City's

City's

Son dakika City's haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan City's gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan City's haber sayfamızda...

City's

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113 city's haberi bulunmuştur.
1,5 ayda 3 ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu!
1,5 ayda 3 ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu! Bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak günü hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Settar Tanrıöğen, 1,5 ayda üç kez ameliyat olmuştu. Oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, iki hafta önce taburcu olan meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
29.03.2024 Cadde
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı. İkilinin bir örnek giyinmesi, dikkatlerden kaçmadı.
29.03.2024 Cadde
Yasak aşk çok konuşulmuştu! Kenan Tosun ve Ümran Seyhan el ele poz verdi
Yasak aşk çok konuşulmuştu! Kenan Tosun ve Ümran Seyhan el ele poz verdi Kenan Tosun, uğruna 35 yıllık evliliğini bitirdiği Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile önceki gün Nişantaşı Citys çıkışı el ele objektiflere yansıdı. Olayın patlak vermesiyle Serpil Tosun, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları" demişti.
13.03.2024 Cadde
Ferit Aktuğ: Ağlamak isteyen filmimize gelsin
Ferit Aktuğ: Ağlamak isteyen filmimize gelsin Ferit Aktuğ, sevgilisi Saadet Çamaş ile Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Kendisinin de rol aldığı 'Hatıran Yeter' filmini izlemeye geldiklerini söyleyen oyuncu, "Filmi oyuncularla izlemiştik. Kontrole geldik buraya" diye espri yaptı.
25.02.2024 Cadde
Pınar Altuğ: Sahneye çıkarken dizlerim titriyor
Pınar Altuğ: Sahneye çıkarken dizlerim titriyor Pınar Altuğ, önceki gün muhabirlerle sohbet etti. Oyunculuk kariyerinde ilk kez 'Mutlu Aile Tablosu' oyunu ile tiyatroya sahnesine çıkan Pınar Altuğ, aldığı bu sürpriz kararı "Bir delilik anında tiyatro yapmaya karar verdim" diye açıkladı.
17.02.2024 Cadde
'Kavuğum olsa ne olur, olmasa ne olur!'
'Kavuğum olsa ne olur, olmasa ne olur!' Ünlü oyuncular Renan Bilek, Ayşe Erbulak ve Ecmel İs, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Son olarak 'Sadık Ahmet' filminde rol alan Bilek, tiyatronun ustalık nişanı olarak kabul edilen kavuğun Şevket Çoruh'a verilmesi hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
11.02.2024 Cadde
Ayşecan Tatari: Ekranlara dönmeyi düşünmüyorum!
Ayşecan Tatari: Ekranlara dönmeyi düşünmüyorum! Oyuncu Aliye Uzunatağan, 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan kızı Ayşecan Tatari ve torunu Müjgan ile Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Üç kuşak bir arada olan aile, alışverişe çıktı.
3.02.2024 Cadde
Burcu Özberk: Kiralık araç neden kullanayım?
Burcu Özberk: Kiralık araç neden kullanayım? 2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atan, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol alan Burcu Özberk, alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı.
3.02.2024 Cadde
Zeynep Tuğçe Bayat'tan 'çocuk' sorusuna cevap!
Zeynep Tuğçe Bayat'tan 'çocuk' sorusuna cevap! Kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin'le (50) 2020 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Tuğçe Bayat (33), "Eşinizi kıskanıyor musunuz?" sorusunu cevaplarken, 'çocuk' açıklamasıyla da dikkat çekti.
3.02.2024 Cadde
'Paramın üzerine yatanların listesi uzun! Dolandırıcılık davası açacağım'
'Paramın üzerine yatanların listesi uzun! Dolandırıcılık davası açacağım' Şarkıcı Aylin Coşkun, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ödemesini yaptığı halde istediği şarkıları vermeyen isimler olduğunu açıklayan ünlü isim, dava açmayı düşündüğünü söyledi.
1.02.2024 Cadde
Samar Dadgar: Hamile değilim!
Samar Dadgar: Hamile değilim! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediği iddia edilen ancak konuyla ilgili açıklama yapmayan Dadgar, Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü modacı, hakkındaki iddialara son noktayı koydu.
24.01.2024 Cadde
Nefise Karatay: Yüz yogası yapıyorum!
Nefise Karatay: Yüz yogası yapıyorum! Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda "Botoksum, dolgum yok" açıklamasını yapan ve bu sözleriyle gündem olan oyuncu ve eski manken Nefise Karatay, Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı.
19.01.2024 Cadde
Tayfun Duygulu'nun evlilik pişmanlığı! 'Hata yaptım'
Tayfun Duygulu'nun evlilik pişmanlığı! 'Hata yaptım' 1991 yılında çıkardığı, klip yönetmenliğini Barış Manço'nun yaptığı 'Hadi Yine İyisin' parçasıyla hafızalara kazınan Tayfun Duygulu, kariyerinin en büyük hatalarını açıkladı. Üç evlilik yapan iki çocuk babası 54 yaşındaki müzisyen, şöhretin zirvesinde evlendiği için pişmanlık yaşadığımı açıkladı.
30.12.2023 Cadde
