Kültür Sanat Mahalleye çocuk tiyatrosu geliyor

Mahalleye çocuk tiyatrosu geliyor

20.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ders zilinin çalmasına haftalar kalmışken çocukları sanatla buluşturan gezici tiyatrolar yazın son günlerini çocuklar için daha keyifli hâle getiriyor.

Mahalleye çocuk tiyatrosu geliyor

İlki 2021’de düzenlenen “Mahallemde Çocuk Tiyatrosu”, bu yıl Bostancı Mahallesi, Kozyatağı Mahallesi ve Fikirtepe Mahallesi’nde gerçekleşecek. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan etkinlik, 20 Ağustos’ta Fikirtepe’de, 24-25-26-27 Ağustos tarihlerinde Kozyatağı’nda, 31 Ağustos ile 1-2-3 Eylül tarihlerinde de Bostancı’da yapılacak. İki yılda 20 oyun ile 5 bin 600 çocuğa mahallesinde ulaşan “Mahallemde Çocuk Tiyatrosu”nun bu yılki programı şu şekilde;  

Haberin Devamı

FİKİRTEPE 

Bu akşam Tiyatro Alkış tarafından sahnelenecek “Çizmeli Kedi” oyunu saat 20.00’de Şehit Çağlar Mengü Parkı’nda çocuklarla buluşacak.  

KOZYATAĞI 

24 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de Kriton Curi Parkı’nda Tiyatro Fil “Bir Yüzgeç Hikâyesi”ni sahneye koyacak.  

Sarıyer Sanat Tiyatrosu’nun sahnelediği “Petmen Pet Şişeler Prensi” 25 Ağustos saat 20.00’de Kriton Curi Parkı’nda olacak.  

Kriton Curi Parkı’ndaki diğer bir oyun 26 Ağustos’ta Masal gerçek Tiyatrosu’nun saat 20.00’de sahneleyeceği “Heidi”.   

Kozyatağı’nda çocuklarla buluşacak son oyun Tiyatro Lir tarafından sahnelenen “Yalnız Aslan Liyuva”, 27 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’de Kriton Curi Parkı’nda.  

Mahalleye çocuk tiyatrosu geliyor

BOSTANCI 

Bostancı Tarihi Tren İstasyonu arkasında gerçekleşecek gösterimler 31 Ağustos’ta başlıyor. 1 Eylül saat 20.00’de F Prodüksiyon’un oyunu “Deniz Kızı Ariel”, 2 Eylül Cumartesi De Yapım İstanbul Çağdaş Sahne’nin oyunu “Kırmızı Başlıklı Kız Kim?” ve 3 Eylül Pazar Fikir Sanat Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Korkuluk ve Leyleğin Hikâyesi” küçük sanatseverlerle buluşacak.