Dünya Saati

Dünya Saati

Son dakika Dünya Saati haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dünya Saati gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dünya Saati haber sayfamızda...

Dünya Saati

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.467 dünya saati haberi bulunmuştur.
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise...
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise... Tayland'ın başkenti Bangkok'ta her yıl düzenlenen “Dünya Saati” etkinliği kapsamında iklim krizine ve enerji tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı.
23.03.2024 Haberler
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise...
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise... Tayland'ın başkenti Bangkok'ta her yıl düzenlenen “Dünya Saati” etkinliği kapsamında iklim krizine ve enerji tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı.
23.03.2024 Dünya
190'dan fazla ülke katılıyor! 1 saat boyunca ışıklar kapatıldı
190'dan fazla ülke katılıyor! 1 saat boyunca ışıklar kapatıldı Fransa'nın başkenti Paris'te yer alan Eyfel Kulesi, Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Bastille Opera Binası ve Hotel de Ville dahil olmak üzere 300'den fazla kamu binası iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çekmek için 1 saat boyunca ışıklarını kapatarak karanlığa gömüldü.
25.03.2023 Dünya
Bugün akşam ışıklar kayıplar için kapatılıyor
Bugün akşam ışıklar kayıplar için kapatılıyor Doğal alanların yok oluşu ve iklim krizine dikkat çekmek için her yıl mart ayının son cumartesi günü gerçekleştirilen “Dünya Saati” etkinliğinde bu yıl, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına kapatılacak.
25.03.2023 Gündem
Rusya'da ışıklar söndü! 2 binden fazla yapıda aynı anda...
Rusya'da ışıklar söndü! 2 binden fazla yapıda aynı anda... Rusya'nın başkenti Moskova'da tüm ışıklar aynı anda söndü! Moskova'da "Dünya Saati" etkinliği düzenlendi. WWF tarafından 2007'den beri her yıl düzenlenen "Dünya Saati" etkinliği kapsamında, dünyanın büyük şehirlerindeki önemli anıt, yapı ve binaların ışıkları 1 saatliğine kapatılıyor.
27.03.2021 Dünya
Gezegen için bu akşam ışıkları bir saat kapat!
Gezegen için bu akşam ışıkları bir saat kapat! Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) iklim krizine dikkat çekmek için 2007’den bu yana dünya genelinde milyonlarca insanın katılımıyla düzenlediği küresel etkinlik Dünya Saati’nde bu yıl “değişim” çağrısı yapılacak.
27.03.2021 Dünya
Bu kez evde 'dünya saati'
Bu kez evde 'dünya saati' WWF Türkiye’nin iklim krizine dikkat çekmek için 2007’den beri ışıkların bir saat kapatılması çağrısı yaptığı “Dünya Saati” uygulaması, bu yıl koronavirüs nedeniyle “Dünya Dayanışma Saati” olacak ve sadece evlerde gerçekleşecek
27.03.2020 Gündem
Allianz İzmir ışıkları kapattı
Allianz İzmir ışıkları kapattı 6 Nisan Cumartesi günü 12’nci kez yapılan ve iklim değişikliğine dikkat çekmeyi amaçlayan Dünya Saati etkinliği kapsamında, Allianz Türkiye’nin İzmir’deki merkezi Allianz Kampüs’ün ışıkları, 20:30-21:30 arasında 1 saat kapalı kaldı...
8.04.2019 Ege
Dünya Saati'ni düzenleyen Sivil Toplum Kuruluşu'nun adı nedir?
Dünya Saati'ni düzenleyen Sivil Toplum Kuruluşu'nun adı nedir? 2007'de Sydney'de başlayan Dünya Saati'nde her yıl dünya çapında milyonlarca insan; ev, iş yeri ve anıtların ışıklarını bir saat boyunca söndürerek doğa için sesini yükseltiyor. Peki Dünya Saati'ni düzenleyen bu Sivil Toplum Kuruluşu'nun adı nedir?
5.04.2019 Gündem
Fitbit Versa akıllı saat inceleme: Erkeklerden çok kadınlara yönelik
Fitbit Versa akıllı saat inceleme: Erkeklerden çok kadınlara yönelik Fitbit’in en hafif akıllı saati Versa, 4 günü aşan pil ömrü, sağlık tabanlı teknolojisi, Android ve iOS ile uyumlu olmasıyla epey dikkat çekiyor. Türkiye’de de satışa çıkan Fitbit Versa’yı sizler için detaylı inceledik.
29.06.2018 Teknoloji
Ferhat Göçer'den anlamlı çağrı
Ferhat Göçer'den anlamlı çağrı Mall of İstanbul'da bulunan MOİ Sahne konserler serisine devam ediyor. Organizasyonunu Pera Event'in üslendiği etkinlikte 31 Mart akşamı romantik şarkıların sevilen ismi Ferhat Göçer sahnede olacak.
29.03.2018 Cadde
Medipol Başakşehir'de her yer karanlık!
Medipol Başakşehir'de her yer karanlık! Medipol Başakşehir kulübü Dünya Saati etkinliğine deste vererek  ışıkları söndürdü.
25.03.2018 Futbol
Forum Bornova ‘dünyaya bağlan’dı
Forum Bornova ‘dünyaya bağlan’dı Forum Bornova, saat 20.30 ile 21.30 arasında bir saat boyunca ışıklarını azaltarak WWF-Türkiye’nin iklim değişikliğiyle mücadele çalışmalarına destek oldu.
