Ermenistan

Ermenistan

Son dakika ermenistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ermenistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ermenistan haber sayfamızda...

Ermenistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.596 ermenistan haberi bulunmuştur.
Ördeğine otomobil çarpan kadın savcılığa şikayette bulundu
Ördeğine otomobil çarpan kadın savcılığa şikayette bulundu Sosyal medyada semt pazarında sahibiyle alışverişe giden "Pazarcı ördek" olarak dikkat çeken Pamuk, Kağıthane'de bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Khachatrayn, "Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" dedi.
19.03.2024 Haberler
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu “Sahibinin izinden ayrılmayan ördek” olarak sosyal medyada fenomen olan Pamuk isimli ördek ticari taksinin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Pamuk’un sahibi taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.
19.03.2024 Gündem
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü'
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret çerçevesinde Azerbaycan’da bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.
17.03.2024 Dünya
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah Türkiye'den Bayraktar TB2 satın alan Maldivler geçtiğimiz hafta Hindistan ordusunu adeta çileden çıkardı. Maldivler cumhurbaşkanı ve savunma bakanından ise konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi, yetkililer TB2'ye yönelik övgü dolu sözler kullandı.
17.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da düzenlenen 11. Küresel Bakü Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Filistin'de süregelen trajedi, artık iki devletli çözüm kapsamında çözülmeli, derhal ateşkes ilan edilmeli ve engelsiz olarak insani yardım sağlanmalı. Ancak yoğun diplomatik çabalarımız İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını durdurmadı” dedi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Ermenistan’da ‘Türkiye toprak isteyecek’ iddiası
Ermenistan’da ‘Türkiye toprak isteyecek’ iddiası Ermenistan’ın eski başbakanlarından Hrant Bagratyan, Başbakan Nikol Paşinyan’ı, Türkiye ve Azerbaycan’a toprak vermeye yol açacak politikalar izlemekle suçladı.
15.03.2024 Dünya
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar Uluslararası arenada kendini kanıtlayan Baykar, geçtiğimiz günlerde Maldivlere Bayraktar TB2 model SİHA satışını gerçekleştirdi. Hintli yetkililer ise bu satış sonrası yerel medyaya adeta öfke kustu.
14.03.2024 Dünya
Erivan’dan Rusya’ya: Askerini çek!
Erivan’dan Rusya’ya: Askerini çek! Dağlık Karabağ savaşında Rusya’yı kendisine destek vermemekle suçlayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, başkent Erivan’daki Zvartnots Uluslararası Havaalanı’ndaki Rus askerlerinin çekileceğini açıkladı.
14.03.2024 Dünya
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
Rusya-Ermenistan hattında ipler koptu! Erivan eksen değiştiriyor: Putin askerlerini geri çek
Rusya-Ermenistan hattında ipler koptu! Erivan eksen değiştiriyor: Putin askerlerini geri çek Ermenistan, Erivan havaalanında konuşlu Rus Sınır Muhafızlarının 1 Ağustos itibarıyla geri çekilmesi için Rusya'ya mektup gönderdi. Erivan, Dağlık Karabağ'da destek vermeyen Rusya'ya karşı Batı'ya yöneliyor.
13.03.2024 Dünya
Türkiye'nin hamleleri çileden çıkarttı! ABD'li dergiden skandal analiz: Ankara batının dostu değil
Türkiye'nin hamleleri çileden çıkarttı! ABD'li dergiden skandal analiz: Ankara batının dostu değil Washington Examiner isimli haftalık dergi, Türkiye'nin dış politikada yaptığı hamleleri eleştiren bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde skandal ifadeler yer aldı.
13.03.2024 Dünya
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye-ABD stratejik mekanizma toplantısında, bazı önemli sorunlara rağmen, 8 temel alanda, iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesine ve müttefikliğe vurgu yapan kararlar alındı.
12.03.2024 Gündem
Yunanistan'dan Anti-drone kubbesi! Atina'yı Bayraktar TB-2 korkusu sardı, Ermenilerle 2030 için işbirliği
Yunanistan'dan Anti-drone kubbesi! Atina'yı Bayraktar TB-2 korkusu sardı, Ermenilerle 2030 için işbirliği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Ermenistan ve Yunanistan'ın 2030'lu yıllarda işbirliği yaparak Bayraktar TB-2'lere karşı bir savunma sistemi kuracaklarını açıkladı.
11.03.2024 Dünya
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var Girişimciler, devlet hibe ve desteklerinin yanı sıra aday üyelik statüsü dolayısıyla Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok destek programından da yararlanabiliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi. Açıklamada 'Taraflar (Gazze'de) çatışmanın sona erdirilmesine yönelik bir yol bulunması ve insani krizin derhal üstesinden gelinmesinin önemini vurgulamıştır" ifadeleri yer aldı.
9.03.2024 Gündem
Son dakika: Bakan Fidan'dan ABD'de 'terör örgütü PKK gündemli' görüşme!
Son dakika: Bakan Fidan'dan ABD'de 'terör örgütü PKK gündemli' görüşme! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile bir araya geldi. İşte masadaki konular...
7.03.2024 Gündem
CHP'de DEM çatlağı! İmamoğlu: Kendine ya başka bir iş ya da parti bulacak
CHP'de DEM çatlağı! İmamoğlu: Kendine ya başka bir iş ya da parti bulacak CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak." sözleri kriz yarattı. İBB Başkanı İmamoğlu'ndan da tartışılan sözlere ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
İstanbul'da metro arızası ulaşımı felç etti!
İstanbul'da metro arızası ulaşımı felç etti! Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'nda yapılamayan seferler nedeniyle istasyonlarda yoğunluk oluşurken, bölgede trafik de kilitlendi.
7.03.2024 Gündem
CHP'de DEM çatlağı! İmamoğlu: Kendine ya başka bir iş ya da parti bulacak
CHP'de DEM çatlağı! İmamoğlu: Kendine ya başka bir iş ya da parti bulacak CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak." sözleri kriz yarattı. İBB Başkanı İmamoğlu'ndan da tartışılan sözlere ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi
Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi Fırtınalı yıllar geçiren Moskova-Erivan ilişkilerinde Kolektif Güvenlik Örgütü Anlaşması'nın askıya alınmasını yeni bir adım izledi.
7.03.2024 Dünya
Türkiye-ABD diyaloğu gerilime rağmen kopmadı
Türkiye-ABD diyaloğu gerilime rağmen kopmadı Türkiye - ABD Stratejik Mekanizması’nın 7. toplantısında, pozitif gündem çerçevesinde iki ülke arasındaki ilişkilerin muhasebesinin yapılması bekleniyor.
7.03.2024 Dünya
Çernobil'de de bu koruma yoktu! 6 Şubat, Türkiye sınırındaki Metsamor'u tetikledi mi?
Çernobil'de de bu koruma yoktu! 6 Şubat, Türkiye sınırındaki Metsamor'u tetikledi mi? Türkiye-Ermenistan sınırındaki Metsamor Nükleer Santrali, 6 Şubat depremlerinin ardından 36 yıl içinde 2'nci kez sallandı. Santralin eski ve pek çok kişi tarafından riskli bulunuyor olması ise akıllara "Türkiye için tehlike yaratacak bir sızıntı olur mu?" sorularını getirdi. "Çernobil'de de bu koruma yoktu" diyen Prof. Dr. Haluk Yücel merak edilenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.
6.03.2024 Gündem
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Ermenistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.