Corolla

Corolla

Son dakika Corolla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Corolla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Corolla haber sayfamızda...

Corolla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 574 corolla haberi bulunmuştur.
Şubat ayında piyasa hareketlendi! En hızlı satılan otomobil belli oldu
Şubat ayında piyasa hareketlendi! En hızlı satılan otomobil belli oldu Otomobil piyasası uzun bir süredir durgun seyrederken, piyasada hareketlenme emareleri görülmeye başlandı. Özellikle ikinci el ilan sitelerinde şubat ayında dikkat çeken değişimler gözlendi. Ortalama 60 gün olan satış süresi 45 güne inerken, en hızlı satılan otomobil markaları belli oldu. İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
Japon otomotiv devi 1 milyon 120 bin aracı geri çağıracak
Japon otomotiv devi 1 milyon 120 bin aracı geri çağıracak Japon otomotiv devi Toyota, hava yastıklarının açılmasına engel olabilecek bir teknik arıza nedeniyle dünya genelinde 1 milyon 120 bin aracı geri çağıracağını duyurdu.
21.12.2023 Dünya
Toyota 1.1 milyon aracı geri çağıracak
Toyota 1.1 milyon aracı geri çağıracak Japon otomotiv devi Toyota, hava yastıklarının açılmasına engel olabilecek bir teknik arıza nedeniyle dünya genelinde 1 milyon 120 bin aracı geri çağıracağını duyurdu.
21.12.2023 Uzmanpara
İkinci el araçlarda gerileme sürüyor! İşte fiyatı en çok düşen model
İkinci el araçlarda gerileme sürüyor! İşte fiyatı en çok düşen model Eylül ayında yüzde 8 düşüş gösteren ikinci el araç fiyatları, ekim ayında da gerilemesini sürdürdü. Peki en fazla hangi modellerde düşüş yaşandı? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel merak edilen soruyu cevapladı.
29.11.2023 Ekonomi
BYD nasıl Tesla’yı tahtından etti?
BYD nasıl Tesla’yı tahtından etti? Geçen hafta Türkiye pazarına giriş yapan Çinli elektrikli otomobil üreticisi BYD, Telsa’yı geride bırakarak dünyanın en çok elektrikli otomobil satan şirketi oldu.
7.10.2023 Otomobil
TOYOTA 2023 EKİM FİYAT LİSTESİ; Toyota'dan Ekim ayına özel 0 faiz kampanyası! Corolla-Yaris Corolla Cross, C-HR fiyat listesi...
TOYOTA 2023 EKİM FİYAT LİSTESİ; Toyota'dan Ekim ayına özel 0 faiz kampanyası! Corolla-Yaris Corolla Cross, C-HR fiyat listesi... Ekim ayına girilmesiyle birlikte otomobil markaları yeni fiyat listelerini ve Ekim ayı kampanyalarını açıklamaya başladı. Eylül ayında araç satışında listenin alt sıralarında kalan Toyota, Ekim ayına dikkat çeken bir kampanya ile başladı. Japon otomobil devinin amiral gemisi Corolla başta olmak üzere 0 faizli 12 ay faiz kampanyası başlattı. İşte Toyota fiyat listesi...
4.10.2023 Bilgi Rehberi
Sedan’ın ardından Hatchback de makyajlandı
Sedan’ın ardından Hatchback de makyajlandı Toyota Corolla’nın ardından makyajlanan Corolla Hatchback Hybrid de Türkiye’de satışa sunuldu.
18.09.2023 Otomobil
Yeni Corolla satışa sunuldu
Yeni Corolla satışa sunuldu Toyota, üretilmeye başlandığı 1966’dan bu yana 50 milyon adedin üzerinde satış rakamına ulaşan modeli Corolla’yı yenilenen gelişmiş güvenlik özellikleri, 5. nesil hibrit teknolojisi ve yeni donanım seçenekleriyle satışa sundu. Daha modern ve dinamik tasarımıyla dikkat çeken Yeni Corolla 706 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla Toyota showroomlarındaki yerini aldı.
