Düşüyor

Düşüyor

Son dakika düşüyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düşüyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düşüyor haber sayfamızda...

Düşüyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.186 düşüyor haberi bulunmuştur.
Kaygı çocukları esir aldı
Kaygı çocukları esir aldı Dünya sorunları, akıllı telefonlar, sosyal medya ve sınavlar nedeniyle çocuklar, adeta kaygının esiri oldular. Korku, endişe, saç dökülmesi, egzema, depresyon bu durumun belirtileri arasında.
26.04.2024 Eğitim
Sarıyer'de okulda şiddet! Kadın öğretmene yumruklu saldırı
Sarıyer'de okulda şiddet! Kadın öğretmene yumruklu saldırı Sarıyer'de bulunan Prof. Dr. Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu öğretmeni N.Ö., okulda akran zorbalığı yapan öğrencisini uyardı. 'Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz' dediği iddia edilen öğrenci babası A.Ç.'yi okula çağırdı. Daha öncede okulda öğretmenlerle ve okul idaresiyle tartıştığı öğrenilen A.Ç. okula gererek kadın öğretmen N.Ö.'ye saldırdı. A.Ç.'nin attığı yumruk darbesiyle yaralanan N.Ö. ambulansla hastaneye kaldırılırken İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
Ümraniye’de kaza yapan araca motosikletli kurye çarptı: 2 yaralı
Ümraniye’de kaza yapan araca motosikletli kurye çarptı: 2 yaralı Ümraniye’de, bariyerlere çarpan hafif ticari araca arkadan gelen motosikletli kurye çarptı. 2 kişinin yaralandığı kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Haberler
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Tuzson’u kabul etti
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Tuzson’u kabul etti Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Numan Kurtulmuş, Macaristan Adalet Bakanı Bence Tuzson’u TBMM'de kabul etti.
24.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
İstanbul'da kan donduran olay! Ada can verirken, 3 yaşındaki oğlu başında bekledi
İstanbul'da kan donduran olay! Ada can verirken, 3 yaşındaki oğlu başında bekledi Kız kaçırma meselesi nedeniyle iki taraf arasındaki silahlı kavganın ortasında kalan 19 yaşındaki Ada Nur Uzuner'in ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Haberler
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
İstanbul'da kan donduran olay! Ada can verirken, 3 yaşındaki oğlu başında bekledi
İstanbul'da kan donduran olay! Ada can verirken, 3 yaşındaki oğlu başında bekledi Kız kaçırma meselesi nedeniyle iki taraf arasındaki silahlı kavganın ortasında kalan 19 yaşındaki Ada Nur Uzuner'in ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
İşte geleceğe bilimsel rota
İşte geleceğe bilimsel rota İş Bankası ve Petrol Ofisi Grubu Bilim Kuşağı Atölyeleri ile başta deprem bölgesindeki çocuklar olmak üzere 230 bini aşkın çocuğa ulaşıldı. Hedef 3 yıl içinde 750 bin çocuğa ulaşmak...
22.04.2024 Ekonomi
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
Aracına saplanmış mermiyi görünce şoke oldu! 'Ya çocuğuma isabet etseydi'
Aracına saplanmış mermiyi görünce şoke oldu! 'Ya çocuğuma isabet etseydi' Tokat'ta yaşayan Emre Kanbulat, evinin bahçesine park ettiği aracında yaşadığı olayla sarsıldı. Aracının ön camına giren mermiyi gören Kanbulat, "Mermi havada durmuyor. Çocuklarımıza da isabet edebilirdi" diyerek tepki gösterdi.
21.04.2024 Gündem
Melike’nin düş dünyasına giriş
Melike’nin düş dünyasına giriş 2021’de kaybettiğimiz Melike Abasıyanık Kurtiç anısına Erimtan Müzesi’nde düzenlenen retrospektif sergisi, sanatını rastlantıya ve sezgiye dayandıran özel bir sanatçının düş dünyasına davet.
21.04.2024 Kültür Sanat
Sıcak havalar serayı hızlı olgunlaştırdı
Sıcak havalar serayı hızlı olgunlaştırdı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’nin dünyada dördüncü sırada olduğu sera üretiminde, çiftçilerin düşen fiyatlarla zararda olduğuna dikkat çekti.
21.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil!
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil! Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş (59), önceki gün ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, objektiflere poz verdiği sırada gözlerinin sulanması üzerine estetik itirafında bulundu.
20.04.2024 Cadde
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi'
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi' Spor yorumcuları, Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-0'lık skorla mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Serdar Topraktepe ile ilgili yorumları dikkat çekti.
20.04.2024 Beşiktaş
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Kültür Sanat
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
'Fed enflasyon ile mücadeleyi kazanıyor'
'Fed enflasyon ile mücadeleyi kazanıyor' Bank of America (BofA) Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Brian Moynihan, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyon ile mücadeleyi kazandığını söyledi.
18.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Düşüyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.