Cnr

Cnr

Son dakika CNR haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CNR gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CNR haber sayfamızda...

Cnr

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 971 cnr haberi bulunmuştur.
Tasarımıyla ışık saçtı
Tasarımıyla ışık saçtı Yeşilköy'deki 'Kuyumculuk Fuarı' kapsamında düzenlenen 'Next Horizon' temalı '13. Mücevher Tasarım Yarışması'nda dereceye girenleri belli oldu. Ebru Demiral'ın 'Next Art' adlı özel tasarım bilekliği birinci seçilirken, Esra Erciyes’in 'Secret Of Eternity ‘Sonsuzluğun Sırrı‘ adlı özel tasarım kolyesi ikinci ve Sedra Mamou'nun 'Digi Wallet' adlı özel tasarım yüzüğü de üçüncü oldu.
10.10.2023 Magazin
Tasarımıyla ışık saçtı
Tasarımıyla ışık saçtı Yeşilköy'deki 'Kuyumculuk Fuarı' kapsamında düzenlenen 'Next Horizon' temalı '13. Mücevher Tasarım Yarışması'nda dereceye girenleri belli oldu. Ebru Demiral'ın 'Next Art' adlı özel tasarım bilekliği birinci seçilirken, Esra Erciyes’in 'Secret Of Eternity ‘Sonsuzluğun Sırrı‘ adlı özel tasarım kolyesi ikinci ve Sedra Mamou'nun 'Digi Wallet' adlı özel tasarım yüzüğü de üçüncü oldu.
10.10.2023 Cadde
Denizcilik sektöründe bir ilk
Denizcilik sektöründe bir ilk Denizcilik sektörünü tam anlamıyla akıllı hale getiren marina otomasyon sistemi Marinverse, 16. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nda (CNR Avrasya Boat Show) büyük ilgi gördü.
22.12.2022 Ege
‘Hedef yaşanabilir bir gelecek’
‘Hedef yaşanabilir bir gelecek’ CNR Holding tarafından, çevre teknolojileri ve şehircilik alanında düzenlenen ENTECH - Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık Fuarı & Kongresi Ankara’da açıldı.
25.11.2022 Ekonomi
YPG Karkamış'a saldırdı! Bakan Soylu'dan yeni açıklama
YPG Karkamış'a saldırdı! Bakan Soylu'dan yeni açıklama Karkamış'ta konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK/YPG'nin roket saldırılarında 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 aylık hamile Büşra Karataş'ın da ağır yaralı olduğunu açıkladı. Bakan Özer de Karkamış'ta okulların bir hafta tatil edildiğini söyledi.
21.11.2022 Siyaset
‘Dünya’nın mobilyası Antalya’da
‘Dünya’nın mobilyası Antalya’da 18. Uluslararası CNR Mobilya Fuarı, 4 Kasım’da ANFAŞ - Antalya Fuar Merkezi’nde açılıyor.
2.11.2022 Ekonomi
İtalya'da alarm! 5 bölgede kuraklık nedeniyle OHAL ilan edildi
İtalya'da alarm! 5 bölgede kuraklık nedeniyle OHAL ilan edildi İtalya’da ülkenin tarımsal üretiminin yaklaşık 3’te 1’ini oluşturan ve 70 yılın en kurak dönemini yaşayan Po Nehri'ni çevreleyen 5 bölgede OHAL ilan edildi.
4.07.2022 Dünya
Kadın elinden yerli teknoloji
Kadın elinden yerli teknoloji Yerli teknoloji firması Reeder’ın kurucusu Sezen Sungur Saral, firmayı kısa sürede büyüttü. E-kitap okuyucusuyla başladı, tablet, ateş ölçer ve akıllı saate uzandı. Şimdi sırada akıllı TV, robot ve araba var
6.06.2022 Milliyet Executive
İngiliz sosyetesi ‘diş’ için geliyor
İngiliz sosyetesi ‘diş’ için geliyor Türkiye’nin sağlık turizmi başarısındaki güçlerden biri de ağız ve diş sağlığı hizmetleri. Özellikle Avrupa ülkeleri açısından bu alanda öne çıkan Türkiye’ye İngiliz jet sosyetesinin ilgisi çok büyük.
25.05.2022 Ekonomi
Bakan duyurdu! Avrasya Tüneli motosiklet trafiğine açılıyor
Bakan duyurdu! Avrasya Tüneli motosiklet trafiğine açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Avrasya Tüneli'nin sağladığı ayrıcalıktan bundan sonra motosiklet kullanıcıları da faydalanacak. Avrasya Tüneli'ni Ramazan Bayramı öncesinde, 1 Mayıs itibarıyla, motosiklet trafiğine açıyoruz" dedi.
21.04.2022 Haberler
Bakan duyurdu! Avrasya Tüneli motosiklet trafiğine açılıyor
Bakan duyurdu! Avrasya Tüneli motosiklet trafiğine açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Avrasya Tüneli'nin sağladığı ayrıcalıktan bundan sonra motosiklet kullanıcıları da faydalanacak. Avrasya Tüneli'ni Ramazan Bayramı öncesinde, 1 Mayıs itibarıyla, motosiklet trafiğine açıyoruz" dedi.
21.04.2022 Ekonomi
Kitap Fuarı hasreti bitti
Kitap Fuarı hasreti bitti Pandemi nedeniyle iki yıldır kitap buluşmalarına mola veren 39. İstanbul Kitap Fuarı bu yıl fiziki olarak gerçekleşecek.
22.02.2022 Kültür Sanat
Türk ev tekstili sektörü İstanbul'da buluştu
Türk ev tekstili sektörü İstanbul'da buluştu Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD), 180 ülkeye yıllık yaklaşık 3,5 milyar dolarlık ihracat kapasitesine sahip Türk ev tekstili sektörünü, Türkiye’nin öncü ticaret odaları ve ihracatçı birlikleriyle buluşturdu.
