Elektrik Teli

Elektrik Teli

Son dakika elektrik teli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrik teli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrik teli haber sayfamızda...

Elektrik Teli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 133 elektrik teli haberi bulunmuştur.
Video çekmek isterken canından oluyordu... Elektrik teli bomba gibi patladı
Video çekmek isterken canından oluyordu... Elektrik teli bomba gibi patladı Bursa’da bir sokaktaki elektrik teli kıvılcım çıkarmaya başladı. Arızayı ve patlamaları gören bir kadın ise o anları cep telefonuyla kayda alırken, kopan kablo kadının bulunduğu yere düştü. Refleksle olay yerinden kaçan kadın büyük tehlike atlattı.
17.11.2023 Haberler
Elektrik telindeki papağan sonları oluyordu! O anlar kameraya yansıdı
Elektrik telindeki papağan sonları oluyordu! O anlar kameraya yansıdı Antalya’da iki genç, elektrik teline konan sultan papağanını file bağlı alüminyum çubukla almaya çalışırken akıma kapıldı. Gençlerin ayaklarından akımın çıktığı ve yere yığıldıkları anlar güvenlik kamerasına yansırken, olayı gören İlyas Gürbüz, "Her şey bir anda oldu, yukarıdan önce alev attı, sonra çocukların ayağının altından çıktı. Görünce şok yaşadık, donduk kaldık" dedi.
13.04.2023 Haberler
Sinop’taki şiddetli fırtına elektrik telini kopardı
Sinop’taki şiddetli fırtına elektrik telini kopardı Sinop’ta etkili olan fırtına nedeniyle sallanan ağaç dalı elektrik telini kopardı.
28.03.2023 Gündem
Marmaris'te orman yangını! Orhan Şen: İnsan kaynaklı olduğu neredeyse kesin
Marmaris'te orman yangını! Orhan Şen: İnsan kaynaklı olduğu neredeyse kesin Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale sürüyor. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen bölgedeki nem oranına dikkat çekerek, "Bu orman yangını çıkartacak bir kritik seviye değil." ifadelerini kullandı. Tarım Bakanı Kirişçi, "Düne göre pozitif durumdayız. Büyük ölçüde yangın kontrol altına diyebiliriz. Esintiyle başka bir yerde sıçrama durumu olabilir." dedi.
22.06.2022 Haberler
Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişci'den CNN TÜRK'te açıklamalar
Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişci'den CNN TÜRK'te açıklamalar Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale sürüyor. Tarım Bakanı Kirişci rüzgarın hızının yangını olumsuz yönde etkilediğini söyledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopterle bölgede incelemelerde bulunurken yangına ilişkin soruşturma da başlatıldığı bildirildi. Öte yandan Orman Genel Müdürlüğü'nden de hava araçlarına ilişkin önemli bir açıklama geldi.
23.06.2022 Gündem
Elektrik tellerine takılan martı kurtarıldı
Elektrik tellerine takılan martı kurtarıldı Sinop'ta elektrik tellerinde asılı kalan martı, Sinop Belediyesi İtfaiye ekiplerince kurtarıldı.
15.12.2021 Haberler
Direkleri yenileyen işçilerin üzerine elektrik teli düştü
Direkleri yenileyen işçilerin üzerine elektrik teli düştü Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde elektrik direklerinin yenilenmesi sırasında iş makinesinin teması sonucu kopan tel, işçilerin üzerine düştü. Akıma kapılan işçilerden Canip Yıldız (41) öldü, Şerafettin Canbolat (38) ile Mahmut Can Dinç (26) ağır yaralandı.
18.11.2021 Haberler
Direkleri yenileyen işçilerin üzerine elektrik teli düştü: 1 ölü, 2 yaralı
Direkleri yenileyen işçilerin üzerine elektrik teli düştü: 1 ölü, 2 yaralı Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde elektrik direklerinin yenilenmesi sırasında iş makinesinin teması sonucu kopan tel, işçilerin üzerine düştü. Akıma kapılan işçilerden Canip Yıldız (41) öldü, Şerafettin Canbolat (38) ile Mahmut Can Dinç (26) ağır yaralandı.
18.11.2021 Gündem
Kopan elektrik teline temas eden 11 koyun telef oldu
Kopan elektrik teline temas eden 11 koyun telef oldu Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, rüzgar nedeniyle kopan elektrik teline temas eden 11 koyun telef oldu. Kayısı'nın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.
25.03.2021 Gündem
Yanan elektrik teline tekme atması korkuttu
Yanan elektrik teline tekme atması korkuttu Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir kişinin, direkten koparak yere düşen ve alev alan elektrik teline tekme attı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.02.2021 Haberler
Son dakika... Savaş uçakları köylülerin ödünü kopardı! Elektrik tellerine çarptılar...
