Son dakika... Polis memurunu şehit etmişti! Cezaevinden haber geldi
Son dakika... Polis memurunu şehit etmişti! Cezaevinden haber geldi Gelen son dakika haberine göre, İstanbul Bağcılar’da polis memuru Erkan Gökteke’nin şehit edildiği bir polis memurunun da yaralanması olayıyla ilgili yargılanan Kadir A. tahliye edilmişti. Şüphelinin 2020 yılında başka bir silahla yaralama olayına karıştığı ortaya çıktı. Kadir A. bu hafta tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Maltepe Cezaevi’ne gönderilen Kadir A.’nın bulunduğu cezaevinde kendini asarak intihar ettiği belirtildi.
20.02.2021 Gündem
Bağcılar'da polis memurunu şehit eden 4 kişi tutuklandı
Bağcılar'da polis memurunu şehit eden 4 kişi tutuklandı Bağcılar'da, narkotim ekibinden Erkan Gökteke'nin şehit edilmesi, Yunus Nacar'ın ise yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan biri reşit 4 şüphelinin tamamı tutuklandı.
20.07.2020 Haberler
Şehit polis Erkan Gökteke son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis Erkan Gökteke son yolculuğuna uğurlandı Bağcılar'da, narkotim ekibine yönelik silahlı saldırı şehit olan polis memuru Erkan Gökteke'nin naaşı, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.
19.07.2020 Gündem
Şehit polis memuru Gökteke için cenaze töreni düzenlendi
Şehit polis memuru Gökteke için cenaze töreni düzenlendi Bağcılar’da gerçekleşen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Erkan Gökteke son yolculuğuna uğurlandı. Duygusal anlar yaşanan cenaze törenine saldırı sırasında yaralanan polis memuru da katıldı.
19.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polis Gökteke'nin ailesine başsağlığı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polis Gökteke'nin ailesine başsağlığı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, silahlı saldırı sonucu yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Erkan Gökteke'nin ailesine bir başsağlığı mesajı gönderdi.
19.07.2020 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde şehit polis için tören düzenlendi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde şehit polis için tören düzenlendi Bağcılar'daki saldırıda şehit olan polis memuru Erkan Gökteke'nin cenazesi helallik için Bağcılar'daki evinin önüne getirildi. Helalliğin alınmasının ardından şehit polisin cenazesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki tören için Fatih'e götürüldü.
19.07.2020 Gündem
Bağcılar'da şehit olan polisin sokağını Türk Bayrakları ile donattılar
Bağcılar'da şehit olan polisin sokağını Türk Bayrakları ile donattılar  İstanbul Bağcılar'da görev sırasında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Erkan Gökteke'nin evine ve evinin bulunduğu sokağa Türk Bayrağı asıldı
18.07.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri