DGS TERCİH EKRANI: DGS tercihleri nasıl ve nereden yapılır? DGS tercih kılavuzu ile ilgili detaylar...
DGS TERCİH EKRANI: DGS tercihleri nasıl ve nereden yapılır? DGS tercih kılavuzu ile ilgili detaylar... DGS tercihleri sınava giren ve sonuçlarını öğrenen adayların gündeminde bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda DGS sonuçlarının açıklanmasından sonra gözler DGS tercihlerine çevrilmişti. 4 yıllık lisans bölümüne tamamlamak isteyen adaylar büyük bir heyecanla bekliyordu. DGS tercihleri başladı. Peki DGS tercihleri nasıl yapılır ve ne zaman bitecek?
30.08.2023 Bilgi Rehberi
2020 DGS tercihleri başladı, tercihler ne zaman sona erecek? ÖSYM DGS tercih  başvuru ekranı ve kılavuzu...
2020 DGS tercihleri başladı, tercihler ne zaman sona erecek? ÖSYM DGS tercih başvuru ekranı ve kılavuzu... DGS tercihleri ÖSYM tarafından alınmaya başlandı. Önlisans eğitimlerini Lisans eğitimine tamamlamak için girdikleri sınavın ardından sonuçların açıklanmasını bekleyen ve sınavdan istediği puanları alan adayların merak içerisinde beklediği DGS tercihleri alınmaya başladı. Önlisans programından mezun olan adayların tercih edebilecekleri Lisans bölümlerine kılavuzda yer verildi. Peki DGS tercihleri ne zaman sona erecek?
26.09.2020 Gündem
DGS tercih ekranı ve kılavuzu ÖSYM 2020! DGS taban puanları, kontenjanları nedir ve tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
DGS tercih ekranı ve kılavuzu ÖSYM 2020! DGS taban puanları, kontenjanları nedir ve tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS tercihleri 25 Eylül tarihinde başladı. DGS tercih işlemlerinin başlamasıyla birlikte taban puanları, kontenjanları, tercih kılavuzu ve tercih ekranı ile ilgili detaylar sınava girenler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte 2020 DGS tercihleri ile ilgili ayrıntılar...
25.09.2020 Gündem