Son dakika... Ve liste yayınlandı! Türkiye yok...
Son dakika... Ve liste yayınlandı! Türkiye yok... Dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgınında yeni sayfa açıldı, kabus listesinde büyük sürprizler var. 19 Haziran tarihinde ortaya çıkan korkunç sonucun şoku geçmeden geride kalan beş günün üçündeki rakamlar, paniğin dalga dalga yayılmasına yol açtı.
26.06.2020 Dünya
Corona virüste ikinci dalga mı geliyor?
Corona virüste ikinci dalga mı geliyor? Corona'ya dair Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) korkulan bir tarih açıklamış. "Sonbahar" demişler. DSÖ'den yapılan açıklamada, sonbahar aylarında Corona'da ikinci dalga beklendiğini duyurmuşlar. Peki şimdi biz ne yapacağız?
19.06.2020 Dünya
Son dakika: Corona virüste ikinci dalga patlak verdi
Son dakika: Corona virüste ikinci dalga patlak verdi Dünyaya diz çöktüren corona virüs salgınında ürküten rekorlar peş peşe geldi, neredeyse her kıtada tarihi bir felaket yaşanıyor. Çin'de iki ay sonra birçok pazar kapatıldı.
13.06.2020 Dünya
Astrolog Nilay Dinç: Corona virüste ikinci dalga gelebilir
Astrolog Nilay Dinç: Corona virüste ikinci dalga gelebilir Özellikle yaptığı deprem tahminleri ile tanınan astrolog Nilay Dinç korona virüs salgını ile ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Dinç'e göre ikinci korona virüs dalgası görülebilir.