Ebru Öztürk

Ebru Öztürk

Son dakika Ebru Öztürk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ebru Öztürk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ebru Öztürk haber sayfamızda...

Ebru Öztürk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 865 ebru öztürk haberi bulunmuştur.
Modanın kalbi
Modanın kalbi Her yıl moda tasarımcılarını sektörle ve moda tutkunlarıyla buluşturan İzmir Fashion Week, bu yıl da podyumda birbirinden cesur ve şık defilelere imza attı.
9.03.2024 Ege
Podyuma bahar geldi
Podyuma bahar geldi İzmir Fashion Week, 10’uncu kez modaseverlerin karşısına çıktı.
28.02.2024 Cadde
İstanbul'da deprem göçü! Rota belli oldu
İstanbul'da deprem göçü! Rota belli oldu İstanbul’da gerçekleşmesi beklenen depremin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte insanlar daha güvenli gördükleri kentin kuzeyine göç etmeye başladı. Kentin kuzeyindeki emlakçılar, “Kiralık ilanı koyar koymaz telefonlarımız susmuyor” diyor.
10.03.2023 Haberler
İstanbul'da deprem göçü! Rota belli oldu
İstanbul'da deprem göçü! Rota belli oldu İstanbul’da gerçekleşmesi beklenen depremin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte insanlar daha güvenli gördükleri kentin kuzeyine göç etmeye başladı. Kentin kuzeyindeki emlakçılar, “Kiralık ilanı koyar koymaz telefonlarımız susmuyor” diyor.
10.03.2023 Gündem
Sorusunu cevaplamayan öğretmene kızdı, sözlük yazdı
Sorusunu cevaplamayan öğretmene kızdı, sözlük yazdı Epilepsiyi yenip, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'ni bitiren Ebru Öztürk (50), öğrenciliği döneminde dershane öğretmenine bilmediği kelimenin anlamını sordu. Öztürk, öğretmenin "Sen benim dersime girmiyorsun, söyleyemem" demesine kızıp, 20 yıllık çalışması sonucu açık öğretim öğrencileri için terimler sözlüğü yazdı.
7.03.2023 Haberler
Sorusunu cevaplamayan öğretmene kızdı, sözlük yazdı
Sorusunu cevaplamayan öğretmene kızdı, sözlük yazdı Epilepsiyi yenip, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'ni bitiren Ebru Öztürk (50), öğrenciliği döneminde dershane öğretmenine bilmediği kelimenin anlamını sordu. Öztürk, öğretmenin "Sen benim dersime girmiyorsun, söyleyemem" demesine kızıp, 20 yıllık çalışması sonucu açık öğretim öğrencileri için terimler sözlüğü yazdı.
7.03.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Moda tutkunları buluştu Sektöre yeni bir soluk getirme arzusuyla yola çıkan Lady Gina, zamansız tasarımlarını moda tutkunlarının beğenisine sunduğu Galataport Mağaza açılış davetinde önemli isimleri bir araya getirdi...
24.11.2022 Cadde
Tüp bebek tedavisiyle ilgili akılda tutulması gereken 10 gerçek
Tüp bebek tedavisiyle ilgili akılda tutulması gereken 10 gerçek Tüp bebek uygulaması korunmasız ve düzenli cinsel birlikteliğe rağmen çocuk sahibi olamayan çiftlere uygulanan en etkin tedavi yöntemi. Ancak tüp bebek tedavisi hakkında doğru bilinen yanlışların oldukça fazla olduğunu belirten Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Ebru Öztürk Öksüz, tüp bebek tedavisiyle ilgili akılda tutulması gereken 10 gerçeği açıkladı.
2.10.2022 Kadın Sağlığı
Sürprizli açılış
Sürprizli açılış Kelebek Mobilya, yeni konseptle tasarladığı Vadi İstanbul mağazasını, sanatçı Eylem Pala Uluğ’un atık plastik poşetleri dönüştürerek hazırladığı ‘Kelebek Sürdürülebilirlik Sergisi’ eşliğinde açtı.
2.07.2022 Cadde
Moda rüzgarı
Moda rüzgarı Moda ve tekstil sektörünün öncü isimleri 9-11 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de bir araya geldi.
12.02.2022 Cadde
‘Evlilikten uzaklaşıyorum’
‘Evlilikten uzaklaşıyorum’ İzmir Fashion Week, görkemli defileler ile start aldı.
22.01.2022 Cadde
Onkoloji hastası çocuklara destek
Onkoloji hastası çocuklara destek 8. İzmir Fashion Week, 20-23 Ocak günleri arısında düzenlenecek.
3.01.2022 Ege
Renkli buluşma
Renkli buluşma Dekorasyon markası Monden İstanbul, yeni koleksiyonu Vav’ı Nişantaşı Bretz Mobilya’da düzenlediği davetle tanıttı.
15.11.2021 Cadde
Defileyle kutlandı
