Emine

Emine

Son dakika emine haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emine gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emine haber sayfamızda...

Emine

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.119 emine haberi bulunmuştur.
'2,5 ayda 100 binin üzerinde kadın istihdamı sağladık'
'2,5 ayda 100 binin üzerinde kadın istihdamı sağladık' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “9 Şubat’ta başlattığımız İş Pozitif’te yaklaşık 2,5 ayda 100 binin üzerinde kadının istihdamını sağladık” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
'Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir'
'Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir' "Bugün bir tarafta dünyada nüfus artış hızı azalırken diğer tarafta ise ailenin içinin boşaltılması ve aile kurumunun önemsiz, değersiz, lüzumsuz bir hale getirilmesi, insanlık tarihi boyunca insanlığa karşı yapılmış en büyük saldırılardan biridir." diyen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Öncelikle çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaşan Emine Erdoğan, "Çocuklarımızın gülen gözlerinde, istikbalimizin ışığı parıldar. Biliyoruz ki her biri, bu topraklarda yetişen cevherlerdir." dedi.
23.04.2024 Gündem
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Konya'da yasak olduğu halde 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse, otomobil çarptı. Kazada emniyet kemeri takılı olmayan minibüs sürücüsü Yakup Bütün (48) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Kadın sürücüye 'yavaşla’ işareti yaptı! Genç anne çocuklarının gözü önünde dehşeti yaşadı
Kadın sürücüye 'yavaşla’ işareti yaptı! Genç anne çocuklarının gözü önünde dehşeti yaşadı Samsun’un İlkadım ilçesinde çocukları yola atlayınca gelen otomobile ‘yavaşla’ işareti yapan Gizem Ö., sürücü Emine K. ve annesi Fadime K. tarafından darbedildi. İfadeye çağırılan Emine K., kendisine hakareti ettiğini, olayın bunun üzerine gerçekleştiğini söyledi.
22.04.2024 Haberler
Kadın sürücüye 'yavaşla’ işareti yaptı! Genç anne çocuklarının gözü önünde dehşeti yaşadı
Kadın sürücüye 'yavaşla’ işareti yaptı! Genç anne çocuklarının gözü önünde dehşeti yaşadı Samsun’un İlkadım ilçesinde çocukları yola atlayınca gelen otomobile ‘yavaşla’ işareti yapan Gizem Ö., sürücü Emine K. ve annesi Fadime K. tarafından darbedildi. İfadeye çağırılan Emine K., kendisine hakareti ettiğini, olayın bunun üzerine gerçekleştiğini söyledi.
22.04.2024 Gündem
‘Nijerya önemli bir dostumuz’
‘Nijerya önemli bir dostumuz’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu’nun eşi Oluremi Tinubu’yla görüştü.
21.04.2024 Gündem
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, görüşme tekliflerini reddeden eski sevgilisi Yeşim Sönmez’i (36) pompalı tüfekle vurarak öldüren Başaran Çevikoğlu'nun cezası belli oldu.
20.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Türkiye'nin GETAT uygulamalarında cazibe merkezi olacağına inancım tam
Emine Erdoğan: Türkiye'nin GETAT uygulamalarında cazibe merkezi olacağına inancım tam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin geleneksel, tamamlayıcı ve fonksiyonel tıp (GETAT) uygulamalarında önde gelen ülkelerden biri ve tüm dünya için bir cazibe merkezi olacağına inancım tam olduğunu açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü.
20.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Bitkiler sayısız şifa barındırıyor
Emine Erdoğan: Bitkiler sayısız şifa barındırıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Bitkiler alemi sayısız şifayı bünyesinde barındırır. 12 bin bitki türü ile Anadolu, bitkilerle tedavi alanında müstesna öneme sahiptir” dedi.
20.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı sorumluluk olarak görmeliyiz
Emine Erdoğan: Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı sorumluluk olarak görmeliyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü’nün “Bitkisel İlaçlar İçin Uluslararası Düzenleyici İşbirliği Ağı”nın 15’inci Yıllık Toplantısı’na katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı, milli ve vicdani bir sorumluluk olarak görmeliyiz." dedi.
19.04.2024 Haberler
DSÖ'den Türkiye'ye övgü! Emine Erdoğan: Anadolu toprakları kadim tıp kaynakları açısından önemli bir konumdadır
DSÖ'den Türkiye'ye övgü! Emine Erdoğan: Anadolu toprakları kadim tıp kaynakları açısından önemli bir konumdadır Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı, milli ve vicdani bir sorumluluk olarak görmeliyiz." dedi.
19.04.2024 Gündem
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı Bolu’da Meltem Zengin (35), çalıştığı fabrikadaki mesaisinin ardından gittiği babasının evinde sorunlar yaşadığı eşi Serkan Zengin’in (36) saldırısına uğradı. Damat Zengin, eşi ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (63) öldürüp, kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i ise yaraladı. Gzöaltına alınan i Serkan Zengin’in ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında turfanda üretilen üzümde hasat başladı, ilk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL'den alıcı buldu.
18.04.2024 Ekonomi
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti Kahramanmaraş’ta Mert Boynueğri (37), tartıştığı eşi Emine Boynueğri’yi (34) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
17.04.2024 Gündem
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm İstanbul’da kentsel dönüşümde 110 milyon ton inşaat malzemesi atığının ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu atığın ekonomik değeri ise 66 milyar TL olarak hesaplanıyor.
15.04.2024 Ekonomi
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonetin devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükselirken 4 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin baba ve kız olduğu öğrenilirken yürek yakan detaylar da ortaya çıktı.
14.04.2024 Gündem
Bayramları zehir oldu! 3 çocuktan 3 gündür haber yok
Bayramları zehir oldu! 3 çocuktan 3 gündür haber yok Mersin'de ikisi 16, biri 13 yaşında 3 çocuktan Ramazan Bayramı'nın ilk gününden beri haber alınamıyor. Çocukların en son 10 Nisan'da Nusratiye Mahallesi'ndeki anne Emine P'ye ait eve girip çıktıkları görülen görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
13.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan muhteşem dönüş! İlkin Aydın rekora 9 sayı uzakta
Galatasaray'dan muhteşem dönüş! İlkin Aydın rekora 9 sayı uzakta Sultanlar Ligi 5/6.'lık mücadelesinde Galatasaray, Kuzeyboru'ya konuk oldu. Maçta 2-0 geri düşen sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. İlkin Aydın kendisini Sultanlar Ligi tarihine yazdıracak rekordan sadece 9 sayı geride bulunuyor.
13.04.2024 Voleybol
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çim alanların bir kısmının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile yüzde 20-50, tamamının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile de ortalama yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
2 kadının 'pes' dedirten planı! Eskişehir'den Bursa'ya geliyorlar
2 kadının 'pes' dedirten planı! Eskişehir'den Bursa'ya geliyorlar Hırsızlık yapmak için Eskişehir'den Bursa'ya gelen 2 şüpheli kadın polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Sorgusu tamamlanan iki kadın hırsız adliyeye sevk edildi.
12.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Emine ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.