Cadde 'Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı!'

'Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı!'

22.11.2023 - 11:50 | Son Güncellenme:

'Genco' dizisinde hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle dikkat çeken, daha sonra birçok farklı yapımda rol alan Selen Seyven, Ağustos 2020'de Baran Yıldırım ile nikâh masasına oturmutu. Eylül 2021'de ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu, oğlu Marsel'in doğum süreci hakkında konuştu.

Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı

Selen Seyven, beş aydır tanıştığı inşaat sektöründe çalışan Baran Yıldırım ile Ağustos 2020'de dünyaevine girmişti. İzmir'de gerçekleşen törene, çiftin ailesi ve yakın dostları katılmıştı.

Haberin Devamı

"ANNE VE BABA OLDU BU İKİ TİP"

Mutluluğunu sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, çiçek gönderen eşine teşekkür ederken, "Anne ve baba oldu bu iki tip" mesajını yayınlamıştı.

Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı

"OĞLUM MARSEL"

Instagram hesabından kalp içinde yeni doğan oğlunun elini paylaşan Selen Seyven, "Oğlum Marsel" notunu düşmüştü.

Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı

"AA BU SARI ÇIKTI"

37 yaşındaki oyuncu, Ebebek dergisine verdiği röportajda annelik sürecini anlattı. Seyven, oğlunun sarışın doğmasıyla herkesin büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı

Marsel 9 ay 15 günlük doğdu. Rahatı fazlasıyla yerindeydi sanırım, doğmak için beni zorlamadı. Günü geçtiği için doğumu suni sancıyla başlatmak zorunda kaldı doktorumuz. Dokuz saatlik sancılarından sonra acil sezaryen doğuma alındım çünkü Marsel’in nabzı düşmeye başlamıştı. Ameliyathaneye girdikten sonra her şey çok hızlı gelişti ve soktorumuzun ‘Aa bu sarı çıktı’ demesiyle Marsel’i gördüm. Ameliyathanedeki herkes şaşırdı. Malum babası da ben de esmeriz.

Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı