Dilenci Operasyonu

Dilenci Operasyonu

Son dakika dilenci operasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dilenci operasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dilenci operasyonu haber sayfamızda...

Dilenci Operasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77 dilenci operasyonu haberi bulunmuştur.
Elazığ’da dilenci operasyonu! Kamerayı görünce 'Çekme' diye bağırdı
Elazığ’da dilenci operasyonu! Kamerayı görünce 'Çekme' diye bağırdı Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci adeta maraton koşucusu gibi kaçarken bazı dilenciler ise kamerayı görünce çekme diye bağırdı.
17.02.2024 Haberler
Dilencinin '15 dakikada topladım' dediği para zabıtayı bile şaşkına çevirdi
Dilencinin '15 dakikada topladım' dediği para zabıtayı bile şaşkına çevirdi İzmir'in Konak ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yakalanan dilenci, paraları 15 dakika içerisinde topladığını söyleyince zabıta ekipleri şaşkına döndü.
2.10.2023 Gündem
Ekipleri şoke eden olay! Dilencinin üzerinden 1300 TL çıktı
Ekipleri şoke eden olay! Dilencinin üzerinden 1300 TL çıktı Çorum’da dilencilere yönelik yapılan operasyonda zabıta ekiplerince yakalanan M.A 'nın (65) üzerinden 1300 TL çıktı
1.08.2023 Gündem
Taksim’de dilenci operasyonu
Taksim’de dilenci operasyonu İstanbul Taksim'i mesken tutan dilencilere yönelik zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda 9’u çocuk 12 dilenci yakalandı. Bastonlu yaşlı bir kadın, dilenci kendisini görüntüleyen basın mensubuna "kamerayı kapat" diyerek tepki gösterdi.
2.07.2023 Haberler
Taksim'de Bayramı öncesi dilenci operasyonu! Paraları ayakkabısının tabanında sakladı
Taksim'de Bayramı öncesi dilenci operasyonu! Paraları ayakkabısının tabanında sakladı Taksim’de zabıta ekiplerinin yürüttüğü operasyonda 16 dilenciye para cezası uygulanırken, dilendirilen 24 çocukta Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Çalışmalarda bir dilencinin ayakkabı tabanından da 902 lira para çıktı.
22.06.2023 Gündem
Sultangazi'de dilenci operasyonu!
Sultangazi'de dilenci operasyonu! Sultangazi'de dilencilere yönelik zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenledi. Çok sayıda dilenci yakalanırken, yapılan aramada dilencilerin üzerinden çıkan paralar zabıta ekiplerini de şaşırttı.
9.04.2023 Gündem
Kan donduran ifade! Dilencinin 'kiralık bebek' oyunu
Kan donduran ifade! Dilencinin 'kiralık bebek' oyunu Düzce'de 1,5 yaşındaki bebeğin, bazı günler annesinin, bazı günler de halasının kucağında dilencilik için sokak sokak gezdirildiği ortaya çıktı. Anne, çocuğunu bez ve mama karşılığında halasına kiraladığını itiraf ederken dilencilerin hayrete düşüren bu yöntemini zabıtanın dikkati bozdu.
15.06.2022 Gündem
Karantinayı ihlal etti, çocuğuyla dilenirken yakalandı
Karantinayı ihlal etti, çocuğuyla dilenirken yakalandı Düzce’de, çocuğu ile birlikte dilenen Fatma K.'nin koronavirüs temaslısı olduğu ortaya çıktı. Karantinada kalması gerektiği belirlenen kadını ekipler, ceza kesip, evine götürdü.
9.12.2021 Gündem
Metrobüs duraklarında dilenci operasyonu! '5 liram eksikti...'
Metrobüs duraklarında dilenci operasyonu! '5 liram eksikti...' Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul'da, metrobüs duraklarında dilencilik yapanlara yönelik polis ve zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenledi. Operasyonda, dilencilik yaptığı belirlenen 20 kişi ile dilendirilen çocuklar yakalandı.
