Dolandıcılık

Dolandıcılık

Son dakika dolandıcılık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dolandıcılık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dolandıcılık haber sayfamızda...

Dolandıcılık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26 dolandıcılık haberi bulunmuştur.
İnsanlık aranıyor!
İnsanlık aranıyor! Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kaybolan oğlu Mustafa Batuhan Güleç’i arayan anne Sema Güleç, 2 kez dolandırıcıların eline düştü. Vicdansız dolandırıcılardan biri çaresiz kadına mezar açtırırken, diğeri oğluna yapılan büyüyü çözmek için yüklü para talep etti...
5.05.2024 Gündem
'HGS' ve 'İSPARK' tuzağı
'HGS' ve 'İSPARK' tuzağı Dolandırıcıların yeni yöntemi HGS ve İSPARK borcu oldu. Dolandırıcılar, sahte avukat kimliği ile 'Borcunuzu ödemek için linke tıklayın' mesajları atarak ağlarına düşürüyor.
22.03.2024 Ekonomi
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasından ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Onlardan biri de lüks dolu hayatlarıyla dikkat çeken Candan kardeşler. Bahar Candan ve Nihal Candan, nitelikli dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçundan gözlatında alındı. Soruşturmaya ait detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz anlattı. İşte detaylar..
15.11.2023 Gündem
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasından ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Onlardan biride lüks dolu hayatlarıyla dikkat çeken Candan kardeşler. Bahar Candan ve Nihal Candan, nitelikli dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçundan gözlatında alındı. Soruşturmaya ait detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve CNN TÜRK muhabiri Merve Toköz anlattı. İşte detaylar..
15.11.2023 Haberler
Ev hanımlarını kandırıp ziynet eşyalarını çalan şüpheli yakalandı
Ev hanımlarını kandırıp ziynet eşyalarını çalan şüpheli yakalandı İstanbul'da telefonla aradığı ev hanımlarına polis olduğunu söyleyerek, ziynet eşyalarını kendilerine teslim etmesini sağlayan bir kişi polisler tarafından yakalandı. Şüphelinin ziynet eşyalarını almaya geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
15.03.2023 Gündem
Baykar'dan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı
Baykar'dan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın fotoğraflarını paylaşarak "yatırım fırsatı, ek gelir" gibi başlıklarla ilan veren dolandırıcılar olduğu duyuruldu.
1.03.2023 Ekonomi
'Sıkıysa yakala' filmi gerçek oldu!
'Sıkıysa yakala' filmi gerçek oldu! Adana polisi, kendisini Ankara’da bir kamu kurumun basın danışmanı, savcı, avukat, doktor ve ekonomist olarak tanıtarak vatandaşları 3 milyon lira dolandırdığı öne sürülen 1 kadın ve 3 erkeği gözaltına aldı. Kadının uyguladığı dolandırıcılık yöntemi Hollywood yapımı “Sıkıysa Yakala” filmini akıllara getirdi.
28.05.2022 Gündem
209 bin dolarlık vurgun yapmışlardı! 3 aylık takip sonunda yakalandılar
209 bin dolarlık vurgun yapmışlardı! 3 aylık takip sonunda yakalandılar Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde A.İ.A., kendilerini polis olarak tanıtan S.A., H.C., A.K. ve A.C. tarafından, adının FETÖ/PDY soruşturmasına karıştığı bahanesiyle 209 bin dolar dolandırıldı.
17.02.2022 Gündem
Sizin de başınıza gelebilir! Instagram'da büyük dolandırıcılık
Sizin de başınıza gelebilir! Instagram'da büyük dolandırıcılık Gün geçmiyor ki internette yeni bir dolandırıcılık yöntemi bulunmasın. Instagram’dan eklediği kadınlara sözde ürünler satan dolandırıcı ne o ürünleri ne de mağdurların gönderdikleri parayı onlara gönderdi. Telefonla aramalara da ‘hodri meydan’ niteliğinde cevaplar verdi.
9.07.2021 Gündem
'Yedek parça işinde iyi kar var' diyerek 10 kişiyi dolandırdı
'Yedek parça işinde iyi kar var' diyerek 10 kişiyi dolandırdı Amasya'da, otomobil yedek parçası ticareti vaadiyle dolandırıcılık yapan şüpheli tutuklandı. Şüpheli M.Ö'nün "Yedek parça işinde iyi kar var" dediği çok sayıda kişiyi, yurt dışından getirteceği otomobil yedek parça satışından yüzde 25'e varan oranlarda kar payı dağıtma vaadiyle yaklaşık 10 milyon lira alarak dolandırdığını belirledi.
4.02.2021 Gündem
Onlarca kişiyi bu mesajla dolandırdılar! 'İndir, kur, yükle'
Onlarca kişiyi bu mesajla dolandırdılar! 'İndir, kur, yükle' Bursa'da merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda,  'Devletten 1000 TL destek' mesajıyla banka hesaplarına girdikleri 35 kişinin 450 bin TL'sini dolandıran ve gözaltına alınan 21 şüpheliden 15'i tutuklandı.
