Ella Fitzgerald

Ella Fitzgerald

Son dakika Ella Fitzgerald haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ella Fitzgerald gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ella Fitzgerald haber sayfamızda...

Ella Fitzgerald

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 161 ella fitzgerald haberi bulunmuştur.
Bodrum’da Mimari ve Kentsel Korumanın Sıfır Noktası: Salih Efendi Konağı
Bodrum’da Mimari ve Kentsel Korumanın Sıfır Noktası: Salih Efendi Konağı Salih Efendi Konağı, Neyzen Tevfik Caddesi’nden Marina’ya (Eski Osmanlı Tersanesi yönüne) giderken, hemen Atatürk Okulu bahçesine bitişik, sağ tarafta yer alır.
30.07.2023 Mimarlık
Mehmet Yılmaz Ak aşkını böyle ilan etti!
Mehmet Yılmaz Ak aşkını böyle ilan etti! 'Savcı Pars' karakterini canlandırdığı Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'dan sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ayrılan Mehmet Yılmaz Ak, dört aydır birlikte olduğu sevgilisi ile fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.
5.05.2023 Cadde
Bodrum’da ‘çarşamba’ farkı
Bodrum’da ‘çarşamba’ farkı İş Sanat ile Bodrum Yaşam Zai ortaklığında düzenlenen etkinlikler sanat ile doğanın uyumuna örnek bir katkı sunuyor. Beş duyuya hitap eden mekânda kurulan İş Sanat Çarşamba Sahnesi’nin konukları ücretsiz olarak izlenecek.
25.07.2022 Kültür Sanat
Mario Frangoulis: Sanat benim için asla duraksamaz
Mario Frangoulis: Sanat benim için asla duraksamaz Yaşayan en büyük tenorlardan biri olarak kabul edilen Mario Frangoulis, geçtiğimiz günlerde 21. albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Blue Skies An American Songbook adını taşıyan albümüyle Frank Sinatra'dan Nat King Cole'a, Dean Martin'den Ella Fitzgerald'a çağa damgasını vuran müzisyenlerle özdeşleşen besteleri yorumlayan Mario Frangoulis ile yeni çalışması üzerine konuşma fırsatı bulduk. Pandemi nedeniyle yeni normalimiz haline gelen Zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz buluşmada sıcak tavırları ve içten cevaplarıyla Mario Frangoulis, hem yeni albümünü hem müzikal yolculuğunu anlattı. Ailesinin bir kolu İstanbul'a dayanan ve büyükannesi sayesinde az da olsa Türkçe konuşabilen Mario Frangoulis, Türk müzikseverlerle yeniden buluşacağı gün için çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Türk insanından enerji aldığını da ifade eden Mario Frangoulis, Aspendos ve Bodrum gibi sahneleri unutamadığını belirtti.
14.06.2021 Kültür Sanat
Kürdîlihicazkâr Meydan Faslı İş Sanat’ta
Kürdîlihicazkâr Meydan Faslı İş Sanat’ta Kanun sanatçısı Serkan Halili ve udi Enver Mete Aslan’ın hazırladığı “Kürdîlihicazkâr Meydan Faslı” İş Sanat mart ayı programında yerini aldı. Türk Sanat Müziği’nin önemli bestekârlarının eserlerini geleneksel fasıl yorumuyla icra eden aynı zamanda akademik kariyerlerine çeşitli konservatuvarlarda devam topluluk, dinleyicileri fasıl müziğinin en parlak dönemlerine götürecek.
4.03.2021 Kültür Sanat
Tıp Bayramı’nda sağlık  çalışanlarına şükranla
Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarına şükranla Çevrimiçi etkinliklerine devam eden İş Sanat mart ayında programına, Tıp Bayramı vesilesiyle özel bir konser ekliyor.
24.02.2021 Kültür Sanat
İş Sanat'ta Mart etkinlikleri
İş Sanat'ta Mart etkinlikleri İş Sanat’ta çevrim içi etkinlikler devam ediyor. Sevilen türkülerden klasik müziğe, dünyaca ünlü masallardan, tiyatro eserlerine uzanan zengin bir program mart ayında sanatseverlerle buluşacak. Tüm etkinlikler sezon sonuna kadar ücretsiz erişime açık olacak.
19.02.2021 Kültür Sanat
“İçimizdeki kıpırtıyı müziğe aktardık”
“İçimizdeki kıpırtıyı müziğe aktardık” Oyuncu Metin Akdülger’in ilkokul arkadaşları Burak Yeşildurak ve Mehmet Can Erdek’le kurduğu Journers grubuyla, anlayış, sevgi ve özgürleşme temalı şarkılarını konuştuk
19.07.2020 Pazar
TOMMYNOW defilesi yeniden New York'ta!
TOMMYNOW defilesi yeniden New York'ta! Tommy Hilfiger, TOMMYNOW defilesini New York Moda Haftası kapsamında 8 Eylül 2019 Pazar günü yeniden NEw York'a getiriyor.
'Riske girmeden başarı gelmez'
'Riske girmeden başarı gelmez' Frank Sinatra’nın eserlerinden oluşan ‘Dear Frank’ albümü için yüksek bütçe ayıran Esra Zeynep Yücel, “İnandığım bir proje için her zaman riske girerim. Diğer türlü başarı gelmez” dedi.
9.04.2019 Cadde
Tarihi yerde konser
