Tuğba Keleş cinayetinde kan donduran ses kaydı
Tuğba Keleş cinayetinde kan donduran ses kaydı Türkiye’yi dehşete düşüren Tuğba Keleş cinayeti ile ilgili son dakika detayları ortaya çıktı. Tuğba Keleş’in abisi kız kardeşinin daha önce, katili Erdoğan Küpeli tarafından kaçırılmaya çalışıldığını anlattı. Öte yandan canlı yayında Tuğba Keleş’in kaçırılma anlarının bulunduğu ses kaydı ortaya çıktı.
5.10.2020 Gündem
Hapsedilmedi 1 kadına kıydı
Hapsedilmedi 1 kadına kıydı Sabıkalı Erdoğan Küpeli, Gülay Mübarek’i sosyal medyada tacizden 8.5 yıl hapis cezası aldı ama cezası onanmadığı için tutuklanmadı. Bu yüzden dışarıda olan Erdoğan Küpeli dün arkadaşlık teklifini reddeden ve hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Tuğba Keleş’i katletti. Aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişimde bulunan eski öğretmen Erdoğan Küpeli ise tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
2.10.2020 Gündem
Eski öğretmen, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürüp, intihara kalkıştı
Eski öğretmen, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürüp, intihara kalkıştı Adana’nın Kozan ilçesinde, eski öğretmen Erdoğan Küpeli (46), arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i (35) çalıştığı markette başından tabancayla vurup, aynı tabancayı kendi başına ateşleyerek, intihar girişiminde bulundu. Keleş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralı Küpeli tedavi altına alındı.
1.10.2020 Gündem