24.12.2020 Gündem
Bitcoin Safiye elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı
Bitcoin Safiye elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da geçen Kasım ayında yakalanıp, getirildiği Aydın'da tutuklanan Safiye Gökçe Y., yurt dışına çıkış yasağı konularak elektronik kelepçeyle serbest bırakıldı.
10.03.2020 Gündem
Cep telefonuna öyle bir mesaj geldi ki hayatı karardı
Cep telefonuna öyle bir mesaj geldi ki hayatı karardı İstanbul Sultangazi'de dolandırıcıların tuzağına düşen esnaf Suat Küçük'ün mobil bankacılık hesabından, telefonuna gönderilen virüsle 15 bin 800 TL'si çekildi. Küçük, savcılığa başvurdu. 
4.03.2020 Gündem
Şanlıurfa’da nakliye dolandırıcılığına 1 tutuklama
Şanlıurfa’da nakliye dolandırıcılığına 1 tutuklama Şanlıurfa'da bir TIR dolusu konfeksiyon malzemesini istenen adrese teslim etmeyerek kendilerine ait depoya boşaltan nakliyeci tutuklandı.
14.01.2020 Haberler
Bu kez dolandırıcılıkla suçlanan Gülizar konuştu!
Bu kez dolandırıcılıkla suçlanan Gülizar konuştu! Şanlıurfa’da, dini nikahla evlendiği Ömer K. tarafından dolandırıcılıkla suçlanan Gülizar H. iddiaları reddetti.
6.01.2020 Gündem
Tek böbrekle şeytani plan! Kendisini ihbar etti
Tek böbrekle şeytani plan! Kendisini ihbar etti Böbreğinin birisini satıp, ikinci böbreği için ilan verip kapora alan ve nakle gireceği sırada kendisini ihbar ettiren Ürdünlünün oyunu polis sorgusunda ortaya çıktı.
14.07.2019 Gündem
151 suç kaydı bulunan cezaevi firarisi yakalandı
151 suç kaydı bulunan cezaevi firarisi yakalandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 151 suç kaydı bulunan ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen Hasan Çaphur, polis ekipleri tarafından yakalandı. Çaphur'un üzerinde yapılan aramada, Yakup Taşer adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktı.
17.03.2019 Gündem
19 yıllık 'sahte öğretmen' hakkında karar çıktı
19 yıllık 'sahte öğretmen' hakkında karar çıktı Trabzon'da sahte diplomayla 19 yıl öğretmenlik yaptığı ortaya çıkan Rukiye G.S., 'sahtecilik' ve 'dolandıcılık' iddiasıyla açılan davada beraat etti. Rukiye G.S., savcılık soruşturmasındaki ifadesinde "20 yılı doldurunca emekliliğe hak kazanacaktım. Çok pişmanım. Devleti zarara uğratmadım. Benim 19 senelik emeklerim ne olacak? Bu olay benim bunca yıllık sırrımdı" açıklamalarında bulunmuştu.
21.11.2017 Gündem
Sulhi Aksüt kimdir?
Sulhi Aksüt kimdir? Müzik dünyasının ünlü ismi Sibel Can'ın bir dönem eşi olan Sulhi Aksüt'e hapis şoku. Sulhi Aksüt ve kardeşi Yusuf Ziya Aksüt'e, "dolandırıcılık" suçundan 3 yıl dokuzar ay hapis verildi. Peki Sulhi Aksüt kimdir? Detaylar haberimizde...
21.06.2016 Gündem
Maket üzerinden ev satan müteahhitin 1400 yıl hapsi isteniyor
Maket üzerinden ev satan müteahhitin 1400 yıl hapsi isteniyor Erzurum'da vaad ettiği evleri bitiremeyince 200 kişinin dava açtığı müteahhit hakkında 1400 yıla kadar hapis cezası istendi.
19.04.2016 Ekonomi
Penis büyütücü sipariş verdi, kutudan bakın ne çıktı?
Penis büyütücü sipariş verdi, kutudan bakın ne çıktı? İnternet üzerinden alışveriş yapan bir adam penis büyültücü satın aldı. Ancak gelen ürünü görünce büyük bir şok yaşadı. Çünkü kutunun içinden penis büyültücü değil büyüteç çıktı.
5.06.2014 Dünya
‘Dram’ın dosyası raftan indi
‘Dram’ın dosyası raftan indi Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) eşinden boşanıp babasının emekli maaşını almaya başladıktan sonra yeniden eşiyle yaşamaya başladığı gerekçesiyle maaşını kesip mahkemeye verdiği Güler B.’nin durumunu yeniden incelemeye aldığı öğrenildi
15.11.2012 Gündem
Yargıtay ‘dramı’ görmezden geldi
Yargıtay ‘dramı’ görmezden geldi ‘Hileli boşanma’ konusunda içtihat oluşturan yüksek mahkemenin verdiği karar, şiddet gördüğü kocasından boşanan, kanser hastası Güler’in yaşamını altüst etti
13.11.2012 Gündem
İşadamının hırsız kabusu
İşadamının hırsız kabusu İZMİR'in çeşitli semtlerinde şubeleri bulunan restoran zincirinin işletmecisi Gürol İyigün'ün spor salonundaki dolabından cüzdanının çalınmasıyla hayatı karardı...
1.12.2010 Gündem
Toprakı da bilirkişi raporu kurtardı
Toprakı da bilirkişi raporu kurtardı Toprak Off - Shoredan şirketlerine açtığı kredileri geri ödemeyen Halis Toprakı dolandırıcılık soruşturmasından Dinç Bilginin yargılandığı davada da bilirkişi olan Prof. Dr. Kayıhan İçelin raporunun kurtardığı ortaya çıktı
25.09.2003 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dolandıcılık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.