Ebebek

Ebebek

Son dakika Ebebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ebebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ebebek haber sayfamızda...

Ebebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42 ebebek haberi bulunmuştur.
ebebek 2023’te hem fiziksel hem de online satışta istikrarlı büyümesini sürdürdü
ebebek 2023’te hem fiziksel hem de online satışta istikrarlı büyümesini sürdürdü Anne-bebek ürünleri sektörünün öncü markası, 2023 yılında da büyümesini sürdürerek, 23 yılda 65 ilde 235 mağaza sayısına ulaştı. Hesaplı fiyatlarla bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılayan ebebek’in fiziksel mağazalarında geçen yıl 47 milyon 440 bin 630 kişi alışveriş yaptı. Bebeveynlere farklı alışveriş deneyimleri sunan firma, 2023 yılında sadece online kanalında 128 milyon 859 bin 724 kişiye ulaşırken, hem mağaza hem de e-ticaret kanalından toplam 81 milyon 642 bin 901 ürünü bebeveynler ile buluşturdu.
1.02.2024 Ekonomi
eBebek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 eBebek kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
eBebek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 eBebek kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? eBebek mağazaları hafta sonu açık mı? eBebek'ten alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, eBebek mağazalarının çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte eBebek çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
'Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı!'
'Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı!' 'Genco' dizisinde hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle dikkat çeken, daha sonra birçok farklı yapımda rol alan Selen Seyven, Ağustos 2020'de Baran Yıldırım ile nikâh masasına oturmutu. Eylül 2021'de ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu, oğlu Marsel'in doğum süreci hakkında konuştu.
23.11.2023 Cadde
Türk ekonomisine OVP dopingi! Borsaya hücum var
Türk ekonomisine OVP dopingi! Borsaya hücum var Çin’in kamuda iPhone’u yasaklamasının ardından hızla gerileyen Apple hisseleri, dünya borsalarında genel bir satış dalgasına neden olurken Borsa İstanbul, OVP’nin açıklanmasıyla artan yabancı yatırımcı ilgisi ve halka arzlara taleple yükseliyor.
9.09.2023 Ekonomi
EBEBEK İŞLEM TARİHİ BELLİ OLDU MU? eBebek ne zaman işlem görecek?
EBEBEK İŞLEM TARİHİ BELLİ OLDU MU? eBebek ne zaman işlem görecek? eBebek 29-30 Ağustos ve 1 Eylül tarihinde talep toplarken bireysel yatırımcıya 5-6 lot arası pay düştü. Yatırımcalar şimdi işlem tarihini merak edip "eBebek ne zaman işlem görecek?" diye soruyor. İşte yanıtı...
6.09.2023 Bilgi Rehberi
eBebek’e 7.7 kat talep
eBebek’e 7.7 kat talep Geçtiğimiz hafta talep toplayan eBebek Mağazacılık halka arzına nominal değerli payların 7.7 katına denk gelen talep geldi.
5.09.2023 Ekonomi
Borsayla küresel adımı hızlı atacak
Borsayla küresel adımı hızlı atacak Anne – bebek sektörünün önde gelen firmalarından ebebek, halka arz ediliyor. Grup CEO’su Halil Erdoğmuş, ebebek olarak küresel bir marka olma hedefi çerçevesinde hareket ettiklerini söyledi.
29.08.2023 Ekonomi
EBEBEK HALKA ARZ TARİHİ NE ZAMAN, hangi bankalarda var? Ebebek halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
EBEBEK HALKA ARZ TARİHİ NE ZAMAN, hangi bankalarda var? Ebebek halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Ebebek halka arz oluyor! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Ebebek Mağazacılığın halka arz oluşuna onay verdi. Kamuyu Aydınlatma Platmormu (KAP) tarafından yayımlanan duyuruda Ebebk halka arz tarihi, fiyatı gibi detaylar yer aldı. Peki, Ebebek halka arz ne zaman, kaç lor verir?
28.08.2023 Bilgi Rehberi
Yeni tüketici dünyası için işte yol haritası
Yeni tüketici dünyası için işte yol haritası DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla eylülde düzenlenen “CMO Summit 2022” kapsamında CMO’lar eş zamanlı olarak CSuite oturumlarında bir araya geldi. Liderler, tüketicilerin değişen davranışlarına ilişkin görüşlerini “Yeniden şekillenen tüketici dünyasına hazır mıyız?” başlıklı oturumlarda paylaştı.
9.11.2022 Milliyet Executive
‘Türkiye’nin en itibarlı markaları’ ödüllendirildi
‘Türkiye’nin en itibarlı markaları’ ödüllendirildi Beykoz Üniversitesi ile İtibar Akademisi tarafından gıdadan akaryakıta bankacılıktan elektronik eşyaya kadar 40 kategoride Türkiye’nin en itibarlı şirketlerinin belirlendiği Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Beykoz Üniversitesi ev sahipliğinde önceki gün düzenlenen törenle kazanan markalara ödülleri takdim edildi.
29.04.2022 Eğitim
Müjgan Ferhan Şensoy: Bir gün bir kızımız olursa adı Pera olsun