24.03.2018 Ege
Türkiye'nin simge yerleri bir anda karanlığa büründü
Türkiye'nin simge yerleri bir anda karanlığa büründü Türkiye’nin dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği ‘Dünya Saati’ etkinliğinin bu yılki kampanyası kapsamında bir saatliğine İstanbul’un tarihi yerlerinde ışıklar kapatıldı. Daha güzel bir dünya için ışıklar kapatılınca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bir anda karanlığa büründü.
11.09.2019 Haberler
Ege Perla’da ışıklar 1 saat kapanacak
Ege Perla’da ışıklar 1 saat kapanacak İzmir’in şehir hayatına kattığı yeniliklerle dikkatleri çeken Ege Perla, küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek için tüm dünyada her yıl yoğun katılımlarla gerçekleşen ‘Dünya Saati’ hareketine destek veriyor.
21.03.2018 Ege
Dünya Saati nedir? 2018 yılında Dünya Saati ne zaman?
Dünya Saati nedir? 2018 yılında Dünya Saati ne zaman? Dünya Saati nedir? Dünya Saati 2018 yılında hangi tarihte gerçekleşecek? Dünya Saati'nde ne yapılıyor? İşte Dünya Saati hakkında bilmeniz gereken her şey...
20.03.2018 Doğa
İstanbul’un anıtsal yapıları karanlığa büründü
İstanbul’un anıtsal yapıları karanlığa büründü Dünya Saati etkinliği kapsamında İstanbul’un önemli anıtsal yapıları da iklim değişikliğine dikkat çekmek için bir saatliğine karanlığa büründü. Dünya Saati etkinliğini çerçevesinde Türkiye’de iklim değişikliğinden en çok etkilenecek bölge olarak ifade edilen Akdeniz Bölgesi için etkinlik düzenledi. İstanbul’un önemli anıtsal yapıları iklim değişikliğine dikkat çekmek için bir saatliğine karanlığa büründü. İklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için aralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Dolmabahçe Camii, Galata Kulesi, Sultanahmet Camii, Dolmabahçe Sarayı ve Saat Kulesinin de bulunduğu yüzlerce anıtsal yapı bir saat için ışıklarını kapattı. Geçtiğimiz yıl dünya genelinde 400’ün üzerinde anıtsal yapı bir saatliğine ışıklarını kapatarak katıldığı etkinliğe bu yılda Türkiye’den tarihi binalar ve iş merkezlerinin yanı sıra futbol kulüpleri de destek veriyor.
11.09.2019 Yaşam
Beşiktaş, Dünya Saati Kampanyasında
Beşiktaş, Dünya Saati Kampanyasında Beşiktaş Kulübü, tüm dünyada iklim değişikliğine dikkat çekmek adına gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasına katıldı. Türkiye’de Doğal Hayatı Koruma Vakfı ile işbirliği gerçekleştirilen kampanya kapsamında Vodafone Arena’nın ışıkları 1 saatliğine kapandı.
26.03.2017 Futbol
‘Dünya Saati’ hareketine destek
‘Dünya Saati’ hareketine destek Dünya Doğayı Koruma Vakfı Türkiye (WWF Türkiye) tarafından iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla dünya genelinde Eyfel Kulesi, Sidney Opera Binası’nın da aralarında bulunduğu anıtsal yapılarla eş zamanlı olarak İstanbul’da da birçok tarihi yapının ışıkları 20.30’da bir saatliğine kapatıldı.
25.03.2017 Siyaset
Işıklar bugün sönecek
Işıklar bugün sönecek İklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için dünya çapında binlerce anıtsal yapı bugün (25 Mart gecesi) 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatacak.
24.03.2017 Gündem
G-Shock’tan koleksiyonerlere özel 34 bin TL'lik saat
G-Shock’tan koleksiyonerlere özel 34 bin TL'lik saat Casio’nun sadece 300 adet üretilen özel ürünü G-Shock MR-G, üçüncü nesil Tsuiki zanaatkarı olan Usta Bihou Asano’nun elinden çıktı. Fiyatı ise 34 bin TL.
24.03.2017 Teknoloji
G-Shock’tan koleksiyonerlere özel 34 bin TL'lik saat
G-Shock’tan koleksiyonerlere özel 34 bin TL'lik saat Casio’nun sadece 300 adet üretilen özel ürünü G-Shock MR-G, üçüncü nesil Tsuiki zanaatkarı olan Usta Bihou Asano’nun elinden çıktı. Fiyatı ise 34 bin TL.
24.03.2017 Teknoloji
Vodafone Arena'nın ışıkları 1 saatliğine kapatılıyor
Vodafone Arena'nın ışıkları 1 saatliğine kapatılıyor Beşiktaş'ın iç saha maçlarını oynadığı Vodafone Arena'nın ışıkları, iklim değişikliğine dikkati çekmek için yarın 1 saatliğine kapatılacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Işıklar gelecek için 1 saat kapatılacak
Işıklar gelecek için 1 saat kapatılacak Tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleşecek dünyanın en önemli çevre hareketlerinden biri ‘Dünya Saati’  etkinliği kapsamında, 25 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklar gelecek için kapanacak.
23.03.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Saati ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.