Dev

Dev

Son dakika dev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dev haber sayfamızda...

Dev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55.382 dev haberi bulunmuştur.
Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezonun enleri belli oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezonun enleri belli oldu! Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezon heyecanı tamamlandı. Fenerbahçe Opet'in lider bitirdiği normal sezonun öne çıkan performansları netleşti.
28.03.2024 Voleybol
Vodafone Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu! Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezon heyecanı sona erdi. Dev organizasyonun ardından yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
28.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
Juventus'un genç yıldızına Almanlar talip!
Juventus'un genç yıldızına Almanlar talip! Roma'da kiralık olarak forma giyen Dean Huijsen için dev kulüplerin harekete geçtiği öne sürüldü.
28.03.2024 İtalya Serie A
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı!
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızlarından Bogdan Bogdanovic, Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four adaylarını sıraladı.
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United forması giyen Sandro Tonali'nin 50 kez bahis kurallarını ihlal ettiği ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
28.03.2024 İspanya La Liga
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak
Bakan Uraloğlu: İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlık olarak İstanbul’da yaptıkları yatırımlar ile İstanbul’un trafiğine önemli ölçüde nefes aldırdıklarını belirterek, “Sarıyer-Kilyos Tüneli ile vatandaşlarımız Avrupa Yakasını neredeyse bir boydan bir boya geçebilecek. Viyadükler ve bağlantı yollarının da bulunduğu toplam 4 şeritli tünel projemiz ile İstanbullular zamandan 30 dakika tasarruf sağlayacak” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia!
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Brezilyalı forvet, Süper Lig'de şampiyon olacaklarını iddia etti
28.03.2024 Galatasaray
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Son dakika... İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Skandal yayınlandı, korkunç görüntüler
Son dakika... İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Skandal yayınlandı, korkunç görüntüler Arap basını İsrail ordusunun plajda yürüyen sivilleri vurduktan sonraki skandalını yayınladı. Olayın korkunç görüntüleri tüm dünyada sansasyona yol açtı.
28.03.2024 Dünya
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi Ümit Milli Takım’ın İtalya ile 1-1 berabere kaldığı maçta çok sayıda scoutun tribünde yer aldığı ve Semih Kılıçsoy’u izlediği belirlendi. Napoli, Juventus, Milan, Inter ve Roma’ya bağlı yetenek avcılarının 18 yaşındaki Beşiktaşlı golcünün performansından etkilendikleri öğrenildi.
28.03.2024 Beşiktaş
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz Gazze Şeridi’ndeki Türk Doktor Taner Kamacı, "Hayati riski en yüksek olanlar ameliyata alınıyor, diğerleri alınamıyor. Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz” dedi.
27.03.2024 Dünya
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yıllık 11 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yıllık 11 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan'dan dev kulübün talip olduğu iddia edildi. Bosna Hersekli santrfora sunulan yıllık maaş önerisi dudak uçuklattı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor Dışişleri Bakanı Fidan: "PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor. Köşeye sıkıştıkça, bu defa yıllardır onlara müsamaha gösteren ülkelerde terör estiriyor"
27.03.2024 Gündem
Çarpıcı araştırma! ABD’lilerin yüzde 55’i İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı
Çarpıcı araştırma! ABD’lilerin yüzde 55’i İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı Gallup tarafından yapılan ankette, ABD’lilerin yüzde 55’inin İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını onaylamadığı ortaya çıktı.
27.03.2024 Dünya
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor Bloomberg, Ukrayna'ya destek sağlamak isteyen ABD'nin Türkiye'nin kapısını çalmaya hazırlandığını duyurdu. Bu haber akıllara geçtiğimiz ay üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesini tekrar gündeme getirdi.
28.03.2024 Dünya
Rize’de fırtına! Dalgaların boyu 3 metreyi aştı
Rize’de fırtına! Dalgaların boyu 3 metreyi aştı Karadeniz’de şiddetli rüzgarın sebep olduğu dalgalar Rize'nin Pazar ilçesi sahilinde kayalıkları ve dalga kıranları aşarak hasara yol açtı.
27.03.2024 Gündem
Üç saatte 10 bin sattı
Üç saatte 10 bin sattı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20’nci yılında Beşiktaş Stadyumu’nda dev bir konser verecek.
27.03.2024 Cadde
Hava gücü nesil yükseltti
Hava gücü nesil yükseltti Türkiye, savunma sanayii alanındaki atılımları kapsamında “dev” bir adım daha attı. ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen ve uçaklara nesil atlatan AESA Uçak Burun Radarı, ilk uçuşunu F-16 ÖZGÜR Platformu ile gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Cadde
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Dev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.