Eski Eş

Eski Eş

Son dakika eski eş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eski eş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eski eş haber sayfamızda...

Eski Eş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.914 eski eş haberi bulunmuştur.
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret Kobani olaylarına ilişkin 108 sanığın yargılandığı davada, HDP eski eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 18 sanığın tahliye talebi reddedildi.
17.04.2024 Gündem
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkonda çocuğun üzerine düştü
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkonda çocuğun üzerine düştü Bahçelievler'de sevgilisinin eski eşi kapıyı çalınca panikleyen Vahdet T. çamaşır ipi sarkıtarak kaçmaya çalıştığı sırada 4. kattan 6 yaşındaki çocuğun üzerine düştü. İşte haberin ayrıntıları...
23.03.2024 Haberler
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü Bahçelievler'de sevgilisinin eski eşi kapıyı çalınca panikleyen Vahdet T. çamaşır ipi sarkıtarak kaçmaya çalıştığı sırada 4. kattan 6 yaşındaki çocuğun üzerine düştü. İşte haberin ayrıntıları...
23.03.2024 Gündem
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz, yeni aşkını ilan etti!
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz, yeni aşkını ilan etti! Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 6 sene önce nikah masasına oturmuştu. 'Evliliklerinde kriz yaşadıkları' haberleri ile gündeme gelen bir çocuk sahibi çift, geçtiğimiz sene ise boşanmıştı. Gürbüz, Şirin Ediger'in eski sevgilisi Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başladığını duyurdu.
19.03.2024 Cadde
'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var'
'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var' Merhum sanatçı Kayahan'ın şarkılarını seslendiren Emre Altuğ, Mart 2003'te çıkardığı 'Sıcak' adlı ikinci stüdyo albümünde yer alan 'Gidecek Yerim mi Var?' parçası hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Kayahan'ı anma gecesine katılanlar arasında Altuğ'un eski eşi Çağla Şıkel'in de olması dikkat çekti.
15.03.2024 Cadde
12 yıl süren yasak aşk! ‘Çocukların babası kim?’ sorusuna eski eşten şok yanıt
12 yıl süren yasak aşk! ‘Çocukların babası kim?’ sorusuna eski eşten şok yanıt Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
14.03.2024 Gündem
Kadınlar Günü'nde eski eşinin öldürdü! Doktor Feray'ın son anları ortaya çıktı
Kadınlar Günü'nde eski eşinin öldürdü! Doktor Feray'ın son anları ortaya çıktı Adana’da eski eşi Seçkin Ergü (39) tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülen Dr. Feray Balkan'ın (39), hayatını kaybetmeden önceki son görüntüleri, ortaya çıktı. Balkan'ın 2 çocuğu ile apartmana giriş yaptığı, hemen ardından eski eşinin de binaya girdiği, ardından apartmandan çıkan Ergü'nün telefonu ile konuştuğu anlar, yer aldı.
10.03.2024 Gündem
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu!
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu! Çağla Şıkel'ın ablası Berna Şıkel'in düğünü sosyal medyada da gündem oldu. Şıkel, ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli ile ablasının nikâh şahidi oldu. Gözler ise eski eş Emre Altuğ'u aradı.
10.03.2024 Cadde
Vahşet sonrası konuştu: Mahkeme, çocuğun velayetini anneye verince hazmedemedim
Vahşet sonrası konuştu: Mahkeme, çocuğun velayetini anneye verince hazmedemedim Gaziantep'te, boşandığı eşi ile eski kayınpederini adliye çıkışında takip ettiği otomobillerine silahlı saldırı düzenleyerek öldüren Mertcan Köse ilk kez hakim karşısına çıktı.
2.03.2024 Gündem
Hurdacı tartıştığı eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü
Hurdacı tartıştığı eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, Afganistan uyruklu Muhammet Esmail Habibi (42), tartıştığı eşi Nasim Gol Karımı'yi (30) öldürdü.
27.02.2024 Gündem
Takıntılı eski eş kabusu oldu! Evinin önüne gelip kornaya basıp hakaret ediyor
Takıntılı eski eş kabusu oldu! Evinin önüne gelip kornaya basıp hakaret ediyor Esenyurt’ta iki yıl önce boşandığı eşi tarafından her gün rahatsız edilen kadın, kabusu yaşıyor.
27.02.2024 Gündem
Eksi eşinin başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendi! İş yerinde dehşet saçtı
Eksi eşinin başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendi! İş yerinde dehşet saçtı Adana’da bir kişi boşandığını karısını ‘başkasıyla ilişkisi olduğu’ gerekçesiyle kıskanıp çalıştığı iş yerinde pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı.
27.02.2024 Gündem
Hamile kadını ilişki sırasında boğan sanıktan şok istek! 'Amacım fantezi yapmaktı’
