Doğumhane

Doğumhane

Son dakika doğumhane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğumhane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğumhane haber sayfamızda...

Doğumhane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 doğumhane haberi bulunmuştur.
Rusya, Ukrayna’ya füze yağdırdı! En az 12 ölü, 76 yaralı
Rusya, Ukrayna’ya füze yağdırdı! En az 12 ölü, 76 yaralı Rusya'nın Ukrayna geneline 158 füze ve insansız hava aracı (İHA) ile gerçekleştirdiği saldırılar sonucu 12 hayatını kaybetti, 76 kişi yaralandı.
29.12.2023 Dünya
Seda Güven'den çocuklarıyla yeni pozlar
Seda Güven'den çocuklarıyla yeni pozlar 2019 yılında Ali Güzel ile nikâh masasına oturan Seda Güven (38), çocukları Adel ve Ali ile yeni karelerini Instagram sayfasından paylaştı.
21.05.2023 Cadde
Sahra hastaneleri 24 saat açık olacak
Sahra hastaneleri 24 saat açık olacak Sağlık Bakanlığı, afet bölgesinde acil durumlar için kurulu sahra birimlerindeki uygulama birliği için harekete geçti.
5.04.2023 Gündem
'Enkazdan çıkıp doğuma gelen kadınlar vardı'
'Enkazdan çıkıp doğuma gelen kadınlar vardı' Depremin beşinci gününden itibaren gönüllü olarak gittikleri Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde 150’yi aşkın doğum, 50’den fazla sezaryen yaptıran Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ekibiyle, afet koşullarının kadın sağlığı ve doğum süreçlerine etkisini konuştuk.
26.03.2023 Pazar
Köpek eğitiminde eziyet! Hayvan sahiplerinden Harun Koska hakkında şikayet
Köpek eğitiminde eziyet! Hayvan sahiplerinden Harun Koska hakkında şikayet İstanbul'da internet üzerinden ulaştıkları ve kendisini eğitmen olarak tanıtan Harun Koska'ya teslim ettikleri köpeklerinin kaybolduğu ya da terk edildiğini öne süren hayvan sahipleri suç duyurusunda bulundu. İddiaların odağındaki Harun Koska ise yüzündeki morlukları göstererek saldırıya uğradığını öne sürdü.
14.03.2023 Gündem
25 yıllık vefa borcunu ödemek için 7 bin 400 km yol geldi!
25 yıllık vefa borcunu ödemek için 7 bin 400 km yol geldi! Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkez üslü 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Türkiye’ye yardıma koşanlardan birisi de 25 yıllık vefa borcunu ödemek isteyen Malezya ordusunda görevli Tuğgeneral Amran Amır Hamzah oldu.
25.02.2023 Gündem
Japonya’dan yardım için bölgeye geldiler
Japonya’dan yardım için bölgeye geldiler Japonya’dan gelen 70 kişilik sağlık ekibi, Gaziantep Oğuzeli’nde, depremde hasar gördüğü düşünülen ve tedbiren tahliye edilen Devlet Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerine destek için ilçede bir sahra hastanesi kurdu.
19.02.2023 Gündem
Sahra hastanesinde 6 deprem bebeği
Sahra hastanesinde 6 deprem bebeği Adıyaman’da depremden sonra oluşan enkazlar kamyonlarla şehir dışına taşınmaya başlandı. Deprem göçü nedeniyle ıssızlaşan kentte, Kadın Doğum Hastanesi’nin otoparkına kurulan Sahra Hastanesi’nde ise 6 bebek hayata ”merhaba” dedi.
18.02.2023 Gündem
Seda Güven'den doğumhane fotoğrafları! 'Kucağına alınca her şeyi unutuyorsun'
Seda Güven'den doğumhane fotoğrafları! 'Kucağına alınca her şeyi unutuyorsun' Oyuncu Seda Güven, 2019 yılında Ali Güzel ile nikâh masasına oturmuş, Aralık 2020'de de oğlu Yiğit Ali'yi kucağına almıştı. Mutlu evliliği devam eden Güven, 21 Ağustos 2022 tarihinde kızını kucağına alarak ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Hamilelik sürecinde de bol bol paylaşım yapan güzel oyuncu, son olarak doğumhanede çekilen fotoğraflarını yayınladı.
