E-Duruşma

E-Duruşma

Son dakika e-duruşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan e-duruşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan e-duruşma haber sayfamızda...

E-Duruşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.528 e-duruşma haberi bulunmuştur.
Van'da askeri araç devrildi
Van'da askeri araç devrildi Van'da sürücüsünün kontrolünü yitirdiği askeri araç, devrildi. Kaza, 1'i hafif yaralı, 13 asker kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan e-Duruşma açıklaması
Adalet Bakanı Tunç'tan e-Duruşma açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ülke genelindeki 3 bin 44 hukuk mahkemesinde e-Duruşma sistemi kullanıldığını, sistemin uygulanmaya başlandığı 15 Eylül 2020 tarihinden bugüne kadar, 1 milyon 671 bin 567 e-Duruşma yapıldığını belirtti.
7.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan  'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var
Bakan Tunç'tan 'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Avukatlık Kanunu'yla ilgili çalışmalarının olduğunu belirterek, "Bir taslak çalışmamız var. Bilim kurulu üzerinde çalışıyor. Avukat meslektaşlarımızın, barolarımızın da görüşlerini almaya devam ediyoruz. İnşallah 28'inci dönem parlamentosunun takdirlerine taslağımızı önce Cumhurbaşkanlığı'mıza ve sonrasında da meclis grubumuza ve milletvekillerimize, takdirlerine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu tekel bayi vahşetinde ilk duruşma yarın görülecek
Türkiye'nin konuştuğu tekel bayi vahşetinde ilk duruşma yarın görülecek Türkiye gündemine oturan 2 kişinin öldüğü Esenyurt'taki tekel bayi saldırısını gerçekleştiren 4 şüphelinin yargılanmasına yarın başlanacak.
18.02.2024 Gündem
Fatih'te kadın cinayeti! Kayıp silah hala bulunamadı
Fatih'te kadın cinayeti! Kayıp silah hala bulunamadı Fatih'te eşi Fatma Narman'ı (21) öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan Yalçın Narman'ı davasında,  olayda kullanılan silah halen bulunamadı.
31.10.2023 Gündem
T.C. KDZ.EREĞLİ 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
T.C. KDZ.EREĞLİ 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ (ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)Sayı :2021/282 Esas 13/06/2023Konu : İflasİ L A NESAS NO: 2016/99 Esas Davacılar , DEMİRKOLLAR GIDA TURİZM İNŞAAT HİZMET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, DEMİRKOLLAR MEŞRUBAT İNŞAAT OTOMOTİV TURİZM SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ ileDavalı , - - arasında mahkememizde görülmekte olan İflas (İflasın Ertelenmesi), İflas (İflas Erteleme Süresinin Uzatılması) davası nedeniyle; HÜKÜM: Ayrıntısı gerekçeli kararda açıklanacağı üzere;A)ASIL DOSYA AÇISINDAN;1-İFLAS ERTELEME TALEBİNİN REDDİNE,2-İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'nün, 544 sicil numarasında kayıtlı DEMİRKOLLAR GIDA TURİZM İNŞAAT HİZMET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Kdz...
16.07.2023 Resmi İlanlar
Bakan Tunç'tan 'arabuluculuk sistemi' açıklaması: Yüzde 70’i anlaşmayla sonuçlandı
Bakan Tunç'tan 'arabuluculuk sistemi' açıklaması: Yüzde 70’i anlaşmayla sonuçlandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Arabuluculuk taraflar arasında barışı sağlayan ve dolayısıyla toplumsal uzlaşmayı sağlayan çok önemli bir yöntem. 2013 yılından bu yana arabuluculuk sistemine 4 milyon 477 bin başvuru yapıldı ve 2 milyon 840 bini anlaşmayla sonuçlandı bu dosyaların” dedi.
14.07.2023 Gündem
E-duruşma 81 ilde 2 bin 37 hukuk mahkemesinde uygulanıyor
E-duruşma 81 ilde 2 bin 37 hukuk mahkemesinde uygulanıyor Adalet Bakanlığı'nca büyükşehirlerdeki adliyelerde kurulumu tamamlanan 637 mahkemenin sisteme dahil edilmesiyle 81 ilde toplam 2 bin 37 hukuk mahkemesinde e-duruşma uygulaması yapıldığı duyuruldu.
31.12.2021 Gündem
Bakan Gül: e-Tebligat ile 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandı
Bakan Gül: e-Tebligat ile 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, e-Tebligat uygulaması sayesinde 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandığını açıkladı. Kira uyuşmazlıklarının arabuluculuk yoluyla çözüme kavuşturulması konusunda da çalıştıklarını kaydeden Bakan Gül, "Özellikle basit bir kira tespit davasının bile 7-10 yıl sürmesi gerçekten kabul edilemez bir durum" dedi.