27.02.2023 Otomobil
Taliban tanıttı! Adı Mada-9, dünya çapında sansasyona yol açtı
Taliban tanıttı! Adı Mada-9, dünya çapında sansasyona yol açtı Afganistan'da Taliban, MADA-9 adı verdikleri protatip aracı tanıttı. Devlet desteğiyle üretilen aracın tasarımcısı Rıza Ahmedi, söz konusu otomobilin gelecek yıllarda elektrikli motorlu modelinin de üretileceğini belirtti.
12.01.2023 Dünya
Bakan Varank'tan yolsuzluk iddialarına sert tepki: İspat etmeyen namerttir!
Bakan Varank'tan yolsuzluk iddialarına sert tepki: İspat etmeyen namerttir! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Benimle ilgili, bir kanunsuzluk, usulsüzlük, yolsuzluk, peşkeş, herhangi bir kayırma varsa; ya da bu konularda herhangi bir dahlim varsa bunu ispat etmeyen, bununla ilgili suç duyurusunda bulunmayan alçaktır, namerttir” dedi.
11.12.2022 Gündem
Bakan Varank, Meclis'e TOGG ile geldi
Bakan Varank, Meclis'e TOGG ile geldi Meclis’te 2023 bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri olacak. Bakan Varank, Meclis’e TOGG ile geldi. Bakan Varank, Meclis'e neden TOGG ile geldiğini ayrıntılı olarak anlattı. İşte detaylar...
11.12.2022 Haberler
Bakan Varank, Meclis'e TOGG ile geldi
Bakan Varank, Meclis'e TOGG ile geldi Meclis’te 2023 bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri olacak. Bakan Varank, Meclis’e TOGG ile geldi. Bakan Varank, Meclis'e neden TOGG ile geldiğini ayrıntılı olarak anlattı. İşte detaylar...
11.12.2022 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat! İkinci elde fiyatlar düşüyor
Araç alacaklar dikkat! İkinci elde fiyatlar düşüyor 2022 yılı Şubat ayında araç satışlarında bir önceki aya göre bir miktar artış gözlemlendi. Öte yandan şubat ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. Peki ikinci el araç fiyatlarında ne kadarlık bir fiyat düşüşü oldu? İşte detaylar...
7.03.2022 Ekonomi
Pentagon sivil katliamın videosunu yayınladı! Bomba dedikleri su bidonu çıktı
Pentagon sivil katliamın videosunu yayınladı! Bomba dedikleri su bidonu çıktı Washington Post'un haberine göre, ABD Savunma Bakanlığı Çarşamba günü, Ağustos ayında Kabil'de yedisi çocuk 10 sivili öldüren feci hava saldırısının drone görüntülerini yayınladı. Pentagon'un ise ciddi bir hata yapıldığına dair somut kanıtlara rağmen, bir DEAŞ teröristini hedef aldığı yönündeki ısrarını yeniden gündeme getirdi.
20.01.2022 Haberler
Pentagon sivil katliamın videosunu yayınladı! Bomba dedikleri su bidonu çıktı
Pentagon sivil katliamın videosunu yayınladı! Bomba dedikleri su bidonu çıktı Washington Post'un haberine göre, ABD Savunma Bakanlığı Çarşamba günü, Ağustos ayında Kabil'de yedisi çocuk 10 sivili öldüren feci hava saldırısının drone görüntülerini yayınladı. Pentagon'un ise ciddi bir hata yapıldığına dair somut kanıtlara rağmen, bir DEAŞ teröristini hedef aldığı yönündeki ısrarını yeniden gündeme getirdi.
20.01.2022 Dünya
ÖTV indirimi gelen araçlar ve araba fiyat listesi 2022 || ÖTV indirimi hangi arabalara geldi, sıfır araba fiyatları indirimi nedir?
ÖTV indirimi gelen araçlar ve araba fiyat listesi 2022 || ÖTV indirimi hangi arabalara geldi, sıfır araba fiyatları indirimi nedir? Otomobil ÖTV matrah güncellemesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla karar Resmi Gazete'de yayımlandı. TV oranında gerçekleştirilen değişiklik sonrasında ÖTV oranı düşen otomobillere indirim gelecek. ÖTV indirimi olan araçlar merak ediliyor. Peki ÖTV indirimi gelen araçlar neler? İşte araç ÖTV dilimleri 2022...