6.09.2022 Cadde
'İlk karşılaştığımız an film karesi gibi aklımda'
'İlk karşılaştığımız an film karesi gibi aklımda' “Biyolojik olmasa da bir çocuğun babası olmak istedim” diye yola çıkan Serkan Özübek şimdi 5.5 yaşında olan oğlu için  “Sanki doğduğundan beri beraberiz gibi hissediyorum. Her şey toz pembe değil tabii ki. Babalıkla değil de, tek ebeveynlikle ilgili zorlandığım kısımlar oluyor” diyor“Biyolojik olmasa da bir çocuğun babası olmak istedim” diye yola çıkan Serkan Özübek şimdi 5.5 yaşında olan oğlu için  “Sanki doğduğundan beri beraberiz gibi hissediyorum. Her şey toz pembe değil tabii ki. Babalıkla değil de, tek ebeveynlikle ilgili zorlandığım kısımlar oluyor” diyor.
19.06.2022 Pazar
Doğumhaneye yetişemedi hastane bahçesinde doğurdu
Doğumhaneye yetişemedi hastane bahçesinde doğurdu Sivas'ta sancısı tutunca yakınları tarafından otomobille hastaneye götürülen Y.T, hastaneye giremeden poliklinikler önünde araç içerisinde doğum yaptı. Aracın hastaneye gelmesi, yaşanan telaş, panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.
27.04.2022 Gündem
Hastanede bebeklere kimlik! İlk uygulama Şanlıurfa'da başladı
Hastanede bebeklere kimlik! İlk uygulama Şanlıurfa'da başladı Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen e-rapor sistemi Şanlıurfa’da uygulanmaya başlandı. Şanlıurfa’da ilk defa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulanan sistem sayesinde yeni doğan bebeğin nüfus cüzdanı hastane tarafından yapılan işlemler sonunda verilecek.
14.04.2022 Gündem
‘Can’dan vefa!
‘Can’dan vefa! İzmir Özel Can Hastanesi, Türkiye’de kadın hastalıklarının öncüsü Prof. Dr. Besim Akalın’ın adının yaşatıldığı doğum kliniğini 8 Mart’ta hizmete açtı...
11.03.2022 Ege
Doğma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Doğma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Doğma kelimesi hem canlılar için hem de fikirler için kullanılır. Başta ''doğu'' ve ''doğumhane'' olmak üzere birçok kelime, bu sözcükten türetilmiştir. Doğma sözcüğü birçok deyim ve kalıp ifade de geçer. Örneğin: ''Doğum Sancısı'' bulmacalarda doğma kelimesinin tüm yanıtlarını anlamları ile birlikte derledik.
10.02.2022 Eğitim
Doğurgan Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Doğurgan Kime Denir?
Doğurgan Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Doğurgan Kime Denir? Doğmak fiilinden türetilen doğurgan kelimesi, hem sözlük hem de mecazi anlamda kullanılır. Çok doğuran, çok çocuk sahibi kadınlara doğurgan denir. Ortalamanın üstünde eser kaleme alan, üretken ve çalışkan kişiler için de aynı kelime kullanılır. Doğurgan ne demek, doğurgan kime denir tüm detayları ile derledik.
9.01.2022 Sözlük
Son dakika: Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi!
Son dakika: Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi! Yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022’de dünyaya gelen ilk bebeğin ailesini tebrik etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ankara Şehir Hastanesi’nde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeği ziyaret etti.
