Deniz Aslanı

Deniz Aslanı

Son dakika deniz aslanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan deniz aslanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan deniz aslanı haber sayfamızda...

Deniz Aslanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 133 deniz aslanı haberi bulunmuştur.
Plaja gelen deniz aslanlarının eğlenceli kovalamacası
Plaja gelen deniz aslanlarının eğlenceli kovalamacası ABD California'daki bir plajda yüzenleri kovalayan deniz aslanlarının videosu, sosyal medyada milyonlarca kez izlendi ve 1 milyonu aşkın beğeni aldı.
11.07.2022 Haberler
Plaja gelen deniz aslanlarının eğlenceli kovalamacası
Plaja gelen deniz aslanlarının eğlenceli kovalamacası ABD California'daki bir plajda yüzenleri kovalayan deniz aslanlarının videosu, sosyal medyada milyonlarca kez izlendi ve 1 milyonu aşkın beğeni aldı.
11.07.2022 Dünya
'Deniz Aslanı- 2022 Tatbikatı' yarın başlayacak
'Deniz Aslanı- 2022 Tatbikatı' yarın başlayacak Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinasyonundaki 'Deniz Aslanı-2022 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı'nın fiili bölümü, Türk Arama Kurtarma Bölgesi içinde, Ege Denizi'nin uluslararası suları ile Türk hava sahasında yarın gerçekleştirilecek.
11.05.2022 Gündem
ABD’de otoyola çıkan deniz aslanı kurtarıldı
ABD’de otoyola çıkan deniz aslanı kurtarıldı ABD’nin San Diego kentinde otoyola çıkan deniz aslanı ekipler tarafından kurtarıldı.
10.01.2022 Haberler
ABD’de otoyola çıkan deniz aslanı kurtarıldı
ABD’de otoyola çıkan deniz aslanı kurtarıldı ABD’nin San Diego kentinde otoyola çıkan deniz aslanı ekipler tarafından kurtarıldı.
10.01.2022 Dünya
Şehirde dolaşan deniz aslanı suya götürüldü
Şehirde dolaşan deniz aslanı suya götürüldü ABD'de Oregon eyaleti yaban hayatı polisleri, Lincoln City sakinleri tarafından görülen bir deniz aslanına denize geri dönmesi için eşlik etmek zorunda kaldı.
29.11.2021 Dünya
Son dakika: Sahilde yürüyüş yaparken buldu, hayatının şokunu yaşadı!
Son dakika: Sahilde yürüyüş yaparken buldu, hayatının şokunu yaşadı! Son dakika haberine göre, sahilde eşi, çocukları ve köpekleriyle yürüyüş yapmakta olan kadının bulduğu başsız gizemli yaratık, uzmanları bile şoka uğrattı.
15.04.2021 Dünya
Deniz aslanına tüberküloz teşhisi konuldu
Deniz aslanına tüberküloz teşhisi konuldu Avustralya'da bilim insanları, nesli tükenmekte olan bir deniz aslanında ilk kez tüberküloza rastladı. Uzmanlar, farklı tür tüberkülozun hayvanlardan insanlara bulaşan bir hastalık olduğu uyarısını yapıyor.
15.01.2021 Dünya
Balıkçıların deniz aslanlarını ses fişeğiyle korkutması tepki çekti
Balıkçıların deniz aslanlarını ses fişeğiyle korkutması tepki çekti Kanadalı bir grup balıkçının, deniz aslanlarını korkutmak için ses fişeği atması hayvan severlerin tepkisini çekti. Sosyal medyada grupları olan balıkçıların yayınladığı videoda, Kanadalı bir grup balıkçının av için açıldıkları Georgia Boğazı?nda, gemilerinin takip eden deniz aslanlarını korkutmak için aralarına ses fişeği attıkları görülüyor. Denizcilerin, ayıları ses ile korkutmak için hazırlanmış olan ses fişeğini deniz aslanlarının ortasına attıkları; fişeğin saniyeler sonrası patladığı ve deniz aslanlarının büyük bir korku ile kaçıştıkları görülüyor. Bu durumu gören denizciler ise kahkahalar atıyor ve ?Bu muhteşemdi? diyor. Görüntülerin haber kanallarında yayınlanmasının ardından Okyunuslar ve Balıkçılık Dairesi konu hakkında soruşturma başlattıklarını duyurdu. Uzmanlar ölümcül bir etkisi olmasa da fişeğin, deniz aslanlarının işitmelerinde bir kayba neden olabileceğini söyledi.
11.09.2019 Haberler
Güpegündüz bahçeye geldi!
Güpegündüz bahçeye geldi! Öğle saatlerinde bahçeye çıktılar, görünce çığlık attılar...
6.01.2019 Dünya
Ahtapotu suratına patlattı
Ahtapotu suratına patlattı Kanoya binen genç, uğradığı saldırıyla neye uğradığını şaşırdı. Ağzıyla yakaladığı ahtapotu gencin suratuna fırlatan deniz aslanı daha sonra gözden kayboldu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Rakiplerine böyle meydan okudu!
Rakiplerine böyle meydan okudu! Rakiplerine böyle meydan okudu!
11.09.2019 İlginç Videolar
’Deniz Aslanı-2018’ başarıyla sona erdi
