Bakan Dönmez: "Türkiye'nin enerjisi darbelere hiçbir zaman geçit vermeyecek"
Bakan Dönmez: "Türkiye'nin enerjisi darbelere hiçbir zaman geçit vermeyecek" Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yılı nedeniyle bakanlık binasına 'Türkiyenin Enerjisi Darbelere Geçit Vermez' sloganıyla ışıklı bir animasyon yansıtıldığını belirterek, "Ne 15 Temmuz'u ne de o gece yitirdiğimiz canlarımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Nerede olursak olalım; zaman, mekân fark etmez Türkiye'nin enerjisi darbelere hiçbir zaman geçit vermeyecek" dedi.
14.07.2020 Haberler
Son dakika: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez'den yaz saati açıklaması
Son dakika: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez'den yaz saati açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Valiliklere bir talimat gönderip, okul saatleri ve mesai saatleri ile ilgili düzenleme yapılmasını istedik. Edirne ile Kars'ın eğitim ve mesai saatleri aynı olacak diye bir şart yok. Benim bildiğim kadarıyla da İstanbul'da eğitim saatler 8:30, 9.00 civarına kadar çekildi' dedi. Bakan Dönmez ayrıca "Üçüncü nükleer santral için Trakya bölgesi araştırılıyor" ifadesini kullandı.
27.01.2019 Ekonomi
Bakandan doğalgaz müjdesi
Bakandan doğalgaz müjdesi Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Eylül ayı içinde vatandaşımızın sanayicimizin kullanacağı doğal gaza bir zam yapmayı düşünmüyoruz” dedi.
11.09.2019 Haberler
Bu kış zor geçecek...
Bu kış zor geçecek... Kışın elektrik ve doğalgaz kesintisine hazır olun Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yaklaşan kış aylarında elektrik veya doğalgaz kesintisi yapılmayacağını söylemenin zor olduğunu kaydetti.
20.11.2012 Siyaset