Son dakika... Savaş uçakları köylülerin ödünü kopardı! Elektrik tellerine çarptılar... Fransa'da eğitim için havalanan iki Rafale jeti, güneydeki Castellet köyünün üzerinden alçak uçuş yaparak geçti. Uçaklar yere o kadar yakın geçiyordu ki, biri elektrik tellerini kopardı ve köy elektriksiz kaldı. Kopan teller yangına yol açtı, çok nadir görülen olay dünya çapında yankı buldu.
18.02.2021 Dünya
Paraşütü elektrik tellerine dolaştı!
Paraşütü elektrik tellerine dolaştı! ABD’de motorlu parüşütüyle elektrik tellerine takılan Noel Baba kılığındaki kişi, mahsur kaldı. Bu kişinin, elektrik tellerinden vinç yardımıyla kurtarıldığı anlar kameraya yansıdı.
22.12.2020 Haberler
Akıma kapılarak yaralanan Dilara hayatını kaybetti!
Akıma kapılarak yaralanan Dilara hayatını kaybetti! Adana’da elektrik teline takılan uçurtmayı demir boru ile almak isterken akıma kapılarak ağır yaralanan 12 yaşındaki Dilara Ünal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.05.2020 Gündem
Derik'te kopan elektrik teli korkuttu
Derik'te kopan elektrik teli korkuttu Mardin'in Derik ilçesinde yüksek gerilim hattındaki elektrik telinin kopması paniğe neden oldu.
20.01.2020 Gündem
Serçeyi telle boğazından bağlayıp astılar
Serçeyi telle boğazından bağlayıp astılar Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir site inşaatında çalışan görevli, temizlik yapmak için geldiği dairenin banyosunda, elektrik teli ile boğazından asılmış bir serçeyi görünce şok yaşadı.
1.10.2019 Haberler
İnşaata gelen görevli dehşete düştü! Bunu yapan insan olamaz
İnşaata gelen görevli dehşete düştü! Bunu yapan insan olamaz Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir site inşaatında çalışan görevli, temizlik yapmak için geldiği dairenin banyosunda, elektrik teli ile boğazından asılmış bir serçeyi görünce şok yaşadı.
1.10.2019 Gündem
Kuşların çarpmasıyla kopan elektrik teli, orman yangını çıkardı
Kuşların çarpmasıyla kopan elektrik teli, orman yangını çıkardı Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, kuşların çarpmasıyla kopan elektrik tellerinden çıkan kıvılcım otluk alanda yangına neden oldu. Ormanlık alana sıçrayan alevler, 5 hektarı kül etti.
16.08.2019 Gündem
Kuşların çarpmasıyla kopan elektrik teli, orman yangını çıkardı
Kuşların çarpmasıyla kopan elektrik teli, orman yangını çıkardı Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, kuşların çarpmasıyla kopan elektrik tellerinden çıkan kıvılcım otluk alanda yangına neden oldu. Ormanlık alana sıçrayan alevler, 5 hektarı kül etti.
16.08.2019 Gündem
Elektrik telleri havai fişek gibi patladı
Elektrik telleri havai fişek gibi patladı Adana’da kopan elektrik telleri havi fişek gibi patlarken mahalleli o anları cep telefonuyla görüntüledi. Mahallede sakinleri ise elektrik tellerinin 2 güne bir koptuğunu belirtti. Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde cep telefonu ile çekilen görüntüler, kopan elektrik telleri havai fişek gibi patlaması dikkat çekti. Mahalleli korku içinde o anları anbean görüntüledi. Mahalle sakinlerinden 27 yaşındaki Resul Çolak 2 güne bir elektrik tellerinin koptuğunu belirtti. Resul Çolak,” Mahallemizde 2 güne bir elektrik direklerinden teller kopuyor. Burada insanların zarar görebileceğinden tedirgin oluyoruz. Özellikle akşam saatlerinde karanlık olduğu için birimiz yanlışlıkla üzerine bassak canımızdan olacağız. . Biz insanlarının mağduriyetini gidermek adına elektrik dağıtıcısına gittik, kendileri ile bizi görüştürmüyorlar. “ dedi. Elektrik telleri patladığında havai fişeği andırıyor Resul Çolak,” İnsanların mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Burada insanların hastaları var. Kimisi buhar makinasıyla tedavi görüyor. Elektronik cihazlarımız hep bozuluyor. Elektrik telleri patladığında resmen bir havai fişek görüntüsünü andırıyor. Burada evlere zarar veriyor. Yangın devam ediyor elektrik tellerinde, bunu da biz söndüremiyoruz” ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
Kopan elektrik teli seyir halindeki otobüsün üzerine düştü
Kopan elektrik teli seyir halindeki otobüsün üzerine düştü Kahramanmaraş'ta yüksek gerilim hattından kopan elektrik teli, seyir halindeki halk otobüsünün üzerine düştü.Turgut Özal Bulvarı'nda yüksek gerilim hattındaki elektrik teli henüz belirlenemeyen nedenle koptu. Kopan tel, bulvardan geçen Erdoğan Göl'ün kullandığı 46 H 0308 plakalı halk otobüsünün üzerine düştü. Bu sırada enerjinin kesilmesi olası faciayı önledi.Otobüs şoförü tarafından tahliye edilen 6 yolcu alandan uzaklaştırıldı. Yol, trafik ekiplerince ulaşıma kapatıldı.Ekipler, hasar gören yüksek gerilim hattının onarımına başladı.Bölgede trafik kontrollü sağlanıyor.Yolculardan Devlet İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinden döndükleri sırada ses duyduklarını ve otobüsün üzerine elektrik hattının düştüğünü fark ettiklerini söyledi.Paniklediklerini belirten İnce, şoförün otobüsü durdurmasının ardından alandan ayrıldıklarını anlattı.
