EBA ders programı 25 Mart 2020... EBA ilkokul - ortaokul – lise ders programı ve ders saatleri
EBA ders programı 25 Mart 2020... EBA ilkokul - ortaokul – lise ders programı ve ders saatleri Uzaktan eğitim gören öğrencilerin merak ettiği konuların başında ise EBA ders programı yer alıyor. 23 Mart itibariyle öğrenciler uzaktan eğitime başladılar. EBA ders programı saatleri açıklandı. Öğrenciler, EBA ilkokul, ortaokul ve lise ders programını araştırıyorlar. İşte EBA ilkokul, ortaokul ve lise ders programı…
25.03.2020 Gündem
EBA şifresi nasıl alınıyor? 2020 EBA giriş ve hesap oluşturma işlemi nasıl yapılıyor? Online uzaktan eğitim bugün başlıyor
EBA şifresi nasıl alınıyor? 2020 EBA giriş ve hesap oluşturma işlemi nasıl yapılıyor? Online uzaktan eğitim bugün başlıyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklamada 23 Mart tarihinden itibaren uzaktan ve online eğitime geçileceği ve bu kapsamda bütün hazırlıkların hemen hemen tamamlandığı duyurulmuştu. Yapılan açıklamanın ardından öğrenciler EBA giriş ve hesap oluşturma işlemleri nasıl yapılır sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki EBA giriş işlemi nasıl yapılır, uzaktan ve online eğitim EBA üzerinden mi yapılacak?
22.03.2020 Gündem
EBA hesap oluşturma ve şifre alma işlemi nasıl yapılır? Uzaktan ve online eğitim EBA üzerinden mi yapılacak?
EBA hesap oluşturma ve şifre alma işlemi nasıl yapılır? Uzaktan ve online eğitim EBA üzerinden mi yapılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen Beştepe'deki toplantının ardından akşam saatlerinde kameralar karşısına geçti. Corona virüsü karşısında alınan tedbirleri tek tek açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ilk açıklama kapsamında Nisan ayında gerçekleştirilmesi beklenen ara tatilin 16 Mart tarihinde başlayacağını duyurdu. 23 Mart tarihinden itibaren ise uzaktan ve online eğitime geçeceklerini duyurdu. Peki EBA hesap oluşturma ve şifre alma işlemleri nasıl yapılır? Uzaktan ve online eğitim EBA üzerinden mi gerçekleştirilecek?
13.03.2020 Gündem
EBA, DYK kurs başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen ve öğrenci başvuru tarihleri
EBA, DYK kurs başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen ve öğrenci başvuru tarihleri Eğitim Bilişim Ağı üzerinden yaz dönemi kurslarına başvuru işlemleri yapılabilecek. Kurs vermek isteyen öğretmen adayları başvuru işlemlerini MEBBİS veya EBA platformu üzerinden gerçekleştirebilecek. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına öğretmen başvurularının tamamlanmasının ardından öğrenci başvuruları yapılacak. Peki EBA, DYK kurs başvurusu nasıl yapılır?
18.06.2019 Gündem