4.11.2021 Haberler
Metrobüs duraklarında dilenci operasyonu! '5 liram eksikti...'
Metrobüs duraklarında dilenci operasyonu! '5 liram eksikti...' Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul'da, metrobüs duraklarında dilencilik yapanlara yönelik polis ve zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenledi. Operasyonda, dilencilik yaptığı belirlenen 20 kişi ile dilendirilen çocuklar yakalandı.
4.11.2021 Gündem
Konar göçer 33 dilenci kent dışına çıkarıldı
Konar göçer 33 dilenci kent dışına çıkarıldı Hatay’da dilencilere yönelik yapılan operasyonda 33 kişi yakalanarak il dışına çıkarıldı.
17.09.2020 Haberler
Dev operasyon! 100'ü böyle yakalandı
Dev operasyon! 100'ü böyle yakalandı Ceyhan Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde dilenci operasyonu gerçekleştirildi.
30.01.2020 Gündem
Zabıta ekiplerinden bebekli dilencilere operasyon
Zabıta ekiplerinden bebekli dilencilere operasyon Hatay’da zabıta ekipleri, kucaklarındaki bebekleriyle dilenen şahıslara operasyon düzenledi. Operasyonda 2 dilenci kadın ve çiçek satan 4 çocuk yakalandı.
14.11.2019 Haberler
Dilencinin üzerinden çıkan 16 bin TL zabıta ekiplerini şaşkına çevirdi
Dilencinin üzerinden çıkan 16 bin TL zabıta ekiplerini şaşkına çevirdi Bursa’da zabıta ekiplerinin operasyonunda 65 yaşındaki dilencinin üzerinde 16 bin 112 TL para, 3 adet bıçak 3 adet tornavida ve 3 adet para çantası ele geçirildi. 1 günde 16 bin 112 TL toplayan dilenci, “ Ben engelliyim üzerimdeki paraları bana devlet yatırdı, bunlar benim engelli maaşım. Çantamdan çıkan bıçaklarla meyve doğruyorum, tornavidalar ile de bisikletimi tamir ediyorum” dedi.
15.09.2019 Haberler
Yakalandı, üstünden çıkanlar herkesi şaşkına çevirdi
Yakalandı, üstünden çıkanlar herkesi şaşkına çevirdi Bursa’da zabıta ekiplerinin operasyonunda 65 yaşındaki dilencinin üzerinde 16 bin 112 TL para, 3 adet bıçak 3 adet tornavida ve 3 adet para çantası ele geçirildi. 1 günde 16 bin 112 TL toplayan dilenci, “ Ben engelliyim üzerimdeki paraları bana devlet yatırdı, bunlar benim engelli maaşım. Çantamdan çıkan bıçaklarla meyve doğruyorum, tornavidalar ile de bisikletimi tamir ediyorum” dedi.
15.09.2019 Gündem
Dilenci operasyonu
Dilenci operasyonu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta ekipleri, vatandaşların dini ve manevi duygularını istismar eden kişilere yönelik çalışmalarını sürdürdü...
18.07.2019 Ege
Polisi şoke etti! 'Yere çarparım...'
Polisi şoke etti! 'Yere çarparım...' Antalya'nın Manavgat ilçesinde zabıta ve polisin yaptığı operasyon sırasında kucağında bebekle dilenirken yakalanan dilenci, zabıta aracına binmemek için polis ve zabıtayı kucağındaki torunu olan bebek ile tehdit etti. Polisten kurtulamayacağını anlayan dilenci kadın "Çocuğu yere çarparım bak" diyerek harekete geçince yanında olan ve bebeğin annesi de olan diğer dilenci bebeği elinden aldı.
16.06.2019 Gündem
Polisi şoke etti! 'Yere çarparım...'
Polisi şoke etti! 'Yere çarparım...' Antalya'nın Manavgat ilçesinde zabıta ve polisin yaptığı operasyon sırasında kucağında bebekle dilenirken yakalanan dilenci, zabıta aracına binmemek için polis ve zabıtayı kucağındaki torunu olan bebek ile tehdit etti. Polisten kurtulamayacağını anlayan dilenci kadın "Çocuğu yere çarparım bak" diyerek harekete geçince yanında olan ve bebeğin annesi de olan diğer dilenci bebeği elinden aldı.