9.11.2021 Ekonomi
Kamp ve Karavan Fuarı! En ucuzu 45 bin, en pahalısı 1 milyon TL
Kamp ve Karavan Fuarı! En ucuzu 45 bin, en pahalısı 1 milyon TL Her yıl doğaseverlerin merakla beklediği Kamp ve Karavan Fuarı, İstanbul'daki CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. 5-10 Ekim tarihleri arasında 200’den fazla markanın ürünlerini sergilendiği fuar, ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Fuarda en ucuz karavan 45 bin TL’den satışa çıkarken en pahalı karavan ise fuara özel fiyatıyla 1 milyon TL ile yerini aldı.
10.10.2021 Ekonomi
İki kız kardeş yaptıkları karavanla Türkiye'yi gezdi
İki kız kardeş yaptıkları karavanla Türkiye'yi gezdi İzmir'de yaşayan Nurdan ve Elif kardeşler, iş nedeniyle 10 yıl önce İstanbul'a taşındı. İstanbul'da şehir hayatından sıkılan kız kardeşler, doğayla iç içe olmak için karavan tasarlamaya başladı. Çizimden yapımına kadar her şeyiyle ilgilenen kardeşler, Sisters Van Life Bumblebee adını verdikleri ilk göz ağrılarıyla yangın söndürme çalışmalarına da katıldı. Karavanlarını satmayı düşünmediklerini belirten Nurdan Sözkesen, Karavanda birçok anımız var, Türkiye'yi gezdik, satın alsaydık ruhu olmazdı dedi.
6.10.2021 Tatil
Dostlarla lezzet saati
Dostlarla lezzet saati Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, önceki gün CNR Fuar Merkezi’ndeki markasının standında dostlarını ağırladı...
13.09.2021 Cadde
‘Mücevher’de 50’nci buluşma
‘Mücevher’de 50’nci buluşma İstanbul Jewelry Show, HRD Antwerp sponsorluğunda 7 - 10 Ekim 2021 tarihleri arasında 50’nci kez İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo’da kapılarını açacak.
11.09.2021 Ekonomi
100 ülkeden 50 bin satın almacı geldi
100 ülkeden 50 bin satın almacı geldi Pandemide en çok hasar gören sektörler otel, restoran ve kafeler fuarda buluştu. 800’den fazla markanın ürünlerinin sergilendiği Hostech by TUSİD’e 100 ülkeden 50 bin satın almacı katıldı.
10.09.2021 Ekonomi
Can dostların fuarı kapılarını açtı
Can dostların fuarı kapılarını açtı Evcil hayvan ürün, malzeme ve ekipmanlarının bölgesindeki en etkili ticari platformu Pet Show - Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri & Veterinerlik Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile ziyaretçilerine kapılarını açtı.
29.08.2021 Ekonomi
Fuarcılıkta kalite çıkışı
Fuarcılıkta kalite çıkışı CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, aynı şehirde, aynı mekanda ve aynı sektörde fuar yapılmasına izin vermenin kaliteyi düşüreceğini belirterek, “Türkiye fuarcılığı büyük riske girdi. Bu yaklaşım uluslararası fuar düzenleme standartlarına uygun değil” dedi.
16.08.2021 Ekonomi
İDTM’de yeni dönem başlıyor
İDTM’de yeni dönem başlıyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde (İDTM) yeni dönem başlıyor, 15 yıllık sorun çözülüyor” ifadelerini kullandı.
15.08.2021 Ekonomi
İTO Başkanı: İDTM'de yeni dönem başlıyor, 15 yıllık sorun çözülüyor
İTO Başkanı: İDTM'de yeni dönem başlıyor, 15 yıllık sorun çözülüyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde (İDTM) yeni dönem başlıyor, 15 yıllık sorun çözülüyor." ifadelerini kullandı.
14.08.2021 Ekonomi
Mobilya fuarına ziyaretçi akını
Mobilya fuarına ziyaretçi akını CNR Mobilya Fuarı, bu yıl yeni bir rekora imza atıyor. Yabancı ziyaretçilerin akınına uğrayan fuara, Iraklılar rekor düzeyde bir katılım sağladı.
8.08.2021 Ekonomi
'Demir ve demir dışı metaller'den 7 ayda 6,6 milyar dolarlık ihracat
'Demir ve demir dışı metaller'den 7 ayda 6,6 milyar dolarlık ihracat Demir ve demir dışı metaller sektörü, 2021 Ocak-Temmuz döneminde 6,6 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.
6.08.2021 Ekonomi
Faik Öztürk kırdı geçirdi: Araya minder alabilir miyiz?
Faik Öztürk kırdı geçirdi: Araya minder alabilir miyiz? Nagihan Karadere, Nuri Alço ve Faik Öztürk, önceki gün CNR Expo Fuar Merkezi’nde ziyarete açılan Mobilya Fuarı’na katıldı. Burada yakın dostlarının mobilya standını ziyaret eden üçlü, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ülkemizin birçok bölgesinde yaşanan orman yangınları nedeniyle üzüntülerini dile getiren üçlüden Öztürk, hayat arkadaşı Safiye Soyman'a takılmayı ihmal etmedi.
5.08.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cnr ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.