Eklenti

Eklenti

Son dakika eklenti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eklenti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eklenti haber sayfamızda...

Eklenti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 383 eklenti haberi bulunmuştur.
Asgari ücrette kritik gün yarın! İşte pazarlığın başlayacağı rakam
Asgari ücrette kritik gün yarın! İşte pazarlığın başlayacağı rakam Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücret görüşmelerinde. İlk toplantı 11 Aralık tarihinde gerçekleşmişti. Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın ikinci kez toplanacak. Peki asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Pazarlık hangi rakam üzerinden başlayacak? İşte detaylar...
17.12.2023 Haberler
Asgari ücrette kritik gün! İşte pazarlığın başlayacağı rakam
Asgari ücrette kritik gün! İşte pazarlığın başlayacağı rakam Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücret görüşmelerinde. İlk toplantı 11 Aralık tarihinde gerçekleşmişti. Asgari Ücret Tespit Komisyonu Pazartesi günü ikinci kez toplanacak. Peki asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Pazarlık hangi rakam üzerinden başlayacak? İşte detaylar...
17.12.2023 Ekonomi
Memur, emekli ve asgari ücretliye enflasyon farkı! Merkez Bankası’nın son anketiyle zam hesabı değişti
Memur, emekli ve asgari ücretliye enflasyon farkı! Merkez Bankası’nın son anketiyle zam hesabı değişti Milyonlarca memur, emekli ve asgari ücretlinin gözü kulağı ocak ayında yapılacak olan zamda. Aralık ayı enflasyon verisinin açıklanması ile birlikte maaşlara yansıtılacak enflasyon farkları da netleşmiş olacak. Maaş zamlarının belli olmasına sayılı gün kala enflasyon tahminleri de güncellendi. Peki Merkez Bankası'nın beklenti anketine göre yeni zam oranı ne olacak? İşte detaylar...
16.12.2023 Ekonomi
Zerdeçalın faydalarını araştırmalar söylüyor
Zerdeçalın faydalarını araştırmalar söylüyor Ayurveda tıbbında binlerce yıldır kutlanan zerdeçalın sağlığa faydaları artık bilimsel araştırmalarla da doğrulanıyor.
23.09.2023 Pazar
Çatlak falez üzerindeki yapıya 'Güçlendirme gerekmiyor' raporu
Çatlak falez üzerindeki yapıya 'Güçlendirme gerekmiyor' raporu Antalya’da çatlak, yarılmış altı mağara olan, falez üzerinde bulunan ve görüntüsüyle yakın zamanda tartışmaya neden olan yapı ile ilgili 'Kontrollü hasar performans düzeyini sağladığı ve yapıda güçlendirme gerekmediği' raporu verildi.
15.05.2023 Gündem
Boğaz’ın gerdanlığı yeni yüzüyle açıldı
Boğaz’ın gerdanlığı yeni yüzüyle açıldı Tarihi antik çağa kadar inen İstanbul’un simge yapılarından Kız Kulesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı törenle yeniden ziyarete açıldı. Resterasyonu tamamlanan Kız Kulesi’nin mayıs sonuna kadar ücretsiz gezilebileceğini belirten Bakan Ersoy, 2. Mahmut dönemindeki görsellerinden yararlanılarak günümüze kazandırıldığını vurguladı.
12.05.2023 Gündem
'Ne zaman evimize gideceğiz?'
'Ne zaman evimize gideceğiz?' Afet sahasını ziyaret eden, çadır ve konteyner kentlerde görev alan psikolog ve psikiyatri uzmanlarına, çocuk ve ergenlerin ruh sağlığına ilişkin gözlemlerini ve başlıca ihtiyaçlarını sorduk.
19.03.2023 Pazar
Falezlerde yarık oluşan kaya üzerine 'ev' şaşkına çeviriyor
Falezlerde yarık oluşan kaya üzerine 'ev' şaşkına çeviriyor Antalya'da falezlerdeki bazı binalara sonradan yapılan eklentilerin demirle kayalıklara sabitlenmeye çalışıldığı, çatlama nedeniyle yarık oluşan kayanın üzerindeki evin bir bölümünde kayma olduğu ve balkonun çatladığı görüldü.