16.06.2019 Gündem
Taksim’de dilenci operasyonu
Taksim’de dilenci operasyonu Taksim Meydanı’nda turistlere yönelik duygu sömürüsü yaparak para talebinde bulunan kadın zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Ekiplerden kaçamayacağını anlayan kadının benzer yöntemle dilencilik yapan bir başka arkadaşını da ihbar etmesi pes dedirtti. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde bir kadının turistlerin duygularını istismar edip dilencilik yaptığı ihbarını alan zabıta ekipleri harekete geçti. Vatandaşların şikayeti doğrultusunda çalışmalara başlayan zabıta ekipleri önce dilencilik yaptığı iddia edilen şahsı takibe aldı. Takip sırasında kadının Taksim Meydan ve İstiklal Caddesi’nde yürüyen turistlere karşı duygu sömürüsü yaparak para talebinde bulunduğu görüldü. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri dilenen kadını suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanınca arkadaşını da ele verdi Zabıta ekiplerinden kaçamayacağını anlayan kadının, benzer yöntemle dilencilik yapan bir başka arkadaşını da ihbar etmesi pes dedirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan kadına idari para cezası uygulandığı belirtildi. HABER: SÜMER AVCI
11.09.2019 Haberler
Taksim’de dilenci operasyonu
Taksim’de dilenci operasyonu Taksim Meydanı’nda çevredeki vatandaşlara aldırış etmeyerek yanında getirdiği eski kıyafetleri giyip dilencilik yapan kadın, "bu kadarına da pes" dedirtti. Kazandığı paraları sayarak saklayan dilenci, zabıta ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde bir kadının yanında getirdiği eski kıyafetleri giyerek vatandaşların duygularını istismar edip dilencilik yaptığını ihbarını alan zabıta ekipleri harekete geçti. Vatandaşların şikayeti doğrultusunda çalışmalara başlayan zabıta ekipleri önce dilencilik yaptığı iddia edilen kadını takibe aldı. Takip sırasında kadının Taksim Meydan’a gelerek önce kıyafetlerini değiştirdiği ardından dilendiği paraları sayarak vücudunun çeşitli yerlerine sakladığı görüldü. Bunun üzerine zabıta ekipleri operasyon için doğru zamanı beklemeye başladı. Kadının, İstiklal Caddesi’nde vatandaşlardan para dilendiğini gören ekipler dilenciyi yakalayarak gözaltına aldı. Zabıta ekipleri tarafından gözaltına alınan kadın, kendisini çeken basın mensubuna tepki göstererek, "Bir şey mi çaldım, param bile yok’’ demesi bu kadarına da pes dedirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan kadına idari para cezası uygulandığı belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Dilencinin üzerinden 2 bin 141 TL para çıktı
Dilencinin üzerinden 2 bin 141 TL para çıktı Adana’da kent genelinde dilencilere yönelik yapılan çalışmada merkez otogarında izlemeye alınan bir dilencinin üzerinden 2 bin 141 TL para çıktı. Dilencinin paralarına el konulurken, dilenci cebindeki paraları Diyarbakır’da kazandığını iddia etti. Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğüne bağlı motorize dilenci ekipleri, merkez otogarında dilenci operasyonu düzenledi. Operasyonda yakalanan bir dilencinin üzerinden 2 bin 141 TL para çıktı. Diyarbakır’da çalıştığını söyleyen dilenci, “Ben bu kağıt paraları Diyarbakır’da kazandım. Diğer bozuk paraları alın onları dilenerek kazandım, bir daha dilencilik yapmayacağım” dedi. Bu savunmasıyla zabıtayı kandıramayan dilencinin bütün paralarına el konularak hakkında idari ceza uygulandı.