14.01.2022 Gündem
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’de görev değişimi
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’de görev değişimi Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ’den yapılan açıklamaya göre, şirketin Genel Müdür ve CEO'su Toshihiko Kudo’nun Japonya’da yeni bir göreve atanması ile birlikte, şirketin Genel Müdür ve CEO’luğu görevini 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla Erdoğan Şahin üstlenecektir.
2.12.2021 Vitrin
İkinci el on-line oto pazarında zirve değişmedi
İkinci el on-line oto pazarında zirve değişmedi İkinci el on-line pazarda en çok tercih edilen otomotiv markası ekim ayında sırasıyla Volkswagen (VW), Renault ve Fiat olurken, model bazında binekte en çok Passat, hafif ticari de ise Doblo tercihi devam etti.
14.11.2021 Otomobil
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 3 milyonuncu aracını üretti
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 3 milyonuncu aracını üretti Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 1994’ten bu yana ürettiği 3 milyonuncu araç olan C-HR modelini banttan indirdi.
13.11.2021 Otomobil
Sakarya'dan 9 ayda 140 bin 43 araç ihraç edildi
Sakarya'dan 9 ayda 140 bin 43 araç ihraç edildi Türkiye'nin ocak-eylül dönemi otomotiv ihracatının yüzde 20,6'sını gerçekleştiren Sakarya'da üretilen 197 bin 761 aracın 140 bin 43'ü yurt dışına gönderildi.
27.10.2021 Ekonomi
İtiraf etmişlerdi... ABD'de ordu ile istihbarat arasında gerilim!
İtiraf etmişlerdi... ABD'de ordu ile istihbarat arasında gerilim! ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Kenneth McKenzie, aynı aileden 7'si çocuk 10 sivilin hayatını kaybettiği Afganistan'ın başkenti Kabil'deki saldırıyı alınan acil istihbarat üzerine gerçekleştirdiklerini iddia ederken, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) ise saldırıdan hemen önce saldırı alanında sivillerin bulunduğu konusunda orduyu uyardıklarını ileri sürdü.
18.09.2021 Dünya
Son dakika: ÖTV indiriminin ardından en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu
Son dakika: ÖTV indiriminin ardından en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu Otomobillerde ÖTV oranlarına esas matrah limitleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile değiştirilmişti. Böylelikle bazı modellerde 60 bin TL’ye varan indirimler gerçekleşmişti. Peki bu indirim kararı ikinci el araç satışlarına nasıl yansıdı? Hangi araç en çok satıldı? İşte cevabı...
14.09.2021 Ekonomi
İcradan satılık otomobil
İcradan satılık otomobil Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Toyota marka araç icradan satılıyor.
3.09.2021 Ekonomi
Fatma Yasak'ın çığlığı! 'Bir saat boyunca ölmemeye çabaladım'
Fatma Yasak'ın çığlığı! 'Bir saat boyunca ölmemeye çabaladım' Evliliğinin ilk aylarında şiddet gördüğü için eşinden boşanan Fatma Yasak, sonrasında yaşadığı süreci sosyal medyada dile getirince gündem oldu. Eski eşi Alper Tasalı'nın silahla alıkoyduğunu söyleyen Yasak, "Ben yaşamak istiyorum. Lütfen sesimi duyun" dedi. Yasak, "Bir gün evdeyken birden kapı çalındı ve dalgınlıkla kapıyı açtığımda kendisini karşımda gördüm elinde bir bıçak vardı ve bana saldırmaya başladı. 1 saat boyunca ölmemeye çabaladım birine seslenmek için kaçsam bile beni kolaylıkla yakalayabilirdi." ifadelerini kullandı.
22.08.2021 Gündem
ÖTV indirimi olan araçlar hangileri 2021? Yeni ÖTV düzenlemesi ile sıfır araba fiyatları ne kadar oldu?
ÖTV indirimi olan araçlar hangileri 2021? Yeni ÖTV düzenlemesi ile sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? ÖTV indirimi olan araçlarla ilgili son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. Otomobillerin ÖTV matrahlarında değişiklik yapıldı. Kararın Resmi Gazete'de yayımlanması sonrasında ise ÖTV indirimi gelen sıfır arabalar araştırılıyor. Peki ÖTV indirimi olan araçlar nedir 2021?
16.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Corolla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.