Dersleri

Dersleri

Son dakika dersleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dersleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dersleri haber sayfamızda...

Dersleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.464 dersleri haberi bulunmuştur.
'Milletimiz ne diyorsa bizim başımızın üstünedir'
'Milletimiz ne diyorsa bizim başımızın üstünedir' "AK Parti olarak Türkiye'nin en büyük siyasi hareketiyiz." diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Beklemediğimiz bir sonuçtu bu ama milletimiz ne diyorsa bizim başımızın üstünedir. Milletimizin söylediğine saygılıyız. Milletimizin söylediği, 'Daha fazla çalışın. Daha iyi organize olun. Ülkemizin ciddi sorunları var. Bu sorunları da ihmal etmeyin.' Bunun başında ekonomi var" şeklinde konuştu.
8.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den depremzede Özgür ailesine ziyaret
Bakan Özhaseki'den depremzede Özgür ailesine ziyaret Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde evini kaybeden Malatyalı depremzede Özgür ailesinin TOKİ tarafından bir yılda yapılarak teslim edilen yeni yuvalarına konuk oldu.
4.05.2024 Ekonomi
Eylemler polis zoruyla bastırılıyor
Eylemler polis zoruyla bastırılıyor ABD’deki Filistin yanlısı üniversite eylemleri devam ediyor. Columbia’nın ardından UCLA’de de polis müdahalesi gerçekleşti. Ülkede eylemlere karşı antisemitizm yasası gündemde...
3.05.2024 Dünya
Havuz fiyatları serinletmiyor! En pahalısı 10 bin, en ucuzu 400 TL
Havuz fiyatları serinletmiyor! En pahalısı 10 bin, en ucuzu 400 TL İstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024 Gündem
Farhadi’den ustalık dersleri
Farhadi’den ustalık dersleri Çağımızın en önemli sinemacılarından, İranlı yönetmen Asghar Farhadi, değişen perspektifler üzerine kurduğu karakteristik sineması hakkında konuşacağı ve deneyimlerini paylaşacağı bir Ustalık Dersi vermek için gelecek ay Sinematek/Sinema Evi’ne konuk olacak.
27.04.2024 Kültür Sanat
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu'
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu' Uygur Türkü olarak varlıklı bir ailenin içine doğdu. Değişen Çin politikaları sebebiyle aniden ailesiyle iletişimi kesilince Türkiye'de kız kardeşiyle bir başına, beş parasız kaldı. İşte çamaşır suyuyla yer silerken Kuzguncuk'ta Boğaz manzaralı bir restoran açan Ali Gökaslan'ın sıfırdan kurduğu yeni hayatı.
22.04.2024 Yaşam
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Halil Cihan Ünal: Kupada finale çıkmayı istiyoruz!
Halil Cihan Ünal: Kupada finale çıkmayı istiyoruz! Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Halil Cihan Ünal, Beşiktaş maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Ankaragücü
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Uzaktan çalışanlar için mavi yolculuk
Uzaktan çalışanlar için mavi yolculuk Milyarder işadamı Richard Branson’ın kruvaziyer şirketi Virgin Voyages uzaktan çalışanlar için bir ay sürecek bir gemi seyahati başlattı
7.04.2024 Ekonomi
Hem ‘yaktı’ hem ‘savurdu’
Hem ‘yaktı’ hem ‘savurdu’ İklim krizi etkisiyle Güneydoğu Asya aşırı sıcaklarla mücadele ediyor. Bölgede sıcaklık 44 dereceyi gördü.
6.04.2024 Dünya
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Erken seçim yaygarasının aymazlık olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır.' dedi.
1.04.2024 Haberler
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır
Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: Erken seçim yaygarası aymazlıktır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Erken seçim yaygarasının aymazlık olduğunu söyleyen Bahçeli, 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır.' dedi.
1.04.2024 Gündem
Ortak sınavların soru ve cevapları yayımlandı
Ortak sınavların soru ve cevapları yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönem birinci yazılı sınavları, 6. sınıf Türkçe ile 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersleri için 26 Mart’ta; 6 ve 9. sınıf matematik dersleri için de 27 Mart’ta ülke genelinde yapıldı.
31.03.2024 Eğitim
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Merve Boluğur ve Serdar Ortaç bir araya geldi! 'Rönesans tablosu gibi'
Merve Boluğur ve Serdar Ortaç bir araya geldi! 'Rönesans tablosu gibi' Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur, bu defa şarkıcı Serdar Ortaç ile bir araya geldi. Boluğur'un Ortaç ile yayınladığı pozuna kısa süre içerisinde yüzlerce yorum ve beğeni geldi.
30.03.2024 Cadde
Merve Boluğur'dan sürpriz proje! 'Çok eğleneceğiz'
Merve Boluğur'dan sürpriz proje! 'Çok eğleneceğiz' Oyuncu Merve Boluğur, müzik kariyerine single çalışmasıyla devam ediyor. Serdar Ortaç'tan şarkı alan Boluğur, Akmerkez’de bir restoran çıkışı yapımcısıyla birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
29.03.2024 Cadde
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi 29 Mart’ta vizyona girecek ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin galası gerçekleşti. Geceye katılan isimlerden arasında yer alan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, muhabirlerin yönelttiği Çağatay Ulusoy sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz Türkiye’de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanıyor. Yaşlılara saygı denilince akla ilk olarak huzurevleri gibi kurumlar geliyor. Peki 60 yaş üzerine özel olarak açılmış ve tamamen ücretsiz olan “Tazelenme Üniversitesi”ni duydunuz mu?
24.03.2024 Eğitim
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tuzla’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu STK ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Terör en büyük zararı Doğu'ya, Güneydoğu'ya, orada yaşayan vatandaşlarımıza verdi. Hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik yapıdan olursa olsun en büyük zararı Doğu, Güneydoğu'da yaşayan insanımız çekti. Şimdi tersine huzur ortamı da en büyük faydayı Doğu'ya, Güneydoğu'ya veriyor” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü!
Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü! Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu; sözü ve bestesi Serdar Ortaç’a ait 'Çıkartacaksın' adlı yeni single'ını müzikseverlerle buluşturdu. Toplaoğlu, müzik sektörünün içinde bulunduğu durumdan bir hayli dertli olduğunu açıkladı.
23.03.2024 Cadde
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti Kasım 2023'te 36'ıncısı düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasına Hatay'dan katılan Yağmur Karlı, 'En İyi Model' olarak birinci seçilmişti. Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Karlı, 1988 yılında bu yana Erkan Özerman tarafından düzenlenen güzellik yarışması ve geçtiğimiz ay yaşamını yitiren ünlü organizatör hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Cadde
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim!
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim! Sosyal medyada asılsız ölüm haberi yayılan ünlüler arasına Nesrin Sipahi de katıldı. Nesrin Sipahi'nin sağlık durumu açıklandı.
17.03.2024 Cadde
Kursa düşük puan veren öğrenci atıldı
Kursa düşük puan veren öğrenci atıldı Mersin Erdemli’de bulunan Sayaç Vip Premium Eğitim Kurumu’nda üniversiteye hazırlanan bir öğrenci, Google yorumlarda kursu eleştirip 1 puan verdiği için kurstan atıldı.
16.03.2024 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda misafir olmuştu! O aile heyecanını paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda misafir olmuştu! O aile heyecanını paylaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan iftarda Taş ailesi ziyaret etti. Taş ailesi iftar sonrası o anları anlattı.
13.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dersleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.