Müjgan Ferhan Şensoy: Bir gün bir kızımız olursa adı Pera olsun Oyuncu Derya Baykal ile merhum sanatçı Ferhan Şensoy’un kızları Müjgan Ferhan Şensoy, üç aylık bebeği Pera ile ebebek’in Bebek dergisine poz verdi.
7.01.2022 Cadde
E-bebek geri döndü!
E-bebek geri döndü! Hacker’ların saldırısına uğrayan e-bebek, faaliyetlerine tekrar başladı. E-bebek, 5 Temmuz Pazar günü 03.19 itibariyle siber saldırıya uğramıştı. Öte yandan siber saldırıyı düzenleyenlerin siteyi bırakmak için 300 Bitcoin (20 milyon lira) fidye istediği iddia ediliyordu. e-bebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş, 11 Temmuz’da Linkedin hesabından yaptığı açıklamada “Tam anlamıyla kavuşmaya az kaldı” demişti.
13.07.2020 Ekonomi
e-bebek’e ulaşılamıyor, kullanıcılar endişeli...
e-bebek’e ulaşılamıyor, kullanıcılar endişeli... Bebek ürünleri satan e-bebek’e ulaşım sorunu devam ediyor. Dün Milliyet’in manşete taşıdığı e-bebek’e düzenlenen siber saldırıyı öğrenen kullanıcılar, başta kredi kartı bilgileri olmak üzere kişisel verilerinin, korsanların eline geçmiş olmasından endişe ediyor.
10.07.2020 Ekonomi
Hacker’lar e-bebek’i kaçırdı!
Hacker’lar e-bebek’i kaçırdı! Siber saldırıya uğrayan e-bebek’e günlerdir erişilemiyor. Sitenin ‘şifreleme atağına’ maruz kaldığı, hacker’ların verileri çözmek için yaklaşık 20 milyon lira fidye istediği iddialarına karşılık e-bebek’in kurucusu Erdoğmuş, “Bir kart verisi bile sızmadı” diyor.
9.07.2020 Ekonomi
E-ticarette ‘güven’ büyüyor
E-ticarette ‘güven’ büyüyor E-ticaret yapan şirketlerin güvenli olduğunu ifade eden ‘güven damgasına’ sahip internet sitelerinin sayısı artıyor.
20.06.2020 Ekonomi
“Steptember Gönüllü Buluşması”nda bir araya geldiler
“Steptember Gönüllü Buluşması”nda bir araya geldiler Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye, engelli çocukların ihtiyaç duydukları özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerine ücretsiz ulaşmalarını sağlayan gönüllüleri ile bir araya geldi.
İstanbul Marketing Summit 2019
İstanbul Marketing Summit 2019 İstanbul Marketing Summit, Süper Cuma'da süper bir indirim hazırladı. Limitli sayıda bilette fiyat 333 TL'ye indi. Sadece internet üzerinden gerçekleştirilecek satın almalarda geçerli olan bu fiyatı yakalamak için şimdi biletinizi alın.
4.12.2019 Kültür Sanat
Happy Mom ödülleri kazananları belli oldu!
Happy Mom ödülleri kazananları belli oldu! Türkiye’nin en büyük dijital/mobil hamilelik platformu Happy Mom, bu yıl ilk kez Happy Mom Ödülleri programını hayata geçirdi. 500.000’den fazla oyun kullanıldığı Happy Mom Ödülleri, 20 farklı kategoride kullanıcılarına 2018 yılının en iyilerini sordu. Mutlu Anne-Hamilelik Takibi uygulaması kullanıcıları arasından 27.411 tekil kişi tarafından yapılan oylamada annelere göre Türkiye’nin en iyi markaları belli oldu.
Çocuklarının cinsiyetini planladı
Çocuklarının cinsiyetini planladı Dokuz yıldır Kanal D’nin ‘Arka Sokaklar’ dizisinde rol alan İpek Yaylacıoğlu Usta, ebebek dergisinin ağustos sayısına röportaj verdi.
30.07.2018 Cadde
Yeni buluşma yeri olacak
Yeni buluşma yeri olacak Bölgenin ilk akvaryum projesini içinde barındıran Westpark Outlet, 10 Mayıs’ta kapılarını açacak. AVM, kentlilerin ve çevre illerin yeni buluşma noktası olacak.
5.05.2018 Ege
‘Hayatımız tamamlandı’
‘Hayatımız tamamlandı’ İsmail Hacıoğlu, iki yıl önce evlendiği eşi Duygu ve kızı Yemin’le, ebebek dergisinin ocak sayısı için objektif karşısına geçti.
8.01.2018 Cadde
Kızı ve torunuyla kamera karşısına geçti
Kızı ve torunuyla kamera karşısına geçti ‘Anne İlgisi Uzman Bilgisi’ sloganıyla yola çıkan ve ailelerin ihtiyaçlarına çözüm üreten ebebek, yeni video serisiyle hamilelik ve bebek büyütme süreçlerini ebeveynlere aktaracak.
28.11.2017 Gündem
Ebebek’in yeni mağazası Ege Perla AVM’de açıldı
Ebebek’in yeni mağazası Ege Perla AVM’de açıldı Bebek eşyalarından, gıdaya, oyuncaktan tekstile kadar birbirinden farklı ürün gruplarında binlerce çeşit ürünü bir arada bulabileceğiniz Ebebek, İzmir’de hizmete giren yedinci mağazası ile büyümeye hız kesmeden devam ediyor.
15.09.2017 Ege
Nefise Karatay annelerle buluştu
Nefise Karatay annelerle buluştu Ekranların sevilen yüzü Nefise Karatay, eğitmen Deniz Karadeniz Sezgün ile beraber KidZania’da ebeveynlere bebeklerde ve çocuklarda 'Öpünce Geçmeyen Uflar İlkyardım Eğitimi'ni anlattı.
3.06.2017 Cadde
‘Hamilelik dönemim endişe içinde geçti’
‘Hamilelik dönemim endişe içinde geçti’ ebebek tarafından düzenlenen Bebekoloji Buluşmaları önceki gün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.
7.05.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ebebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.