Defileyle kutlandı Hilltown AVM’de ünlü markaların katılımıyla gerçekleşen, “2021-2022 Sonbahar-Kış Koleksiyonu” defilesi beğeni topladı.
3.11.2021 Ege
16 yaşındaki Elif Çakar birinci oldu
16 yaşındaki Elif Çakar birinci oldu Türkiye’nin en köklü modellik yarışmalarından Miss&Mr. Model of Turkey 2021 Kuşadası Palm Wings Hotel’de düzenlenen muhteşem bir finalle gerçekleşti.
20.09.2021 Ege
Türkiye’nin modelleri
Türkiye’nin modelleri Miss&Mr. Model Of Turkey 2021, Kuşadası Palm Wings Hotel’de gerçekleşti.
16.09.2021 Cadde
Nagihan Karadere: Canlı ceset gibiydim!
Nagihan Karadere: Canlı ceset gibiydim! Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli sporcu Nagihan Karadere, şimdilerde değişimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 400 metre engelli koşuda kırdığı Türkiye rekoru ile zirveyi 10 yıldır kimseye kaptırmayan Nagihan Karadere, önceki gün zaferinin kutlamasını yaptı.
3.08.2021 Cadde
Epilepsi hastaları örgütleniyor
Epilepsi hastaları örgütleniyor Türkiye’de epilepsiyi kapsayan beş doktor derneği olmasına rağmen, 1 milyona yakın epilepsi hastası ilk kez STK olarak örgütleniyor.
18.06.2021 Gündem
Yumurta rezervi ile ilgili herkesin merak ettiği 11 soru
Yumurta rezervi ile ilgili herkesin merak ettiği 11 soru Kadınların yumurta rezervi yaşla birlikte azalıyor. Çocuk sahibi olabilmek için yumurta rezervinin, yani yumurta sayısının yanı sıra kalitesinin çok daha önemli olduğunu ve yumurta kalitesinin de yaşla birlikte azaldığını belirten Doç. Dr. Tayfun Kutlu ile Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Ebru Öztürk Öksüz, kadınlardaki yumurta rezervi ile ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.
23.02.2021 Kadın Sağlığı
Eylül bebeğin çığlığı
Eylül bebeğin çığlığı “Gevşek bebek sendromu” olarak bilinen SMA hastalığıyla mücadele eden iki yaş altı onlarca çocuğun ailesi, yurt dışında uygulanan ve hastalığın gelişimini engelleyen gen tedavisine ulaşmak istiyor. Ama tedavinin maliyetinin 2.1 milyon euro olması, önlerindeki en büyük engel.
27.12.2020 Gündem
Tüplerdeki sorunlar gebelik şansını azaltabilir
Tüplerdeki sorunlar gebelik şansını azaltabilir Anne olmayı zorlaştıran, hatta bazen engelleyen en önemli sorunlardan biri de tüplerdeki sorunlar. Gebe kalmak için yumurta ve spermin kadınlardaki tüplerde birleşmesi gerektiğini söyleyen Doç. Dr. Tayfun Kutlu ve Dr. Ebru Öztürk Öksüz konu hakkında bilgi verdi.
17.12.2020 Kadın Sağlığı
Son dakika... Türkiye'yi sarsan çifte cinayette 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
Son dakika... Türkiye'yi sarsan çifte cinayette 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Gelen son dakika haberine göre; ablası Ebru Öztürk ile uzman çavuş eniştesi Erkan Öztürk'ü evlerinde tabancayla vurarak öldüren ve 2 ay sonra Niğde'de yakalanan polis memuru Uğur Doğan hakkında karar çıktı.
24.11.2020 Gündem
Tüp bebek tedavisine başlayacaklar için 10 önemli öneri
Tüp bebek tedavisine başlayacaklar için 10 önemli öneri Günümüzde bebek sahibi olmak için tüp bebek merkezlerine başvuran çiftlerin sayısındaki artışla birlikte tüp bebek yöntemleri de sürekli gelişiyor, başarı oranları giderek artıyor. Kadın Sağlığı, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanları Doç.Dr. Tayfun Kutlu ve Op.Dr. Ebru Öztürk Öksüz, bebek sahibi olmak isteyen çiftlere bazı önerilerde bulundu. İşte tüp bebek tedavisine başlamadan önce çiftlerin mutlaka aklında bulunması gerekenler…
1.09.2020 Genel Sağlık
Ebru Öztürk iş hayatına atılıyor
Ebru Öztürk iş hayatına atılıyor Manken ve oyuncu Ebru Öztürk, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.
3.07.2020 Cadde
Ablasını ve eniştesini çocuklarını gözü önünde öldürmüştü... Yakalandı
Ablasını ve eniştesini çocuklarını gözü önünde öldürmüştü... Yakalandı Isparta'da uzman çavuş eniştesini ile ablasını öldürdüğü iddiasıyla aranan ve polis memuru olduğu öğrenilen şüpheli, Niğde'de gözaltına alındı.
14.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Öztürk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.