Deniz Kızı

Deniz Kızı

Son dakika deniz kızı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan deniz kızı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan deniz kızı haber sayfamızda...

Deniz Kızı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.470 deniz kızı haberi bulunmuştur.
Demet Özdemir'den yeni paylaşım! 'Bırakın uçmak kuşlara münhasır olsun'
Demet Özdemir'den yeni paylaşım! 'Bırakın uçmak kuşlara münhasır olsun' Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren başarılı oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yeni pozlarını yayınladı. Ünlü isme kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
22.03.2024 Cadde
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Çocuklar İçin Çizgi Film Önerileri: 2024'ün En Güzel Çizgi Filmleri
Çocuklar İçin Çizgi Film Önerileri: 2024'ün En Güzel Çizgi Filmleri Bazen çocukları sakinleştirmek ve bazen de eğlendirmek için onlara çizgi film izletiriz. Çizgi filmler sinema sektörü içinde büyük bir yer kaplar ve uzun yıllardır da üretilmektedir. Aynı zamanda çocuklar için elbette vazgeçilmezdir. Peki, çocuklar için çizgi film önerileri nelerdir? 2024'ün en güzel çizgi filmleri hangileridir? İşte bu konu hakkında tüm merak edilenler.
1.01.2024 Ebeveyn
Kıyıya vurdu, eşi benzeri yok! Şoke eden DNA sonucu: 'Kafamız karıştı'
Kıyıya vurdu, eşi benzeri yok! Şoke eden DNA sonucu: 'Kafamız karıştı' Her zamanki gibi sıradan bir güne uyanmışlardı, ta ki kıyıya vuran tuhaf beyaz yaratığa kadar. O saatten sonra tüm basın buraya akın etti. Televizyonlarda, gazetelerde hep aynı şeyden bahsediliyordu. Gazeteciler bir cevap bulabilmek için uzmanları bekledi. Ancak çıkan DNA sonucu asırlardır süren tartışmanın fitilini yeniden ateşledi.
27.10.2023 Yaşam
'Kafdağı Esintisi' İstanbullu sanatseverle buluşuyor
'Kafdağı Esintisi' İstanbullu sanatseverle buluşuyor Kadim Çerkes Kültürü’ni tanıtmayı ve sanatın gücüyle geleceğe taşımayı hedefleyen Bezroko Keramettin Dönmez, resim ve heykelleriyle binlerce yıllık Kafkas mirasının panoramasını çiziyor. Sergi, 28 Ekim'de Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde sanatseverlere kapılarını açacak.
26.10.2023 Kültür Sanat
Eftalya İsminin Anlamı Nedir? Eftalya Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Eftalya İsminin Anlamı Nedir? Eftalya Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Eftalya ismi eski bir isim olmasına rağmen günümüzde tekrar tercih edilen isimler arasında yer almaktadır. Günümüzde anne ve babalar isim seçme konusunda daha dikkatli ve özenli bir şekilde davranmaktadır. Aileler, hem okunuşu hem de anlamı güzel olan isimleri seçerek çocuklarına vermek istemektedirler. Çocuklarına Eftalya ismini vermek isteyen kişiler ilk olarak anlamını öğrenmek isterler. Eftalya isminin anlamı nedir? Eftalya ne demek, hangi anlama gelir? İşte, tüm detaylar.
25.09.2023 Yaşam
Sinem Kobal'ın su altı pozlarına yorum yağdı! 'İki çocuk annesi ve fiziği muhteşem'
Sinem Kobal'ın su altı pozlarına yorum yağdı! 'İki çocuk annesi ve fiziği muhteşem' Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından su altında çekilen pozlarını yayınladı. Ünlü ismin kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
21.09.2023 Cadde
Deniz altında evlilik teklifi
Deniz altında evlilik teklifi Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Side Sualtı Müzesi'nde dalış gerçekleştiren Aşkın Alan (26), sevgilisi Öznur Güpınar'a 20 metre derinlikte pankart açarak evlenme teklifi yaptı.
26.08.2023 Yaşam
Mahalleye çocuk tiyatrosu geliyor
Mahalleye çocuk tiyatrosu geliyor Ders zilinin çalmasına haftalar kalmışken çocukları sanatla buluşturan gezici tiyatrolar yazın son günlerini çocuklar için daha keyifli hâle getiriyor.
20.08.2023 Kültür Sanat
Deniz Seki'den Bodrum'da tatil pozları
Deniz Seki'den Bodrum'da tatil pozları Pop müziğin güçlü seslerinden Deniz Seki, yoğun konser maratonundan fırsat bularak, Bodrum Gündoğan'da deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.
10.08.2023 Cadde
Elçin Sangu'dan tatil pozları! Beğeni ve yorum yağdı
Elçin Sangu'dan tatil pozları! Beğeni ve yorum yağdı Son olarak 'Çöp Adam' adlı yapımda yer alan oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz günlerde uzun süredir aşk yaşadığı Yunus Özdiken ile Marmaris'te kameralara yansımıştı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı.
10.08.2023 Cadde
Gülşen memleketi Ordu'da! Fındık bahçesindeki pozuna yorum yağdı