10.03.2023 Haberler
Falezlerde yarık oluşan kaya üzerine 'ev' şaşkına çeviriyor
Falezlerde yarık oluşan kaya üzerine 'ev' şaşkına çeviriyor Antalya'da falezlerdeki bazı binalara sonradan yapılan eklentilerin demirle kayalıklara sabitlenmeye çalışıldığı, çatlama nedeniyle yarık oluşan kayanın üzerindeki evin bir bölümünde kayma olduğu ve balkonun çatladığı görüldü.
10.03.2023 Gündem
Gözler enflasyon rakamlarına çevrildi! İşte asgari ücrette tüm senaryolar
Gözler enflasyon rakamlarına çevrildi! İşte asgari ücrette tüm senaryolar Asgari ücret maratonu bu hafta başladı. Yeni rakamı belirleyecek ilk toplantı 7 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammında beklentiler ne? İşte detaylar...
4.12.2022 Haberler
Gözler enflasyon rakamlarına çevrildi! İşte asgari ücrette tüm senaryolar
Gözler enflasyon rakamlarına çevrildi! İşte asgari ücrette tüm senaryolar Asgari ücret maratonu bu hafta başladı. Yeni rakamı belirleyecek ilk toplantı 7 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammında beklentiler ne? İşte tüm senaryolar...
4.12.2022 Ekonomi
Bizans hipodromu hayat bulacak mı?
Bizans hipodromu hayat bulacak mı? Sultanahmet Meydanı’nın altında bulunan Bizans hipodromunun ortaya çıkarılması için hazırlanan proje, tartışmalara neden oldu. Projeye bazı uzmanlar olumlu bakarken, bazıları ise büyük bir hata olacağını söylüyor.
2.10.2022 Gündem
Kız Kulesi’nde restorasyon endişesi
Kız Kulesi’nde restorasyon endişesi Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları sırasında sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar tartışmalara yol açtı. Restorasyon ekibinde yer alan Prof. Zeynep Ahunbay ise “Restorasyon ile özgün biçim ve yapım tekniğinin hayata geçmesi sağlanacak” dedi.
5.09.2022 Kültür Sanat
Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden 'Kız Kulesi' açıklaması
Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden 'Kız Kulesi' açıklaması Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden, restorasyona alınan Kız Kulesi'yle ilgili "2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşında, Kız Kulesi, bir anıt eser ve müze olarak hizmet verecektir" açıklaması yapıldı.
3.09.2022 Gündem
Plugins Ne Demek, Türkçesi Nedir? Plugin Ne İşe Yarar?
Plugins Ne Demek, Türkçesi Nedir? Plugin Ne İşe Yarar? Plugin, eklenti olmakla birlikte ana programa normalde sahip olmadığı ekstra özellik kazandırmaktadır. Kendi başına bir işlem görmeyen plugin, ana programdan bağımsız tek başına çalışamamaktadır. Plugin ne demek? Plugins Türkçesi nedir? Plugin ne işe yarar sizler için derledik.
22.08.2022 Eğitim
Cinsiyet eşitliği Kırmızı Işık’ta
Cinsiyet eşitliği Kırmızı Işık’ta Türkiye Vodafone Vakfı, kadınların şiddetten korunması amacıyla sekiz yıl önce hayata geçirdiği “Kırmızı Işık” uygulamasını geliştirmeye devam ediyor. Uygulamaya son olarak “toplumsal cinsiyet eşitliği” temalı eğitim videoları ve Şiddet Farkındalık Testi eklendi. Yeni eklentilerle, kadınların şiddet türleri hakkında farkındalıklarının artırılması hedefleniyor.
1.08.2022 Ekonomi
Tatil hayaliyle dolandırılmayın! Ödeme yaparken dikkat
Tatil hayaliyle dolandırılmayın! Ödeme yaparken dikkat Hayalini kurduğunuz yaz tatilinizin zehir olmaması için sayıları her geçen gün artan tatil dolandırıcılarına karşı dikkatli olun
26.06.2022 Pazar
Torbacıların şifresi çözüldü! Eroine ‘Erol abi’, metamfetamine ‘Metin abi’ demişler
Torbacıların şifresi çözüldü! Eroine ‘Erol abi’, metamfetamine ‘Metin abi’ demişler Muş’ta Polis Özel Harekat’ın da desteğiyle torbacılara yönelik düzenlenen eş zamanlı şafak operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.