Evrim Akın, 'Ev Gezmesi' ile ünlülere konuk oluyor! 'Bazıları bütün gece ev temizliyor'
Evrim Akın, 'Ev Gezmesi' ile ünlülere konuk oluyor! 'Bazıları bütün gece ev temizliyor' Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programıyla izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, önceki gün ekibiyle birlikte Suadiye'de yılbaşı yemeği yedi. Gazetecilerle konuşmayı da etmeyen Akın, programı hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
9.12.2023 Cadde
Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti!
Esra Balamir: Dilan Polat geçmişte iş kurmak için benden yardım istemişti! Sunucu ve oyuncu Esra Balamir, Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Cezaevinde olan fenomen Dilan Polat hakkında "Lüks içindeki hayatını görünce sosyal medya kurgusu sandım. Şöhret zehirli bir şey" dedi. Balamir, günlerdir gündemden düşmeyen Polat'ın geçmişte iş bulmak için kendisinden yardım istediğini söylemişti.
8.11.2023 Cadde
Nilüfer Açıkalın: Beni kötü değil, güzel çıkarın!
Nilüfer Açıkalın: Beni kötü değil, güzel çıkarın! Oyuncu Nilüfer Açıkalın, önceki gün Nişantaşı Citys'ten çıkarken objektiflere takıldı. Gözlerden uzak bir yaşam süren sanatçı, uzun bir süre sonra ortaya çıktı. Ayaküstü üstü gazetecilerle sohbet eden Açıkalın'ın utangaç tavırları dikkat çekti.
23.10.2023 Cadde
Arzu Oş'tan 'savaş' yorumu: Dünya böyle bir travma görmedi
Arzu Oş'tan 'savaş' yorumu: Dünya böyle bir travma görmedi Yıllar önce 'Ekmek Teknesi' dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Arzu Oş, Nişantaşı'nda görüntülendi. İsrail’in bir süredir Gazze’de sürdürdüğü saldırıları travma olarak değerlendirip, bombalanan hastanedeki görüntüleri sosyal medyadan izleyemediğini belirten oyuncu, duygularını dile getirdi.
20.10.2023 Cadde
Pullarla kaplı özel plaka araç! 'Sokakta benden çok tanınıyor'
Pullarla kaplı özel plaka araç! 'Sokakta benden çok tanınıyor' Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
9.10.2023 Cadde
Evrim Akın korkuttu! 'Gözlerimden operasyon geçirdim'
Evrim Akın korkuttu! 'Gözlerimden operasyon geçirdim' Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz gün Bahçelievler'de özel bir hastaneden çıkarken kameralara yansıdı. Sağ gözündeki bandajla ilgili açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi veren Akın, Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programıyla ilgili de konuştu.
2.10.2023 Cadde
Evrim Akın: Ailem evlenmemi istemiyor
Evrim Akın: Ailem evlenmemi istemiyor Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' progmında sunuculuk yapan Evrim Akın, muhabirlerle sohbet etti. Alışverişe çıkan Akın, özel hayatı hakkında yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
25.09.2023 Cadde
Sevcan Orhan'dan 'evlilik' açıklaması!
Sevcan Orhan'dan 'evlilik' açıklaması! Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan, geçtiğimiz gün Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı. "Müzmin yalnızım" açıklamasını yapan 40 yaşındaki şarkıcı, evliliğe bakış açısını anlattı.
7.07.2023 Cadde
Anıtlar Kurulu'na takıldı! 'Sorun içinde olmak istemedim'
Anıtlar Kurulu'na takıldı! 'Sorun içinde olmak istemedim' Eski model ve oyuncu Ebru Destan'ın, Nişantaşı’nda bulunan ayakkabı mağazasını kapattığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl mağaza açılışında "Evde oturacak bir kadın değilim, ayakları üzerinde durmaya alışmışım, 15 yaşından beri çalışıyorum. Üretmemek insanı sakatlar" diyen Destan, dikkat çeken kararının sebebini açıkladı.
21.06.2023 Cadde
Oyuncu Levent Can: Sektörün hali içler acısı!
Oyuncu Levent Can: Sektörün hali içler acısı! TRT 1'de yayınlanan 'Teşkilat'ta izleyiciyle buluşan Levent Can, dizinin yeni sezonunda kadroda yer almayacağını açıkladı. Hande Doğandemir ve Aytaç Şaşmaz ile sahneye çıktığı tiyatro oyunundan bahseden Can, 140 dakikayı bulan dizi sürelerinden dert yanarak, "Mesaiye kalmak zorunda kalıyoruz" dedi.
25.05.2023 Cadde
'Depremden sonra üzüntüden sesimi kaybettim!'
'Depremden sonra üzüntüden sesimi kaybettim!' Ege sahne adıyla bilinen şarkıcı Levent Ak (53), geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 11 ilde büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinden sonra üzüntüden dolayı yaşadığı sağlık problemlerini anlattı.
24.05.2023 Cadde
‘Büyük hayranınım’ yalanıyla dolandırılmıştı! 'Benim için iyi para'
‘Büyük hayranınım’ yalanıyla dolandırılmıştı! 'Benim için iyi para' Telefon ve internet dolandırıcılarının son hedefi Abdullah Şahin olmuştu. Usta tiyatrocu, araba alırken “Senin büyük hayranınım” diyen dolandırıcıya parasını kaptırmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen 75 yaşındaki sanatçı, "Gençliğimde telefon yoktu. Medeniyet iyi mi, kötü mü acaba?" açıklamasını yaptı.
12.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

City's ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.