Ertelenen

Ertelenen

Son dakika ertelenen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ertelenen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ertelenen haber sayfamızda...

Ertelenen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.424 ertelenen haberi bulunmuştur.
9 yaşındaki Gina'nın korkunç ölümü! Sanıklar birbirini suçladı
9 yaşındaki Gina'nın korkunç ölümü! Sanıklar birbirini suçladı Kilis'te, kaybolduktan sonra boynuna briket bağlı halde su kuyusunda cesedi bulunan ve cinsel istismara maruz kaldığı anlaşılan Suriye uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek'in ölümüne ilişkin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 2 sanık, duruşmada masum olduklarını ileri sürerek birbirini suçladı.
26.04.2024 Gündem
Arsenal, Chelsea karşısında 5 golle kazandı!
Arsenal, Chelsea karşısında 5 golle kazandı! Premier Lig'in 28'inci haftasında ertelenen maçta Arsenal, Chelsea'yi 5-0 mağlup etti.
Arsenal - Chelsea maçından kareler
Arsenal - Chelsea maçından kareler Arsenal, Premier Lig'in 29'uncu haftasında ertelenen maçta Chelsea ile karşı karşıya geldi.
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı
Paraşüt pilotu, rüzgar ters esince ağaçlara takıldı Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamalarında gösteri uçuşu yapan paraşüt pilotu Murat Kurt, tam iniş sırasında rüzgarın aniden yön değiştirmesi sonucu ağaçlara takıldı. Ekiplerin ağaçtan indirdiği pilotun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
20.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet maçından kareler
Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet maçından kareler Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'nci haftasında ertelenen maçta Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya geldi.
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i farklı geçti!
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i farklı geçti! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ertelenen 25'inci hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet'i 87-66'lık skorla mağlup etti.
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
16.04.2024 Futbol
Fenerbahçe için kritik hafta! Ali Koç futbolcularla görüşecek
Fenerbahçe için kritik hafta! Ali Koç futbolcularla görüşecek Fenerbahçe'de 2 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü genel kurul öncesi başkan Ali Koç futbolcularla görüşme gerçekleştirecek.
30.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım'
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım' Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde gündemdeki kararlar masaya yatırıldı. Ligden çekilmenin ağır bir düşünce olacağını düşünen eski yönetici ve başkanlar, farklı yaptırımlarla tepkilerini göstermenin daha doğru olacağı konusunda görüş birliğine vardı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde normal sezonun lideri Fenerbahçe Opet!
Sultanlar Ligi'nde normal sezonun lideri Fenerbahçe Opet! Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider bitirdi.
28.03.2024 Voleybol
AÇIKLAMA GELDİ! SÜPER KUPA ERTELENDİ Mİ? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman?
AÇIKLAMA GELDİ! SÜPER KUPA ERTELENDİ Mİ? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman? Süper Kupa final maçı, Galatasaray - Fenerbahçe arasında düzenlenecek. Son yapılan açıklama ile Süper Kupa maçının Nisan ayında yapılacağı duyurulmuştu. Daha önce 29 Aralık'ta gerçekleşmesi beklenen ancak ertelenen Süper Kupa maçı yeniden ertelendi mi? Süper Kupa final maçı ne zaman?
23.03.2024 Bilgi Rehberi
Ligue 1'de 3 maça Avrupa kupaları ertelemesi!
Ligue 1'de 3 maça Avrupa kupaları ertelemesi! Fransa Ligue 1'de 3 maçın ertelendiği açıklandı.