Gülşen memleketi Ordu'da! Fındık bahçesindeki pozuna yorum yağdı Sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Gülşen Çolakoğlu, memleketi Ordu'da fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Şarkıcı, fındık topladığı anları Instagram hesabından yayınladı.
2.08.2023 Cadde
Gülşen, İzmir'de deniz kızı oldu!
Gülşen, İzmir'de deniz kızı oldu! Gülşen, dün akşam İzmir Kültürpark Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Ünlü popçu, dinleyicilerin yoğun ilgisi gösterdiği konserde hit şarkıları ve sahne performansıyla dikkat çekti.
29.07.2023 Cadde
Nesrin Cavadzade iddialı pozlarına başlık attı: Mayoyla yakalandı!
Nesrin Cavadzade iddialı pozlarına başlık attı: Mayoyla yakalandı! Geçtiğimiz günlerde eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutlamak için yaptığı paylaşımla gündem olan Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucu, fotoğraflarına kendi başlığını atmayı da ihmal etmedi.
11.07.2023 Cadde
Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşme'de! Deniz ve güneşin tadını çıkardılar
Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşme'de! Deniz ve güneşin tadını çıkardılar Ünlü oyuncular Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, soluğu plajda aldı. Şezlonglarında uzun süre sohbet ettikten sonra akşam saatlerinde denize giren ikilinin keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.
28.06.2023 Cadde
Serenay Sarıkaya'nın tatil fotoğrafları olay olmuştu! Tarzının bedeli ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya'nın tatil fotoğrafları olay olmuştu! Tarzının bedeli ortaya çıktı Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı dizinin sezon finali yapması sonrası dinlenmeye çekildi. Arkadaşlarıyla birlikte yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atan oyuncunun, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı. Ünlü ismin olay olan karelerinin ardından, tarzının bedeli de ortaya çıktı.
8.06.2023 Cadde
'Kraliçe' final sahnesiyle şaşırttı! Deniz ile Ateş boşandı
'Kraliçe' final sahnesiyle şaşırttı! Deniz ile Ateş boşandı Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı 'Kraliçe' dizisi final bölümü ile ekrana geldi. Dizinin final bölümünde Deniz ile Ateş boşanırken, Zeynep ile Selim de yeni bir hayata adım attı.
8.06.2023 Cadde
Serenay Sarıkaya tatilde! 'Atın beni denizlere'
Serenay Sarıkaya tatilde! 'Atın beni denizlere' Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı dizinin sezon finali yapması sonrası dinlenmeye çekildi. Arkadaşlarıyla birlikte yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atan 30 yaşındaki güzelin, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
7.06.2023 Cadde
Küçük Deniz Kızı'nın saçları binlerce dolara mal oldu!
Küçük Deniz Kızı'nın saçları binlerce dolara mal oldu! Geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Küçük Deniz Kızı' filminde Ariel'i canlandıran Hailey Bailey'nin siyah saçlarının kızıla çevrilmesi küçük bir servete mal oldu. Filmin saç departmanı sorumlusu Camille Friend, 'çileli' süreç hakkında konuşarak, nasıl bir yol izlediklerini anlattı.
28.05.2023 Cadde
Masalların modası geçmez
Masalların modası geçmez Animasyon, geniş hayal gücünün en büyük destekçisiydi bir zamanlar. Artık teknoloji destekli her film bir nevi animasyona dönüştü. “Avatar” ve niceleri gibi… Disney de 100. yılında, 1989 tarihli animasyonunu canlı aksiyona dönüştürüyor ama her şey özünde yine masal ve teknolojinin marifetiyle animasyondan farkı olmayan bir yapım.
26.05.2023 Kültür Sanat
Hande Erçel'in mayolu pozuna beğeni yağdı!
Hande Erçel'in mayolu pozuna beğeni yağdı! Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile gündemde olan oyuncu Hande Erçel, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı mayolu pozuyla adından söz ettirdi. Yüzü olduğu giyim markası için objektif karşısına geçen Erçel'e, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
20.05.2023 Cadde
Oyuncu Eileen Saki kansere yenik düştü
Oyuncu Eileen Saki kansere yenik düştü 'M*A*S*H' dizisinde canlandırdığı 'Rosie' karakteriyle hafızalara kazınan Eileen Saki'den acı haber geldi. Ünlü oyuncu, savaştığı kansere yenik düştü.
4.05.2023 Cadde
‘Deniz Kızı’na Rus bayrağı
‘Deniz Kızı’na Rus bayrağı Danimarka’nın önemli sembollerinden olan, başkent Kopenhag’da şehir merkezine yakın sahilde duran Deniz Kızı, dün vandal bir saldırıya uğrayarak, Rusya bayrağı renklerine boyandı.
3.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Kızı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.