Tarihi yerde konser Ferhat Göçer, Hollanda’daki Concertgebouw Sessions’ta konser verdi.
1.12.2018 Cadde
Son dakika | Dünyaca ünlü isim Francis Lai hayatını kaybetti
Son dakika | Dünyaca ünlü isim Francis Lai hayatını kaybetti Oscar Ödülü sahibi dünyaca ünlü besteci Francis Lai, Fransa'nın güneyindeki Nice kentinde yaşamını yitirdi.
8.11.2018 Cadde
Kadınlar tarafından yapılmış 150 albüm
Kadınlar tarafından yapılmış 150 albüm 20’nci ve 21’inci yüzyılda kadınlar tarafından kaydedilmiş ve birçoğunun sözü, müziği ve besteleri yine kadınlar tarafından yapılmış 150 albüm artık günümüzde birer klasik olarak anılıyor.
23.08.2018 Gündem
“Bırakın ilham size gelsin”
“Bırakın ilham size gelsin” Billie Holiday’e  benzeyen  tarzıyla heyecan  verici vokal  Kandace Springs, bu akşam Christian  McBride, Joshua  Redman ve TRT  Hafif Müzik ve Caz  Orkestrası ile Zorlu  PSM’de vereceği  konserle İstanbul Caz Festivali’nde
10.07.2017 Gündem
‘B.B. King’le sahnede olmayı isterdim’
‘B.B. King’le sahnede olmayı isterdim’ “Yaratıcılığı beslemenin yolunun sınırlar koymak olduğunu düşünüyorum. Bir çerçeveniz olduğunda içinde yapacaklarınız daha çok çeşitlenir.” Polonyalı bir savaş esiriyle Norveçli bir çiftçi kızının oğlu, hayatının ilk yedi yılını hiçbir ülkenin vatandaşı olmadan geçiren Jan Garbarek, bugün İskandinav cazının öncülerinden kabul ediliyor, her ne kadar kendisi bu sıfatı benimsemese de. Kendine has, keskin notalı çalış stiliyle tanınan, klasikten dünya müziğine uğramadığı tür kalmamış Norveçli saksofon virtüözüyle bu yıl ilk kez düzenlenen Zorlu PSM Caz Festivali’nde yarın vereceği konser öncesi konuşma fırsatı yakaladık.
3.05.2017 Gündem
Trompet forvet, gitar orta saha, basçı stoper
Trompet forvet, gitar orta saha, basçı stoper Bugün günlerden caz. UNESCO ve Thelonious Monk Caz Enstitüsü’nün işbirliğiyle ilk kez 2012’de düzenlenen, 2013’te İstanbul’un küresel ev sahibi olduğu Uluslararası Caz Günü, bu yıl da şehirde birçok konser ve etkinliğe sahne oluyor.
29.04.2017 Gündem
UNIQ Sound İstanbul Konserleri başlıyor
UNIQ Sound İstanbul Konserleri başlıyor Müziğin, tiyatro oyunlarının, gösterilerin, ödül gecelerinin ve galaların yeni adresi UNIQ Hall, ‘UNIQ Sound İstanbul Konserleri’ni başlatıyor!
18.04.2017 Kültür Sanat
"Atlantikli Yıllar" Enka sahnede
"Atlantikli Yıllar" Enka sahnede Serhat Kılıç ve Tuluğ Tırpan, Ahmet Ertegün "Atlantikli Yıllar" Konseri İçin Yarın Akşam Enka'da Sahneye Çıkıyor.
28.03.2017 Kültür Sanat
Diane Schuur geliyor
Diane Schuur geliyor 2 Grammy ödüllü, cazın “First Lady”’si Diane Schuur uzun bir aradan sonra 19 Ekim’de CRR'de Türk hayranlarıyla buluşuyor.
31.08.2015 Kültür Sanat
65 yaşında genç bir vokal
65 yaşında genç bir vokal Yaşayan en önemli caz vokallerinden Dee Dee Bridgewater, önceki akşam büyük ve soğuk Volkswagen Arena’ya, 6 kişilik orkestrasıyla birlikte küçük ve sıcak bir caz kulübünün samimiyetini getirdi.
12.04.2015 Gündem
Dee Dee Bridgewater 11 Nisan'da İstanbul'da
Dee Dee Bridgewater 11 Nisan'da İstanbul'da Caz müziğin 3 Grammy ödüllü efsane sesi Dee Dee Bridgewater, Yapı Kredi ana sponsorluğuyla IEG Live’ın düzenlediği “Good Music In Town” konserleri kapsamında 11 Nisan’da İstanbullu caz tutkunlarıyla buluşacak.
7.04.2015 Kültür Sanat
"Caz Ağacı " yeşermeye devam ediyor
"Caz Ağacı " yeşermeye devam ediyor Ailesindeki Ender Sakpınar ve İlhan Erşahin gibi önemli isimler sayesinde müzikle tanışan Stockholm doğumlu Sakpınar, elektronik indie müzik grubu 123 ile kariyerine başladı.
19.03.2015 Kültür Sanat
İstanbul caz'a hazır
İstanbul caz'a hazır Caz müziğin 3 Grammy ödüllü efsane sesi Dee Dee Bridgewater, Yapı Kredi ana sponsorluğuyla IEG Live’ın düzenlediği “Good Music In Town” konserleri kapsamında 11 Nisan’da İstanbullu caz tutkunlarıyla buluşacak.
16.03.2015 Kültür Sanat
Cazın “First Lady”’si Diane Schuur İstanbul'da
Cazın “First Lady”’si Diane Schuur İstanbul'da 2 Grammy ödüllü, cazın “First Lady”’si Diane Schuur uzun bir aradan sonra CRR Caz Şubatı kapsamında 8 Şubat’ta Türk hayranlarıyla buluşuyor.
14.01.2015 Kültür Sanat
Cazın yaşayan efsanesi Dee Dee Bridgewater
Cazın yaşayan efsanesi Dee Dee Bridgewater Cazın yaşayan efsanesi Dee Dee Bridgewater 21 Kasım'da Zorlu Center PSM'de...
26.11.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ella Fitzgerald ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.