21.03.2024 Fransa Ligue 1
Demir - çelikte ihracat rüzgârı
Demir - çelikte ihracat rüzgârı Türkiye’nin ihracatı şubat ayında yüzde 13.6 artış ile 21 milyar dolarla yeni bir rekora imza attı. Bu ayda Türkiye demir ve demir dışı metaller ihracatı ise yüzde 1.6 azalış ile 985 milyon dolar, çelik ihracatı ise rekor düzeyde büyüme kaydederek yüzde 31.2 artış ile 1.4 milyar dolara ulaştı. Demir-çelik sektörü şubat ayında toplamda yüzde 15 büyüme ile yaklaşık 2.4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.
16.03.2024 Ekonomi
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar Gazze’de ateşkes için diplomatik çabalar sürerken, bölgeye denizden yardım ulaştırılması için somut gelişmeler yaşanıyor. Gazze’ye denizden yardım ulaştıracak ilk gemi Güney Kıbrıs’tan yola çıktı.
13.03.2024 Dünya
Fenerbahçe'ye UEFA'dan ceza yolda! Erteleme kararı aktife döndü
Fenerbahçe'ye UEFA'dan ceza yolda! Erteleme kararı aktife döndü Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint Gilloise deplasmanında sahaya çıktı. Tribündeki Fenerbahçe taraftarının yaktığı meşalelerin pahalıya patlayabileceği iddia edildi.
8.03.2024 Konferans Ligi
Hükümet Sözcüsü açıkladı! Senegal’de devlet başkanlığı seçimi 24 Mart’ta yapılacak
Hükümet Sözcüsü açıkladı! Senegal’de devlet başkanlığı seçimi 24 Mart’ta yapılacak Senegal’de 25 Şubat’ta yapılması planlanan ancak ertelenen devlet başkanlığı seçimlerinin 24 Mart’ta yapılacağı duyuruldu.
7.03.2024 Dünya
‘Mağdurun yanında kapı gibi duracağız’
‘Mağdurun yanında kapı gibi duracağız’ Tekirdağ’da partisinin aday tanıtımında konuşan CHP lideri Özel, Çorlu Tren faciası davasının yargılama sürecine tepki gösterdi “Mağdurun yanında kapı gibi durmaya devam edeceğiz” dedi. Özel, konuşmasında iktidarı da sert bir dille eleştirdi...
4.03.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.02.2024 Diğer
Survivor'da eleme adayı belli oldu! Seda ve Pınar, Sema hakkında konuştu! Zehir zemberek sözler
Survivor'da eleme adayı belli oldu! Seda ve Pınar, Sema hakkında konuştu! Zehir zemberek sözler Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Cadde
2023 SÜPER KUPA FİNALİ ne zaman? Galatasaray - Fenerbahçe Turkcell Süper Kupa maç bileti satışı ne zaman, fiyatlar belli oldu mu?
2023 SÜPER KUPA FİNALİ ne zaman? Galatasaray - Fenerbahçe Turkcell Süper Kupa maç bileti satışı ne zaman, fiyatlar belli oldu mu? Turkcell Süper Kupa finali Galatasaray - Fenerbahçe takımları arasında olacak. Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan ancak ertelenen Süper Kupa final maçı yeni tarihi TFF tarafından duyuruldu. GS - FB Süper Kupa final maçı bileti satışa çıktı mı, ne kadar olacak?
26.02.2024 Futbol
POLİSLİK SINAVLARI 2024: PMYO ve POMEM ertelenen eğitim sonu sınavları ne zaman? Polislik sınavları hangi gün yapılacak?
POLİSLİK SINAVLARI 2024: PMYO ve POMEM ertelenen eğitim sonu sınavları ne zaman? Polislik sınavları hangi gün yapılacak? Polis Meslek Yüksekokulu ve Polis Meslek Eğitim Merkezi eğitim sonu sınav tarihleri, öğrencilerin gündemindeydi. Ancak sınav tarihlerinin ertelendiği bilgisi verilmişti. Peki, PMYO ve POMEM eğitim sonu sınavları ne zaman, nerede olacak?
24.02.2024 Bilgi Rehberi
‘Bankacılık sorunu ABD baskısının ürünü’
‘Bankacılık sorunu ABD baskısının ürünü’ Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, Ukrayna ile savaşın ikinci yılı nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, Kiev ile çatışmanın ülkede Rusça konuşan nüfusun meşru çıkarlarının korunması gibi belirlenen amaçlara ulaşıncaya kadar süreceğini belirtti.
20.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ertelenen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.