11.09.2019 Yaşam
Mersin’de kopan elektrik telleri köpekleri telef etti
Mersin’de kopan elektrik telleri köpekleri telef etti Mersin’in Mut ilçesinde yağışlı ve rüzgarlı havada kopan elektrik telleri nedeniyle akıma kapılan 3 köpek telef oldu. Dün başlayan sağanak yağış sebebiyle ilçeye 50 kilometre uzaklıktaki Ballı Mahallesi'nde elektrik tellerinin koparak yere düşmesi sonucu sokakta gezen 3 köpek akıma kapılarak telef oldu. Mahalle sakinlerinden Mehmet Yıldırım, köpeklerden birinin kendisine ait olduğunu belirterek, "Vatandaşlar akıma kapılmasın diye telleri yoldan çektim. Teller hala yolda, durumu TEDAŞ'a bildirdim. Gelmelerini ve arızayı gidermelerini bekliyoruz" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Kopan elektrik teli mahallenin tepkisine yol açtı
Kopan elektrik teli mahallenin tepkisine yol açtı ŞANLIURFA'da, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte elektrik tellerinin sık sık kopması vatandaşları tedirgin ediyor. Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte Atatürk, Tılfındır, Bahçelievler, Eyyübiye ve Karaköprü semtlerinde sık sık elektrik kesintisi ve hat kopmaları yaşanmasını vatandaşları tedirgin ediyor. Tılfındır Mahallesi'nde bir ay içerisinde elektrik tellerinin 5 kez koptuğunu ve saatlerce kablonun yerde açıkta olduğunu, bu nedenle evlerde bulunan birçok elektronik malzemenin zarar gördüğünü öne süren vatandaşlar, "Burada tel koptuktan sonra saatlerce DEDAŞ ekibi gelmiyor. Kopan tellerde elektrik olduğu için hepimizin yüreği ağzında. Bu kabloya çocuklarımız bir dokunsa kül olacaklar. Bir kablo bağlamak için ekipler 5 saat sonra geliyor. Her an bu kablolar insanın üzerine düşme tehlikesi bulunuyor. Evlerdeki bütün elektronik malzemeler yandı. Bir an önce yetkililerden bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz" dedi. Öte yandan mahallede kopan elektrik telini onarmaya gelen DEDAŞ ekiplerine mahalle sakinleri geciktikleri için tepki göstermesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.
11.09.2019 Yaşam
Elektrik telleri havai fişek gibi patladı
Elektrik telleri havai fişek gibi patladı KONYA'da bir cadde üzerinde bulunan elektrik tellerinin birbiri ardına patlaması cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Keçeciler Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan elektrik telleri henüz belirlenemeyen nedenle ardı ardına patlamaya başladı. Tellerden çıkan kıvılcımlar yoldan geçen otomobilllerin üzerine düştü. Şans eseri otomobillerde herhangi bir zarar meydana gelmedi. Bu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Olayı seyreden vatandaşlar tellerin altından geçmemeleri için birbirlerini uyardı. İhbar üzerine olay yerine elektrik firmasının yetkilileri duruma müdehale ederek arızayı giderdi.
11.09.2019 Yaşam
Türkiye kollarını kaybeden Ramazan'a kayıtsız kalmadı
Türkiye kollarını kaybeden Ramazan'a kayıtsız kalmadı Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Günbuldu köyünde, elektrik teline kanadı takılan kuşu kurtarmak isterken akıma kapılan ve elleri kesilen 17 yaşındaki Ramazan Taşdemir’e yardım için Türkiye seferber oldu.
25.10.2017 Gündem
Türkiye kollarını kaybeden Ramazan'a kayıtsız kalmadı
Türkiye kollarını kaybeden Ramazan'a kayıtsız kalmadı Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Günbuldu köyünde, elektrik teline kanadı takılan kuşu kurtarmak isterken akıma kapılan ve elleri kesilen 17 yaşındaki Ramazan Taşdemir’e yardım için Türkiye seferber oldu.
25.10.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Teli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.