31.12.2021 Gündem
Anılarınız bizim için çok değerli
Anılarınız bizim için çok değerli İzmir’in ilk doğum fotoğrafçısı Dejavu Photography’nin sahibi Kadriye Kaplan, en özel günlerinizi ölümsüzleştiriyor
24.09.2021 Ege
‘Diğer aktörlere paralel davranılmalı’
‘Diğer aktörlere paralel davranılmalı’ Taliban’ın Kabil’e girişi ve Afgan hükümetinin düşmesiyle, ABD dahil uluslararası aktörlerin Afganistan’a ilişkin planları aniden değişti.
18.08.2021 Dünya
Esed rejiminin Halep'te hastaneyi vurması binlerce sivili mağdur etti
Esed rejiminin Halep'te hastaneyi vurması binlerce sivili mağdur etti Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve destekçisi İran'ın kontrolündeki terörist grupların, Halep'in batısındaki Etarip ilçesinde hedef aldığı hastanenin hizmet dışı kalmasıyla, yaklaşık 400 bin sivil sağlık hizmetinden mahrum olacak.
22.03.2021 Dünya
Esenyurt'ta 4 katlı kaçak hastane!
Esenyurt'ta 4 katlı kaçak hastane! İstanbul Esenyurt'ta, 4 katlı bir binanın kaçak hastane olarak kullanıldığı ortaya çıktı. İçinde laboratuvar, doğumhane, muayenehane odaları, ecza deposu bulunan kaçak hastanedeki tıbbi cihazlara el konulduktan sonra bina mühürlendi.
1.02.2021 Gündem
Esenyurt'ta 4 katlı kaçak hastane mühürlendi!
Esenyurt'ta 4 katlı kaçak hastane mühürlendi! İstanbul Esenyurt'ta, 4 katlı bir binanın kaçak hastane olarak kullanıldığı ortaya çıktı. İçinde laboratuvar, doğumhane, muayenehane odaları, ecza deposu bulunan kaçak hastanedeki tıbbi cihazlara el konulduktan sonra bina mühürlendi.
1.02.2021 Gündem
Bursa'da yasa dışı muayenehaneye baskın!
Bursa'da yasa dışı muayenehaneye baskın! Bursa'da, kiraladıkları ofislerde yasa dışı muayenehane açtıkları iddiası polisi harekete geçirdi. Bir apartmanın 5'inci katında kaçak işletilen diş kliniğine polis baskın yaptı. Çok sayıda hasta bulunduğu sırada gerçekleştirilen baskında, katlardaki dairelerin kapılarının asma kilitler ile kilitli olduğu ve dairelere ancak asansörle ulaşılabildiğini tespit edildi. Öte yandan klinikte arama sürerken, apartmana çok sayıda hamile kadın girdiğini fark edildi. Böylelikle de apartmanın üçüncü katında kaçak doğum kliniği olduğu ortaya çıktı.
16.01.2021 Gündem
Kaçak doğumhanenin doktorundan şok sözler! Bal ticareti yapıyorum!
Kaçak doğumhanenin doktorundan şok sözler! Bal ticareti yapıyorum! İstanbul Esenyurt'ta polis, doğumhaneye çevrilen apartman dairesine yapılan baskında 2 kişi gözaltına alındı. Kaçak doğumhanede doktor alarak çalıştığı belirlenen Ö.K., "Ben sadece bal ticaretiyle uğraşıyorum. Eşim de hacamat işleriyle uğraşıyor" diyerek kendisini savundu.
28.12.2020 Gündem
Esenyurt’ta kaçak doğumhaneye baskın
Esenyurt’ta kaçak doğumhaneye baskın İstanbul'da Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” diye teklifte bulunduğunun öğrenilmesi üzerine şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baskın anı ise kameralara böyle yansıdı.
28.12.2020 Haberler
Esenyurt’ta kaçak doğumhaneye baskın
Esenyurt’ta kaçak doğumhaneye baskın İstanbul'da Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” diye teklifte bulunduğunun öğrenilmesi üzerine şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baskın anı ise kameralara böyle yansıdı.
28.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğumhane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.