Hamile kadını ilişki sırasında boğan sanıktan şok istek! 'Amacım fantezi yapmaktı’ Bursa’da, ilişki sırasında birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, mahkemeden istediği talep herkesi şoke etti.
26.02.2024 Gündem
Eski eşinin kız arkadaşını öldüren şahıs tutuklandı
Eski eşinin kız arkadaşını öldüren şahıs tutuklandı Samsun'da çıkan tartışmada eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı.
20.02.2024 Gündem
Şarjör değiştirip kurşun yağdırdı! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon
Şarjör değiştirip kurşun yağdırdı! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon Kağıthane'de 8 yıl önce boşandığı eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada bahçede sıkıştırarak şarjör de değiştirip silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan cani koca, film gibi bir operasyonla yakalandı.
19.02.2024 Haberler
Şanlıurfa'da eski koca dehşeti! Sokak ortasında öldürüldü
Şanlıurfa'da eski koca dehşeti! Sokak ortasında öldürüldü Şanlıurfa’da, Suna Gül’ü (33), sokak tartıştığı eski eşi Kenan Şamlıoğlu (37) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Daha sonra aynı tabancayla intihara kalkışan Kenan Şamlıoğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
18.02.2024 Gündem
Eski eşinin yanında gördüğü erkeği silahla kovalayıp, sığındığı fırında rehin aldı
Eski eşinin yanında gördüğü erkeği silahla kovalayıp, sığındığı fırında rehin aldı Bursa'da eski eşi A.E.'nin (49) yanında gördüğü Y.K.'yi (37) elinde silahla kovalayarak girdiği fırında rehin alan Adem Dikici (43) polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Tutuklanan Dikici'nin Y.K.'yi kovaladığı anlar ile polislerin ihbar üzerine koşarak olay yerine gelmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
13.02.2024 Haberler
Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı! Önce rehin aldı sonra yaraladı
Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı! Önce rehin aldı sonra yaraladı Bursa’da eski eşini fırında biriyle görünce kıskançlık krizine giren adam eski eşinin yanındaki kişiyi silahla rehin aldı. Polis tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alınan kıskanç adam tutuklandı.
12.02.2024 Haberler
Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı! Önce rehin aldı sonra yaraladı
Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı! Önce rehin aldı sonra yaraladı Bursa’da eski eşini fırında biriyle görünce kıskançlık krizine giren adam eski eşinin yanındaki kişiyi silahla rehin aldı. Polis tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alınan kıskanç adam tutuklandı.
12.02.2024 Gündem
‘Kararımız rest de değil jest de’
‘Kararımız rest de değil jest de’ DEM Parti, AK Parti ve CHP ile müzakere yürüttüğü tartışmalarının gölgesinde dün 16 büyükşehir, 40 il ve üç ilçe için belediye başkan adaylarını ilan etti.
10.02.2024 Gündem
DEM Parti’de Başak Demirtaş sürprizi
DEM Parti’de Başak Demirtaş sürprizi DEM Parti 31 Mart adaylarını belirleme sürecinde, güçlü olduğu doğu illerinde yaptığı halk oylamalarını bu hafta tamamlamaya hazırlanırken, batıda da aday havuzunu genişletiyor.
23.01.2024 Gündem
Eski eş dehşetinde akıl sağlığı raporu bekleniyor
Eski eş dehşetinde akıl sağlığı raporu bekleniyor İzmir'de eski eşi Aysel Aydemir'i (37) tabancayla yaralayan Ferhat B.'nin (41) 12,5 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada, mahkeme heyeti, sanığın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden istenen akıl sağlığı raporunun mahkemeye gönderilmesi için yazı yazılmasına karar verdi.
19.01.2024 Gündem
Nicole Kidman'dan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim!
Nicole Kidman'dan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim! Oscar ödüllü Nicole Kidman, uzun boylu bir oyuncu olmanın kötü yanlarından bahsetti. 1.80 boyundaki 56 yaşındaki aktris, kariyerinin başlarında deneme çekimlerine girebilmek için boyu hakkında yalan söylemek zorunda kaldığını açıkladı.
18.01.2024 Cadde
Sular Durulmuyor! Ece Ronay’ın eski eşine hapis şoku
Sular Durulmuyor! Ece Ronay’ın eski eşine hapis şoku Boşandığı eşinden tehditler aldığını ve şiddet gördüğünü belirten şarkıcı Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’e 3 gün tazyik hapsi verildi.
4.01.2024 Gündem
Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş hayatını kaybetti
Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş hayatını kaybetti Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş, yaşamını yitirdi.
31.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eski Eş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.