İsveç'ten ambulans uçakla getirilmişti! Emrullah Gülüşken'den sevindiren haber
İsveç'ten ambulans uçakla getirilmişti! Emrullah Gülüşken'den sevindiren haber İsveç'te Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla gönderilen ambulans uçakla çocuklarıyla Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken, tedavisi tamamlanarak hastaneden taburcu edildi.
11.05.2020 Gündem
Emrullah Gülüşken kimdir, kaç yaşında? Emrullah Gülüşken sağlık ve son durumu nasıl?
Emrullah Gülüşken kimdir, kaç yaşında? Emrullah Gülüşken sağlık ve son durumu nasıl? İsveç'te yaşayan kronik kalp hastası ve Covid-19 teşhisi konulan Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken, Türkiye'nin gündemine oturdu. İsveç'te Covid-19 teşhisi konulmasına rağmen eve gönderilen kronik kalp hastası ve Türkiye'nin sahip çıktığı Emrullah Gülüşken ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Emrullah Gülüşken kimdir?
29.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'ten getirilen Türk hasta Emrullah Gülüşken'in kızıyla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'ten getirilen Türk hasta Emrullah Gülüşken'in kızıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada İsveç'te tedavi edilmeyen ve uçakla Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken'in kızıyla görüştü.
26.04.2020 Haberler
Son dakika! İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken Türkiye'de
Son dakika! İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken Türkiye'de İsveç'in Malmö kentinde yeni tip corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken, çocukları Esma, Samira ve Mahmut'la Türkiye Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla saat 13.30 itibarıyla Türkiye'ye geldi. Emrullah Gülüşken'in kızı Leyla Gülüşken de, "Hiçbir devletin bunu yapabileceğini düşünmüyorum. Tek bir devlet bunu yapabilirdi, o da kendini gösterdi, o devlet Türkiye." dedi.
26.04.2020 Gündem
Emrullah Gülüşken ve üç çocuğu, Ankara Şehir Hastanesi'ne getirildi
Emrullah Gülüşken ve üç çocuğu, Ankara Şehir Hastanesi'ne getirildi İsveç'in Malmö kentinde yeni tip corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken, Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye'ye getirildi. Ankara Esenboğa Havalimanı'na inen uçaktan alınan hasta, ambulansla hastaneye sevk edildi.
26.04.2020 Gündem
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken Türkiye'de
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken Türkiye'de İsveç'in Malmö kentinde yeni tip corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken, çocukları Esma, Samira ve Mahmut'la Türkiye Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla saat 13.30 itibarıyla Türkiye'ye geldi. Emrullah Gülüşken'in kızı Leyla Gülüşken de, "Hiçbir devletin bunu yapabileceğini düşünmüyorum. Tek bir devlet bunu yapabilirdi, o da kendini gösterdi, o devlet Türkiye." dedi.
26.04.2020 Haberler
İsveç'teki Türk hasta ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi
İsveç'teki Türk hasta ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi İsveç'in Malmö kentinde yeni tip corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken, Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye'ye getirildi. Ankara Esenboğa Havalimanı'na inen uçaktan alınan hasta, ambulansla hastaneye sevk edildi.
26.04.2020 Gündem
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken ve çocukları Türkiye'de
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken ve çocukları Türkiye'de İsveç'in Malmö kentinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken, çocukları Esma, Samira ve Mahmut'la Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla Türkiye'ye getirildi.
26.04.2020 Haberler
İsveç'teki Türk hastanın kızı konuştu! Tek bir devlet bunu yapabilirdi, o da Türkiye!
İsveç'teki Türk hastanın kızı konuştu! Tek bir devlet bunu yapabilirdi, o da Türkiye! İsveç'te yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ancak tedavi edilmediği için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla Türkiye'ye getirilmesi için ambulans uçak gönderilen Emrullah Gülüşken'in kızı Leyla Gülüşken, "Hiçbir devletin bunu yapabileceğini  düşünmüyorum. Tek bir devlet bunu yapabilirdi, o da kendini gösterdi, o devlet Türkiye." dedi.
15.02.2022 Koronavirüs
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken'i taşıyan ambulans uçak Ankara'ya indi
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken'i taşıyan ambulans uçak Ankara'ya indi İsveç'in Malmö kentinde yeni tip corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken, çocukları Esma, Samira ve Mahmut'la Türkiye Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla saat 13.45 itibarıyla Türkiye'ye geldi.
26.04.2020 Haberler
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken ambulans uçakla Türkiye'ye gönderildi
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken ambulans uçakla Türkiye'ye gönderildi İsveç'in Malmö kentinde yeni tip corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken, çocukları Esma, Samira ve Mahmut'la Türkiye Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla Türkiye'ye gönderildi.
26.04.2020 Haberler
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken ambulans uçakla Türkiye'ye gönderildi
İsveç'teki Türk hasta Emrullah Gülüşken ambulans uçakla Türkiye'ye gönderildi İsveç'in Malmö kentinde yeni tip corona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek evine gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken, çocukları Esma, Samira ve Mahmut'la Türkiye Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla Türkiye'ye gönderildi.
15.02.2022 Koronavirüs