24.12.2021 Siyaset
Bakan Gül açıkladı! 12 bin yeni personel alınacak
Bakan Gül açıkladı! 12 bin yeni personel alınacak Son dakika haberine göre; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda adalet hizmetleri sınıfı oluşturulması doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2022 yılında teşkilatımıza 12 bin yeni personel alacağız" dedi.
10.12.2021 Gündem
Bakan Gül: Türkiye artık eskiye asla dönmeyecektir
Bakan Gül: Türkiye artık eskiye asla dönmeyecektir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Eski Türkiye artık mazide kaldı ve Türkiye artık eskiye asla dönmeyecektir, kimse döndüremeyecektir. Bu topraklarda, nefret, ayrımcılık, ötekileştirme tohumlarının bir daha asla yer almamasının da teminatı hukuktur, hukuk devletidir." dedi.
12.11.2021 Siyaset
Bakan Gül: e-Duruşma uygulaması 81 ilde başladı
Bakan Gül: e-Duruşma uygulaması 81 ilde başladı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, duruşmalara sesli ve görüntülü katılmaya imkan sağlayan e-Duruşma'nın bugün itibarıyla 81 ilde uygulanmaya başladığını açıkladı.
9.11.2021 Siyaset
E-duruşma mahkeme sayısı 915'e ulaştı
E-duruşma mahkeme sayısı 915'e ulaştı Adalet Bakanlığı’nca, emek ve zaman tasarrufu ile yargılamalarda kolaylık sağlayan e-duruşmanın uygulandığı mahkeme sayısının 915’e çıktığı duyuruldu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün de yakından takip ettiği uygulamayla özellikle Covid-19 salgınında mahkemelerde oluşabilecek yoğunluğun önüne geçildi.
29.09.2021 Siyaset
İstanbul Başsavcısı açıkladı! “İnternet dolandırıcılığı pandemide yüzde 70 arttı”
İstanbul Başsavcısı açıkladı! “İnternet dolandırıcılığı pandemide yüzde 70 arttı” Adli yıl açılış töreni İstanbul Adalet Sarayı’nda yapıldı. Törende konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Covid-19 salgını sırasında bazı suçların yaygınlaştığını söyleyerek İnstagram, Facebook ve Twitter üzerinden işlenen suçların yüzde 50 oranında arttığını, internet dolandırıcılığının ise yüzde 70 arttığını söyledi.
1.09.2021 Gündem
Son dakika! Bakan Gül: Adli yıla reform adımlarıyla başlıyoruz
Son dakika! Bakan Gül: Adli yıla reform adımlarıyla başlıyoruz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bu adli yıla da geçtiğimiz yıldan devraldığımız reform adımlarıyla başlıyoruz. Yeni dönemde de hukukun üstünlüğünü tahkim etmek, adalete erişimi güçlendirmek için reform stratejimizin izini sürmeye devam edeceğiz." dedi.
1.09.2021 Siyaset
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım açıklaması
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım açıklaması Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde, ülkemizde sağlanan bu huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık olduğunu biliyoruz. İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir' dedi.
26.05.2021 Gündem
Bakanlık duyurmuştu! 679 mahkemede uygulanmaya başlandı...
Bakanlık duyurmuştu! 679 mahkemede uygulanmaya başlandı... Adalet Bakanlığınca "Yargı Reformu Stratejisi" kapsamında hayata geçirilen e-Duruşma sistemi, Türkiye genelindeki 679 mahkemede uygulanmaya başlandı.
12.05.2021 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den, BM'de 'terörizm' vurgusu
Adalet Bakanı Gül'den, BM'de 'terörizm' vurgusu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Birleşmiş Milletler (BM) 14'üncü Suçun Önlenmesi ve Ceza Adaleti Kongresi'nde, terörizmle tüm ulusların ortak mücadele etmesi gerektiğine vurgulayarak, "Bazı devletlerin suçluları adeta himaye eden tutumları uluslararası hukuka aykırıdır. Bu tutum ancak çifte standartla açıklanabilir" dedi.
7.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan madde madde açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan madde madde açıkladı! Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnsan Hakları Eylem Planı Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Erdoğan, 'Hangi dine mensup olursa olsun, kamu ve özel sektör çalışanları ile öğrencilerin, kendi dini bayramlarında izinli sayılmalarını sağlıyoruz. Katalog suçlarının kapsamını daraltıyoruz. Tutuklamanın istisna olduğuna dair ilkenin altını çiziyoruz' dedi.
2.03.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

E-Duruşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.