’Deniz Aslanı-2018’ başarıyla sona erdi Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Midilli Adası ve Sakız Adası arasındaki Ege Denizi Türk Arma Kurtarma Bölgesi’nde TCSG Güven gemisinde icra edilen Deniz Aslanı-2018 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı’nın fiili bölümü başarı ile sona erdi. Deniz Aslanı-2018 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı, Midilli Adası ve Sakız Adası arasındaki Ege Denizi Türk Arma Kurtarma Bölgesi’nde TCSG Güven gemisinde icra edildi. Tatbikatın birinci aşamasında, senaryo gereği Türk Arama Kurtarma Bölgesi içerisinde Ege Denizi’nin uluslararası sularında, içerisinde göçmenlerin bulunduğu kuru yük gemisinden tehlike sinyali alınması ve geminin su aldığının öğrenilmesi üzerine kazazedelere yönelik arama ve kurtarma faaliyeti icra edildi. İkinci aşamada ise yine senaryo gereği yangın çıkan yolcu motorundan yardım çağrısı alınması üzerine hem yangın söndürüldü, hem de kazazedeler kurtarıldı.
11.09.2019 Yaşam
Deniz Aslanı - 2018 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı başladı
Deniz Aslanı - 2018 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı başladı Genelkurmay Başkanlığı tarafından planlanan Deniz Aslanı - 2018 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı'nın fiili bölümü, Ege Denizi'ndeki Türk Arama Kurtarma Bölgesi içinde yer alan uluslararası sularda başladı. Sahil Güvenlik Komutanlığının sevk ve idaresinde iki safhada icra edilecek tatbikata, Türk arama kurtarma teşkilatında yer alan Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı unsurları ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) bir Sahil Güvenlik botu katılıyor. Tatbikat, Türk arama kurtarma teşkilatı unsurlarının, müşterek arama kurtarma harekatı icra edebilme yeteneklerini artırarak eğitimlerini geliştirmek, ortaya çıkabilecek aksaklıkları tespit etmek ve gidermeyi amaçlıyor. Deniz Aslanı - 2018, Türk Arama Kurtarma Bölgesi içinde bulunan Midilli ve Sakız adalarının batısı ile adaların arasında kalan iki farklı noktada gerçekleştirilecek. Deniz Aslanı - 2018'de, Kara Kuvvetleri Komutanlığından 1 arama kurtarma helikopteri, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 1 fırkateyn, Hava Kuvvetleri Komutanlığından 1 arama kurtarma uçağı, 1 arama kurtarma helikopteri, 2 ulaştırma uçağı ile Sahil Güvenlik Komutanlığından 3 korvet, 8 bot, 4 helikopter, 2 uçak, 1 Sahil Güvenlik Özel Harekat (SÖH) timi, 1 Dalış, Emniyet, Güvenlik ve Arama Kurtarma (DEGAK) timi görev yapacak. Tatbikatı, Sahil Güvenlik Komutanı Vekili Tuğamiral Bülent Olcay ile 15 ülkeden 22 yabancı gözlemci de takip ediyor.
11.09.2019 Yaşam
TSK'dan Deniz Aslanı 2018'de gövde gösterisi
TSK'dan Deniz Aslanı 2018'de gövde gösterisi Nefes kesen anları tüm dünyaya duyuran Türk Silahlı Kuvvetleri, Ege'de gerçekleşen ve 15 ülkenin takip ettiği...
14.05.2018 Gündem
14 Mayıs 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Sabah Bülteni)
14 Mayıs 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Sabah Bülteni) 14 Mayıs 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Sabah Bülteni)
11.09.2019 Haberler
Deniz Aslanı - 2018 tatbikatı başlıyor
Deniz Aslanı - 2018 tatbikatı başlıyor Genelkurmay Başkanlığı tarafından planlanan Deniz Aslanı - 2018 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı'nın fiili bölümü, Ege Denizi'ndeki Türk Arama Kurtarma Bölgesi içinde yer alan uluslararası sularda başladı.
14.05.2018 Gündem
Deniz aslanı kanoya tırmanmaya kalkınca...
Deniz aslanı kanoya tırmanmaya kalkınca... Deniz aslanı kanoya tırmanmaya kalkınca...
11.09.2019 İlginç Videolar
Tekneye tırmanıp balık için taciz etti
Tekneye tırmanıp balık için taciz etti Tekneye tırmanıp balık için taciz etti
11.09.2019 Nevidyo
Deniz ayısı mekik çekerse...
Deniz ayısı mekik çekerse... Deniz ayısı mekik çekerse...
11.09.2019 Nevidyo
Balıkçılara 'büyük' sürpriz
Balıkçılara 'büyük' sürpriz Balık sezonunun başlamasıyla birlikte denizlere açılan balıkçılar beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Ağdan çıkan deniz aslanı balıkçıkları şaşkına çevirdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Deniz aslanları böyle görüntülendi
Deniz aslanları böyle görüntülendi Deniz aslanları böyle görüntülendi
11.09.2019 İlginç Videolar
Çöpten bir ülke!
Çöpten bir ülke! Okyanuslardaki  kirliliğe dikkat çekmek  için bir kampanya başlatıldı. Aktivistler BM’nin “Büyük Pasifik Çöpü Adası”nı ülke olarak kabul etmesini talep ediyor
23.09.2017 Pazar
30 inek aynı yere bakınca gerçek ortaya çıktı
30 inek aynı yere bakınca gerçek ortaya çıktı İnekler otlanırken bir hayvan fark ettiler. Tanıyamadıkları bu hayvanı şaşkınlıkla izleyen ineklerin halini gören vatandaş hayvanı incelemeye gitti ve gördükleriyle şok oldu...
10.08.2017 Dünya
Deniz aslanı sezona böyle hazırlanıyor
Deniz aslanı sezona böyle hazırlanıyor Deniz aslanı sezona böyle hazırlanıyor
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Aslanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.