20.06.2022 Gündem
Kanal Tokat 2 Projesi tüm hızıyla devam ediyor
Kanal Tokat 2 Projesi tüm hızıyla devam ediyor Tokat Belediyesi tarafından Kanal Tokat 2 Projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında 25 bin metrekarelik alanda kurulu olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı baştan sona yenilendi. 5 ay gibi bir sürede tamamlanan Park’ta incelemelerde bulunan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kanal Tokat 2 Projesi çerçevesinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.
6.06.2022 Vitrin
Belediyeden eklentileri yıkılan tarihi yalıyla ilgili açıklama: 9 kez mühür fekki yapıldı
Belediyeden eklentileri yıkılan tarihi yalıyla ilgili açıklama: 9 kez mühür fekki yapıldı İzmir Bayraklı ilçesindeki tarihi Saime Sultan Yalısı’nın bahçe ve kıyı şeridine 'kaçak' olarak inşa edildiği gerekçesiyle eklenti ve platformlarının yıkılmasıyla ilgili belediye açıklama yaptı. Açıklamada, yılbaşında ruhsatı iptal edilen işletmenin, bu süreçte 9 kez mühür fekki yaptığı, defalarca cezai işlem uygulandığı ve savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. İşletmeci Kadir Pordoğan ise "Mekandan, 12 senelik emekten ve personelin işsiz kalmasından geçtim. Şu anda tek önceliğimiz evlenecek çiftler" dedi
4.06.2022 Gündem
Plugin Nedir, Türkçesi Ne Demek? Plugin Nasıl Yüklenir, Ne İşe Yarar?
Plugin Nedir, Türkçesi Ne Demek? Plugin Nasıl Yüklenir, Ne İşe Yarar? Kendi başına çalışabilen bir programın özel alanda gereklilik duyulan özelliklere kavuşabilmesi için yüklenen eklentilere plugin denilmektedir. Plugin programları ana programa bağlı olarak çalışan mevcut programa yeni özellikler ekleyen yazılımlardır. Plugin diğer yazılımcıların programı geliştirmesini sağlamak, mevcut programı açık kaynaklı kod haline getirmek için kullanılmaktadır. Plugin ile ilgili tüm detayları derledik.
30.05.2022 Eğitim
Düşük kalorili beslenmekten limonlu su içmeye diyetteyken kaçınılması gereken 8 hata
Düşük kalorili beslenmekten limonlu su içmeye diyetteyken kaçınılması gereken 8 hata Yaz yaklaştıkça hemen herkesi kilo verme telaşı sarmaya başladı. Ancak diyet boyunca farkında olmadan ya da iyi geleceğini düşünerek yaptığımız bazı hatalar nedeniyle zayıflama süreci uzayabiliyor veya verdiğimiz kiloları normal beslenme alışkanlıklarımıza döndüğümüzde fazlasıyla geri alabiliyoruz. Dahası zayıflamak isterken pek çok sağlık problemiyle de karşılaşabiliyoruz. Beslenme ve Diyet Uzmanı Ezgi Hazal Çelik, diyet yaparken kaçınmanız gereken 8 hatayı sıraladı.
20.05.2022 Diyetler
Tarık'ı bulmak için JAK timi de devrede
Tarık'ı bulmak için JAK timi de devrede Kars'ta yayla dönüşü kaybolduğu belirtilen Tarık Altun'u arama çalışmalarına JAK timi de katıldı. Ekipler, Tarık'ı bulmak için köydeki ev, eklenti ve arazileri didik didik aradı.
2.05.2022 Haberler
Tarık'ı bulmak için JAK timi de devrede
Tarık'ı bulmak için JAK timi de devrede Kars'ta yayla dönüşü kaybolduğu belirtilen Tarık Altun'u arama çalışmalarına JAK timi de katıldı. Ekipler, Tarık'ı bulmak için köydeki ev, eklenti ve arazileri didik didik aradı.
2.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eklenti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.