Çiçek Abbas" filmini hatırlattı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Barış Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir hafta önce 10 bin 500 liraya otomobil alan Uğur Köreken, aracını evinin yakınına park etti. Köreken sabah çalıştığı Adana Büyükşehir Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğüne gitti. Burada şoför olarak çalışan Köreken'in telefonu çalarken mahalleden arkadaşları park ettiği otomobilinin 4 lastiğinin jantla birlikte çalındığını söyledi. Köreken bunun üzerine hemen otomobilinin bulunduğu yere geldi. Otomobilini olduğu yere gelen Köreken, otomobilini 4 lastiğinin de çalındığını görünce şoka girip polisi aradı. Olay yerine gelen polis, şüphelilerin otomobili tuğlalarla kaldırdığını ve lastiklerin jantlarıyla çalındığını tespit etti. Şüphelileri yakalamak için araç üzerinde parmak izi çalışması yapan polis, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.
11.09.2019 Yaşam
'Çiçek Abbas' filmi, Adana'da gerçek oldu
'Çiçek Abbas' filmi, Adana'da gerçek oldu Başrollerini İlyas Salman ve Şener Şen'in paylaştığı 'Çiçek Abbas' filminde, 4 lastiğin çalınarak, minibüsün tahta takozların üzerine konulmasının benzeri, Adana'da yaşandı. Uğur Köreken'in (44) 1 hafta önce satın aldığı otomobilin tuğlalarla kaldırılarak, 4 lastiği çalındı. Polis, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
16.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiçek Abbas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.