11.09.2019 Yaşam
Yakalanan dilencinin 2 daire, 4 dükkanı varmış
Yakalanan dilencinin 2 daire, 4 dükkanı varmış ANTALYA Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Muratpaşa Camii'nde dilenci operasyonu yaptı. Yakalanan Hüryan Zeybek (46) adlı dilencinin, 2 daire 4 dükkanı olduğu tespit edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı dilenci ekibi ile kapalıyol zabıta ekipleri ve polis ortaklaşa dilenci operasyonu yaptı. Özellikle cuma namazı sonrasında giriş-çıkış kapılarında bekleyen dilencilerden şikayetlerin artması üzerine harekete geçen ekipler, kent merkezindeki tarihi Muratpaşa Camii'nde operasyon düzenledi. Aralarında sivil zabıta memurlarının da bulunduğu ekipler, 7 dilenciyi yakaladı. Yanında getirdiği çantada çorap ve kağıt mendil satan Nuri Deniz'in (85) üzerinden, yaklaşık 100 TL madeni ve kağıt para çıktı. Yürümekte güçlük çektiğini öne süren Deniz, yaşlılık maaşı aldığını, maaşının tamamının kiraya ancak yettiğini söyledi. Dilenciler arasında yer alan Hüryan Zeybek'in kimlik kontrolünü yapan polis ekipleri, uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı olduğunu belirledi. Verdiği bilgiler doğrultusunda İzmir'de oturan ağabeyi ile iletişime geçen zabıta ekipleri, Hüryan Zeybek'in üzerine kayıtlı İzmir'de 2 daire ve 4 dükkan olduğunu öğrendi. Uyuşturucu kullandığı için İzmir'den kaçıp Antalya'ya yerleşen Zeybek'in dilencilik yapıp sokaklarda yaşayarak yaşamını sürdürdüğü kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Yakalanan dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı!
Yakalanan dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı! Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Muratpaşa Camii'nde dilenci operasyonu yaptı. Yakalanan Hüryan Zeybek (46) adlı dilencinin, 2 daire 4 dükkanı olduğu tespit edildi.
30.11.2018 Gündem
'Zengin' dilenciye büyük şok!
'Zengin' dilenciye büyük şok! Diyarbakır’da zabıta ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalanan bir dilencinin üzerinden 7 bin lira çıktı. Dilencinin çantasını kontrol eden zabıta ekipleri ikinci bir şok yaşadı. Çantadan, üzerinde 'geçersizdir' yazan 50 ve 100 liralık banknotlar halinde toplam 6 bin 150 lira sahte para ele geçirildi.
26.09.2018 Gündem
Horasan’da dilenci operasyonu
Horasan’da dilenci operasyonu Erzurum’un Horasan ilçesinde sivil polis ekipleri, vatandaşların dini duygularını istismar ederek para isteyen dilencileri yakalayarak haklarında cezai işlem uyguladı. Horasan’da düzenlenen dilenci operasyonunda 22 şahıs yakalandı. Horasan Emniyetinden vatandaşların dini duygularını istismar ederek para isteyen şahıslara müsaade edilmeyeceği belirtilerek konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Güven Timleri olarak dilencilik yapmak suretiyle para kazanmaya çalışan şahıslara yönelik yaptığımız çalışmalarda dilencilik yaparak kazanç elde ettiğini gördüğümüz 8 yaşı büyük kadın şahıs, 6 yaşı küçük şahıs, 1 yaşı küçük erkek şahıs olmak üzere toplam 15 şahıs ve üzerlerinden çıkan 43 TL para ile Zabıta Müdürlüğüne; ayrıca 18:00 - 19:30 arasında Cumhuriyet caddesi üzerinde 4 yaşı büyük kadın şahıs, 1 yaşı küçük bayan şahıs ile 2 yaşı küçük erkek olmak üzere 7 şahıs ve üzerindeki 27 TL zabıta ekiplerine, genel toplamda 22 dilenci şahıs ve 70 TL teslim edilmiştir”
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dilenci Operasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.